Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 551
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Селма,въобще не се обиждам. Естествено,че има начин да е само на кърма.Аз му давам чая уж ,за да намалеят коликите,но явно не става.

# 691
Селма,въобще не се обиждам. Естествено,че има начин да е само на кърма.Аз му давам чая уж ,за да намалеят коликите,но явно не става.
  Кърма и гушкане плюс позитивни мисли и настроения!
  Дано ви минат коликите!Време е!  Simple Smile Hug

Цитат
Мога ли да ям червено цвекло, алабаш, спанак, зелена маруля? Накупих си разни зеленчуци без да се усетя, че може и да оказват влияние на бебчо чрез кърмата....
   Дани,аз похапвам всякакви зеленчуци.А цвеклото редовно.Не мисля,че ми създават някакъв проблем,даже напротив.  Simple Smile

# 692
Цветулка,извеждам го всеки ден,но нямам избор-имам и кака все пак,която си иска разходката.Гледам да го извеждам по едно и също време за 1ч-1,5 ч.Ревал,не ревал,няма как.Надявам се да свикне скоро и да мога да отида по -далеч от пред блока ooooh!Днес разглеждаше дърветата,гледа си играчката,поспа 30 мин. подържах го 15 мин и се прибрахме.Около 2 ч бяхме на вън,доволно Peace,ама аз все съм на тръни,в кой момент ще писне Confused

Дара,да е живо и здраво племенничето  bouquet

# 693
Честити месечинки на всички бебоци и от мен. Да са ви живи и здрави  и много усмихнати, да спинкат и да папкат да са радост на мама и на татко.

Ние нямаме гъдел и още не се смеем с глас, но раздаваме усмивки на килограм.
Играчките ги хващаме и веднага ги слагаме в устата.

За Вигантола- питах вече на няколко места, казаха че ще го има най-рано след 2 мес. и си взех Деавит. 

Лека вечер от мен!

# 694
  • Stavanger, Norway
Рибката, много се радвам за вас  smile3501 Умни са нашите бебоци рачета, няма как  Heart Eyes Тя вашата мома като чу, че нашия юнак си играе и се решила и тя даопита. Ха, дано ние се заразим със спокойствие от вас  Peace
Ади, това за разхдката пред блока все едно аз съм го писала  Laughing Аз също бях почнала да не пропускам дни без разходка и точно по едно и също време, но без никакъв ефект. Май е по-добре да го дебна, когато е на кеф  newsm78
Важен въпрос за акото ако някой знае - днес имаше много слуз в акото  ooooh! Ама наистиа голямо "парче". Горе долу ще напълни една супена лъжица, че може и повече  Rolling Eyes Иначе акото беше жълтичко, с нормална консистенция. Тези дни ям пъпеш и той ака по-често. Възможно ли е да е от това? И според вас трябва ли да се притеснявам  newsm78

# 695
  • София по рождение
Аз съм ползвала ето такова столче за хранене. http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2554
Хубавото му е, че е 2 в 1. Ползва се като висок стол, за да се храни с нас на масата, и като стол и маса за игра и рисуване. Много е практично и безопасно, пък и лесно се почиства.

Честито на всички с рожден ден днес! Да сте много здрави и безпроблемни!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 21:06 от helli_sun

# 696
Tyra, АленаHug

Ние сме със столче на ТСМ и съм страшно доволна, но не знам дали се предлага още. (намерих само тази снимка - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1072885&cat=5). Цената му е около 40-50 лв, а същото на Stokke, мисля че беше е около 300 лв. #Crazy

cvetulka, едва ли е от пъпеша, той не е алерген. Peace

# 697
Здравейте момичета

Честито на всички мами и бебоци, които празнуват! Да са живи и здрави и много усмихнати!

Аз днес бях на профилактичен преглед при гинеколог. Взе цитонамазка и микробиология. Много ме боля като напъхваше металната джаджа  Sick Иначе каза, че било сухо и зачервено като при жена в менупауза (обратима де) и че ще е така докато кърмя. Питах я и за гърдата, която ме наболява от няколко дни. Тя я погледна и пипна и каза, че щом няма бучки, зачервяване и шподуване се касае за мускулна болка. Каза, че ме болят мускулите, които държат гърдата в следствие на тежестта от пълната гърда. Препоръча ми една идея по-стегнат сутиен, който да придържа гърдите по-добре.

Ния вече сама гони и хваща играчките от активната гимнастика. Ако види висящи играчки посяга да ги вземе, но ако са до нея (в леглото, количката, на дивана) не им обръща внимание. Не просто опознава света ами направо си се опитва да го изяде  Mr. Green Каквото улови и го носи в устата  Crazy Явно на този етап това ни е най-познавателното сетиво.

Потим се доста по главичката.

Педиатърката каза за сега да не давам никакъв витамин Д, а на консултацията ще прецени има ли нужда да ни даде Деавит.

# 698
  • София
Столчето за хранене на каката преди 4 години беше като това, но без играчките: http://www.mammawebshop.com/bg/bebeshko-stolche-fisher-price.html. Сега явно само с играчки е моделът. Много бях доволна. Не е отделен стол, а се монтира на нормалните столове и не заема място.

Аз пък се чудя трябва ли ми кенгуру. Сега през зимата май няма да ми е кой знае колко нужно. Единствено за градския транспорт евентуално, ако ми се наложи, и за разходка на планина но чак напролет. Вие доволни ли сте от кенгуруто, ако ползвате, и ако да, каква марка е?

# 699
Аз пък се чудя трябва ли ми кенгуру. Сега през зимата май няма да ми е кой знае колко нужно. Единствено за градския транспорт евентуално, ако ми се наложи, и за разходка на планина но чак напролет. Вие доволни ли сте от кенгуруто, ако ползвате, и ако да, каква марка е?

Diman, аз имам кенгуру, но съм го ползвала 2-3 пъти.
Някоя мама тук беше споменала, че за момченцата не е добре да се ползва, защото явно им се притискат "атрибутите"  Thinking
Моят син хич не се кефи на кенгуруто и не издържа дълго и си мисля, че точно това е причината.
Иначе педиатърката ми каза, че е добре да го слагам  Thinking

Вигантол не давам, нито Деавит. На 15.10 сме на консултация и ще питам какво да правя....

# 700
Ади, на мен лохиите ми спряха когато малката беше на 2 м 7 дни  Tired - точно предния ден се бях обадила на моята докторка и тя каза да ида на преглед да види всичко ли е наред. Така че мини през гинеколог, да те види, особено ако не си ходила 6те седмици след раждането (аз бях).

Данито, и ние имахме такъв момент с разреждане през деня и сгъстяване през нощта. През деня като пуснеше гърдата, я изчаквах 2-3 минути да се набърбори и пак предлагах и така се върна да яде повече през деня и по-нарядко през нощта. Обратно е на кърмаческите учения, но при нас проработи. (Ако тази ситуация ти пречи, де. Няма лошо да яде начесто през нощта  Laughing)

# 701
diman, моето кенгуру е  на Чико и с баткото ми беше много удобно и често ходехме с него до центъра на разходка. Сега един път само носих Филип с него и направо ми откъсна раменете, а той е бил около 5 кг тогава. Може би в мнооооого краен случай бих го носила пак.

Ние пък днес сме при Драганов! Wink

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 10:44 от AndyB

# 702
Добро утро!
Днес пак времето е ужасно и май май ще си стоим вкъщи.Да почерпя виртуално днес ставаме на 3 месеца. smile3510
diman,аз имам кенгуру.И на мен ортопеда ми каза точно обратното,че за момченца по-няма проблеми да се носят в кенгуру.Но до сега съм го ползвала 3 или 4 пъти и то само да отида до близкия магазин за нещо дребно.Малкия не се оплаква ,ама на мен не ми е много комфортно.А сега вече на студеното мисля да не го слагам в кенгуруто.В количката е по-добре,особено като се има предвид,че много трудно понасяме шапка и често пъти в количката я махам,ама в кенгуруто няма да мога.

# 703
  • Sofia
Добро утро мами,
МАрги_тр, честита ви месечинка, както и на другите бебчета имащи днес такава. Каката ни е на училище, а Лили току що отново заспа. Смятам и аз сега да полегна, и дано заспя, че през деня трудно заспивам. Само ще си хвърля един душ. Чакам уж да дойде една дружка, но явно се е отказала, тя е бременна сега в 6-ия месец и щяхме да побъбрим, освен за бебета и бременност и тя също си има първокласник в къщи.
Хайде до после, пак ще се включа!

# 704
Добро утро, ние имаме столче подобно на това на Хели, става и на масичка със столче за игра. Даде ми го зълвата, но за него има време.
За шапки се получи много смешно, имаме над 10, много е сладка с шапка, ама хич не я търпи Simple Smile
За кенгуруту ми подариха на Бертони, имам и слинг с халки досега не съм ги ползвала Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт