Честити месечинки на всички бебоци които порастват днес !
Пфууу днес много кофти време, май няма да има разходка, че един вятър, един дъжд...Но си има и положителни страни: цял ден ще се гушим с бебо на топло

Да ви кажа аз си поръчах шезлонг от prodavalnik.com на Бертони и съм направо възхитена. Момичето, което ми го продаде каза, че го е ползвала само с пелена и наистина си личи, че е много запазен. Като чисто нов е, не личи да е ползван и съм много доволна
Изпрах го и сега тъкмо ще го "сглобявам" пак. А да и да не забравя основното му предимство - на 1/2 цена е 
Сигурно и столче за хранене ще си поръчам от там. Обаче за дрешки и др аксесоари не смея...малко съм гнуслива
Да ви се похваля: нали вчера дадох сокче на Борко и няма никакви странични реакции, а минаха 24 часа. Акото си му е ОК, обриви също няма

П.С. да ви кажа под секрет на мамите от Бургас: утре ще доставят Синфлорикс в РИОКОЗ. Така,че др седмица трябва да е по кабинетите.
Ние до сега нямаме пропуск в излизанията навън! Дори няколкото пъти когато валеше, пак излизахме (имам дъждобран за количката и за мен) Но днес много вали!!!
Вкъщи заспиваме само на цица, биберон-залъгалка не признаваме! В момента в който го оставя на леглото самичък се събужда

връщам се да ви чета , че гледам нова темичка има , надявам се всички са добре ,
Живи и здрави, и много спокойни 
Но ще почакаме по-тихо и спокойно време от днешното.
Ама е много сладък как си тананика за приспиване. Е, в повечето случаи се доприспиваме на ръце, ама накрая му трябват 5мин за да заспи дълбоко