Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 552
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро!  Hug 

Честити месечинки на всички бебоци които порастват днес !

Пфууу днес много кофти време, май няма да има разходка, че един вятър, един дъжд...Но си има и положителни страни: цял ден ще се гушим с бебо на топло  Heart Eyes

Да ви кажа аз си поръчах шезлонг от prodavalnik.com на Бертони и съм направо възхитена. Момичето, което ми го продаде каза, че го е ползвала само с пелена и наистина си личи, че е много запазен. Като чисто нов е, не личи да е ползван и съм много доволна  Party Изпрах го и сега тъкмо ще го "сглобявам" пак. А да и да не забравя основното му предимство - на 1/2 цена е  Flutter
Сигурно и столче за хранене ще си поръчам от там. Обаче за дрешки и др аксесоари не смея...малко съм гнуслива  Embarassed
Да ви се похваля: нали вчера дадох сокче на Борко и няма никакви странични реакции, а минаха 24 часа. Акото си му е ОК, обриви също няма  Peace
П.С. да ви кажа под секрет на мамите от Бургас: утре ще доставят Синфлорикс в РИОКОЗ. Така,че др седмица трябва да е по кабинетите.

# 706
  • Пловдив
Ужасно време..направо не ми се мисли как ще изкретаме деня!!!  Tired Ние до сега нямаме пропуск в излизанията навън! Дори няколкото пъти когато валеше, пак излизахме (имам дъждобран за количката и за мен) Но днес много вали!!!  Cry Вкъщи заспиваме само на цица, биберон-залъгалка не признаваме! В момента в който го оставя на леглото самичък се събужда  newsm45
И друг проблем имаме - не мога да разбера кога е гладен, защото когато е буден си лапа ръцете непрекъснато и много реве Sad
Храним се на 2 -2,5 часа, а през нощта дори на по-често. Имаме колики още и през нощта много се гъчи и пъшка...дали не е от честото ядене? Но той по друг начин не се успокоява! Само на цица!!! Ух...... изплаках си мъката.... ама много ми е тъпо с това време....а зимата е пред нас!!!

Хайде дано поне вашите бебоци са послушни днес...  Peace

# 707
Това е нашето столче от баткото на мен ми беше много удобно на нивото на масата е до около 2 год си хапваше на него сега го ползвам за преобличане на Марти сложили сме отгоре повивалник

http://july2010.snimka.bg/experiment/tr-ncheta.534439.21034129
http://july2010.snimka.bg/experiment/tr-ncheta.534439.21034131

# 708
  • IT
Добър ден,
наспах се до 10:30 само един път ми носи майка ми чочко да яде. Е какъв кеф........
За столче за хранене, аз мисля особенно в началото, когато приемат по 1 лъжичка че няма особено голяма нужда, а и мисля да го държа в мен. Но ако ми се наложи братовчедка ми е обещала нейното. Тук също вали-единственото лошо е че няма да мога да изведя чочко, но пък ще стоим на терасата.
За кенгуруто-2 пъти сме се носили с него.

# 709
  • гр.София
Здравейте милички ,
най-сетне се преместихме  Grinning връщам се да ви чета , че гледам нова темичка има , надявам се всички са добре ,
Дани пускай телефона на лични да ти звънна , че голяма скука при мен  Mr. Green

# 710
  • София
noriscat, и ние сме на вашето дередже - спи основно навън. Преди 4 години се случи топла зима и с каката бяхме все навън. Дано и тази е такава, за сметка на ранното й идване. Ангел също суче много през нощта. Повече май ме използва като залъгалка. Научих го постоянно да е с цица в уста и другото му е противоестествено и като се усети - рев!

Даа, май наистина нямам нужда от кенгуру като ви чета.

Честита 3-та месечинка на margi_tr!

# 711
  • в Кошера
Деа обожава да спинка в колата  Mr. Green всеки път като не ще да заспи и се нерви и ми иде да я натоваря и да бръмча из улиците (случвало ми се е няколко пъти  Mr. Green) Така, че ако случайно засечете безцелно обикаляща и профукваща поредните литри дизеляк жена, със забранената според ЗДвП лепенка  "Baby on board" на задното стъкло, да знаете, че съм аз  hahaha Joy Joy
В общи линии, навсякъде извън вкъщи, в частност детската стая, обича да си поспива през деня.....

Столче за храна мисля да взема по Коледа някъде, тъй като дотогава едва ли ще я слагам да сяда, въпреки своеволията по темата, които проявява  Rolling Eyes
Загледала съм се в това, ма ще подшушна на леля й  Mr. Green

# 712
Деа обожава да спинка в колата  Mr. Green всеки път като не ще да заспи и се нерви и ми иде да я натоваря и да бръмча из улиците (случвало ми се е няколко пъти  Mr. Green) Така, че ако случайно засечете безцелно обикаляща и профукваща поредните литри дизеляк жена, със забранената според ЗДвП лепенка  "Baby on board" на задното стъкло, да знаете, че съм аз  hahaha Joy Joy

Аналогичен случай в наше село.  Единствената разлика е, че аз нямам "забранената" лепенка Joy Обикновено ходя до наш'те в Младост и до като пътувам до там по възможно най-дългия маршрут, младежът се е наспал и успокоил  Peace Като стигнем, ми обясняват колко е спокойно детето ми  Mr. Green

Честит четвърт рожден ден на всички   bouquet Живи и здрави, и много спокойни  Hug

# 713
 Hug

noriska и ние като вас.Постоянно са му ръцете или лигавника в устата,на цицата се пъне денем,нощем е през 2 ч там.За това денем му давам на 3 ч,гладен,негладен хапва.Иначе като преяде пак го започват коликите,тъй,че може от преяждане да е при вас.

Нашето столче е на Фишер Прайс:

Имам и на Кангаро,това:

Първото определено е по-удобно Peace

# 714
Tyra,защо е забранена лепенката "бебе на борда"?
а столчето,което харедсваш на коя фирма е? "тотомиа"?...нещо такова виждам там.

# 715
Здравейте и от мен....
Ох най-накрая да се успокоим(вече коликите отшумяват,пропускаме вечерното хранене и поспиваме и през деня...пу пу) и да мога да се включа и аз ....Therisa благодаря за инфото,че с тези ваксини се оказа голям проблем.Cvetulka и ние бяхме като вас...излизаме и ревем непрекъснато...разходката от удоволствие се превръщаше в кошмар,но слава Богу и това отмина...така че спокойно..
Притеснява ме само че акаме през ден,понякога през два,а сме само на кърма и иначе акото ни е хубаво.Пия всяка сутрин фреш от ябълка и морков,сега минах и на фреш круша,но пак през ден си акаме...дали е проблем това и вече слагате ли децата в полуседнало положение в лулката??? Ей Бургаски мами обаждайте се за разходки в морската градина....аз съм на линия...и дано това време се оправи че ще полудеем вкъщи

# 716
  • в Кошера
Tyra,защо е забранена лепенката "бебе на борда"?
а столчето,което харедсваш на коя фирма е? "тотомиа"?...нещо такова виждам там.

Ами знам ли....?! Но според в-к 24 часа е  Rolling Eyes

Столчето е на Peg Perego, моделът е Tatamia  Peace

# 717
мерси! ще се поинтересувам тук как е,но гледам си имат стикери......ние също Grinning

# 718
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Стикерите са забранени, защото в закона за движение по пътищата се разрешават само стикерите за техн. преглед, винетка и гражданска отговорност, както и тези за газ, инвалид, глух или глухоням водач, всички останали, неспоменати в закона се водят незаконни. По същата причина стикерите на МВР, МО също са забранени.
Трябва обаче да подчертая, че са забранени за поставяне на предно, задно и странични стъкла. Законът НЕ наказва лепенките на багажник и изобщо където по колата си искате само да не е по стъклата. И още глобата е 10лв  Mr. Green

бублечка така ми каза една служителка от РИОКОЗ, но предния път като и звънях каза за мин. петък, сега уж е сигурно да видим.
Аз съм насреща за разходки в Славейков, разбира се ако не вали като сега.  Peace

# 719
  • Stavanger, Norway
Бургаски мами, и аз съм насреща за разходка, ам амоя синковец Алекси не е  hahaha Пък може някой път да го докарам до парка в Славейков, че да надуе вашите и на бебетата ви глави  smile3508 Но ще почакаме по-тихо и спокойно време от днешното.
Моят син има нов метод на приспиване - хваща пелената или тензухчето и си закрива очите, мрънка му и се приспива  Mr. Green Ако обаче реша да дръпна лекичко покривалото от лицето му се събужда, а мен ме е страх да не се задуши  #Crazy ooooh! Ама е много сладък как си тананика за приспиване. Е, в повечето случаи се доприспиваме на ръце, ама накрая му трябват 5мин за да заспи дълбоко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт