Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 769
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Има ли вече одобрени асистенти?
И къде може да се види информация?
При нас мина интервю в общината, след това минаха от соц. служба и сега чакаме.
Да не би да не сме разбрали и да трябва ние да ходим и да гледаме класиране?

# 556
В повечето градове има изнесени списъци с одобрените кандидати. В нашия все още няма, освен да чакаме,друго не ни остава. Tired

# 557
И аз при вас с чакане за Пловдив,до Центъра не съм ходила,чакам ги онлайн,да видим!Ако някой има инфо,моля да сподели!

# 558
  • Хасково
Доколкото знам за ЛА на места класиранията са излезли.Аз съм от Хасково в събота ходих до общината и нямаше изкарани списъци.За потребители май още никъде няма.

# 559
Леле, хора, бясна съм! Изнесли са списъка на одобрените за лични асистенти. Аз съм в дъното с 12 точки, при положение, че съм била личен и социален асистент, имам завършен курс за социален асистент, с 2 висши образования съм, като едното е психология...Детето ми е аутист и не работя, за да се грижа за него. Много ми е интересно на какви критерии не отговарям. Това е подигравка. Напред в списъка са хора, които не ме превъзхождат с никакви важни за работата качества ( да не се изразя по-грубо). С връзки ли е, какво е, възмутена съм. Искат да кажат, че не съм способна да си гледам детето?! Което е с 92 % инвалидност!

# 560
А колко точки трябва да има за да  бъде одобрен ?

# 561
Така,одобрените Лични асистенти за Пловдив са качени на сайта на общината,пише че се одобряват всички които имат оценка над 12т!Списъка за Нуждаещите се от ЛА ще се качи на 30-ти Април!

# 562
Здравейте, може ли линк, че не успявам да го намеря класирането ЛА на сайта на общината?
За Пловдив питам.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 14:34 от ckarabei

# 563
# 564
Сега видях  bouquet ! Благодаря!

# 565
Класирана съм с 15т.,следващата седмица щяло да има класиране и на потребителите,както и обучение на личните асистенти.От АСП ми казаха да очаквам обаждане.Някой ще ми разясни ли тези 15т.какво точно означават,предвид това,че в списъка имаше класирани с по 25 и 30 точки...

# 566
И тук все още няма списъци с одобрените потребители . Вчера ходих да си взема документите за борсата и ми казаха, че няма да са всички с равен брой часове, а и заплащането щяло да е различно за всеки. Как ще се определя  newsm78 не ми е ясно. Аз все още не съм се регистрирала на борсата срокът бе 7 работни дни нали, да не греша?

# 567
  • София
Аз съм в шок.За София цялата община Надежда са одобрени само седем деца.

# 568
Ужас, а другите какво да правят ? Докога ще се подиграват с децата ни ,с нас ,със всички хора със здравословни проблеми?

# 569
Питах защо имам само 12 точки и ми казаха, че ВЕРОЯТНО  защото не съм завършила курс за личен аси стент! Една позната също не е завършила такъв курс, а има двойно повече точки от моите...Имам документ за социален асистент, била съм и личен, та не мисля,че поради тази причина имам само 12 точки. Това класиране май е произволно! Възмутена съм. Кой знае дали са класирали детето

Общи условия

Активация на акаунт