Програмата "Личен асистент" - 2

• 180 771
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
На това обучение всички ли минават или само тези които нямат удостоверения/.? Тук никой нищо не казва, но и за дата на договорите нищо не се говори.

# 586
Минават всички,които нямат такова удостоверение,предполагам де,за пръв път ми е,имаше майки,които са били по други програми ЛА и пак го карат!Аз съм за възрастен човек,идея нямам как стоят нещата с децата,но ми направи впечатление,че от 20 човека,само 3-ма бяха за стари хора,всички други бяха за деца,като в цял град има класирани само 31 деца,което пък е подигравка с тези майки,абе ужас,държавата ни е нямам думи! Twisted Evil

# 587
  • Хасково
Класиранията за деца и възрастни отделно ли са или са заедно

# 588
На страницата на общината са отделно! Peace

# 589
А моето дете и на други две майки, които знам са написани на списъка с възрастни /3г,и 4 год./ става дума не тинейджъри......И кво правим? Tired

# 590
  • Хасково
Да не би на списъците пред общините да са общи списъците.

# 591
здравейте ако имате нужда от социален асистент или детегледачка за вашите деца с радост ще ви помогна.имам опит като помощник възпитател и социален асистент на дете в детска градина и училище.варна възраждане 0893925504

# 592
При нас списъкът е един за деца и за възрастни. И класирането или е произволно, или е с връзки. Много несправедливо!

# 593
  • густо майна Филибето
А моето дете и на други две майки, които знам са написани на списъка с възрастни /3г,и 4 год./ става дума не тинейджъри......И кво правим? Tired

Ами правим, че ако влизаме в програмата си траем. На нас са ни дали 107 часа, а има деца в по-добро състояние,които познавам и които са със 130 и пак са извън 31 гарантирани .
 В списъка на децата нямам никакъв шанс (става въпрос за дете), но случайно или не съм в списъка за възрастни, там се класирам, пък ако ще и с много по-малко часове. Няма как да си търся правата с часовете и да искам да доказвам, че детето Х е по-зле от детето Y, това е обречена кауза. Липсва обективност при оценяването, пак има нагласени неща.
 В известен смисъл се оказвам късметлийка с тази грешка, поне засега.

# 594
  • Хасково
Здравейте.
Искам да попитам тези от вас които са включени в програмата получават ли уведомително писмо колко точки имат и на кое място са класирани или само им се обаждат по телефона?Питам защото ние сме класирани на 92 място със 117ч имах малко надеждица,че ще ни включат,но днес получих писмо в което ни уведомиха само ,че е класирана на 92 място със 117 ч.

# 595
Аз писмо не съм получавала видях списък с класирането изложени на Общината. Когато отидох да си взема документите за борсата ми казаха да си извадя медицинско и свидетелство за съдимост. Тогава ми казаха и на колко часа ще бъда назначена и на каква сума. Но все още нямам договор нито пък съм ходила на курс по тази програма. Затова се и регистрирах на борсата и в нои докато се изяснат нещата.

# 596
В този ред на мисли,уж днес трябваше да е ясно кога ще се сключват договорите,а в сайта на общината не намирам инфо,дали пък няма да е в понеделник!

# 597
Сега идвам от Общината .Връчиха ми писмо в което ме уведомяват ,че съм одобрена. Казаха ми, че от другата седмица към сряда ще ме викат да си взема и трудовият договор.

# 598
Моля накой,ако има инфо за Пловдив да пише!

# 599
  • Хасково
10 мин след като получих писмото ми се обадиха по възможно най бързия начин да занеса тудова книжка св. за съдимост,копие от лична карта и медицинско.Всичко без медицинското занесох,че личната  ми днес е до обяд него в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт