АВГУСТинчета №2

• 27 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро мамита, аз днес добре си поспах след хапването в 8, само където куриер ме събуди. Но слава богу пък този куриер ми донесе най-накрая вакумната помпа за нослето. Да ви кажа върши мнооого работа - какви гадости изкарахме с 1500 вата. И не е толкова страшно.
Ние още не сме почнали Деавит.
Аз съм без кола вече и не ми се качва по таксита все още.
Цони, пу пу да не му е уроки.

# 106
На мен за деавита в аптеката ми казаха че понеже е по-концентриран се дава по 1 капка вместо по две. Лелеее аз значи да не се оплаквам относно спането. На мен ми се е случвало като я нахраня в 9 вечерта да се събуди чак в 6 сутринта. Grinning  Ама не всеки път де... Повечето пъти става към 4. Искам да попитам майките които хранят с АМ по колко дават. Симона става на 2 мес. в събота, тежи към 5500 и и давам по 120 ама започва да ме съмнява да не и е малко.

# 107
 Grinning Vchavdarova, и антония гледа телевизия през деня!
ще започна да й пускам образователни програми... мисля дори нещо на английски за двоен ефект!

# 108
Яна, откъде е тази помпа?Искам и аз!!!
Днес му взеха секрет от нослето, та в събота ще видим.

# 109
вижте какво ни чака в края на месеца - http://www.fairbebemania.com/bebemania/

Лора пък не гледа(не й давам) но слуша радио и тв от малка и то основно дискавъри и натджио.

Шезлонга изобщо не я задържа за повече от 20мин., а за заспиване не може и дума да става Sad

Цони, http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

# 110
  • София
Жени в кой мол, този на Сердика ли? И в колко часа? Може и аз да се присъединя, стига да не ви досаждам

# 111
Момичета, в кой МОЛ ходите? И ние с бебка всеки ден обикаляме МОЛ-овете, което обаче не е много добре, защото има опасност да изкупя всички бонбонски момичешки дрешки, а няма никакъв смисъл. Бих искала да се присъединя към вас при някое събиране!   bouquet
Между другото съм много доволна от аспиратора MARIMER. Изсумква всички секрети.

# 112
Момичета,

не съм писала от цяла вечност
но никакво време не ми остава, така сме се научили да пищим и имам чувство че не съм спала изобщо от 3 денонощия, чак преди малко заспа
 Луи .... направо ви завиждам как спят вашите ангелчета
Искам да ви питам знаете ли как седят нещата с вадене на международен паспорт за бебе, дано са отминали големите опашки

лек ден ви желая
и спокойни бебчета

# 113
На мен за деавита в аптеката ми казаха че понеже е по-концентриран се дава по 1 капка вместо по две. Лелеее аз значи да не се оплаквам относно спането. На мен ми се е случвало като я нахраня в 9 вечерта да се събуди чак в 6 сутринта. Grinning  Ама не всеки път де... Повечето пъти става към 4. Искам да попитам майките които хранят с АМ по колко дават. Симона става на 2 мес. в събота, тежи към 5500 и и давам по 120 ама започва да ме съмнява да не и е малко.
Любов е към 5 кг. и пие по 150 мл АМ на 4 часа - 5 хранения  в денонощието.

# 114
# 115
Любов е към 5 кг. и пие по 150 мл АМ на 4 часа - 5 хранения  в денонощието.

Не е ли малка още да пие по толкова, защото си мисля че ако сега започне да пие по 150 колко ще трябва да и давам към 4-5 мес. по 200 ли? Педиатърката ли ти каза да да и даваш по толкова или го четеш от кутията? по принцип знам че там хранителните стойности са малко завишени а има и един такъв ефект че от АМ изглеждат като надути.  newsm78

# 116
По кутията чета,но и педиатърката ми казва същото.Да ти кажа Любов изобщо не е напомпана от  АМ.Пък и детето си го изпива,не я назорвам да го  пие всичкото и не повръща,значи си й е добре количеството.

# 117
 Аз знам, че се дава с всеки месец по 10 мл. от горе. Сега както сме на1 месец му давам по 110мл. Това го знам от педиатърката и от една акушерка.

# 118
Днес бяхме на ваксина / хепатит / и го претеглихме между другото. Качил е 1 килограм а има още 10 дни докато стане на 2 месеца. Сега е 5400 кг.  Само на кърма е. Hug Благодаря на консултантите от ЛЛЛ , че ви има   bouquet. Засега се справям успешно с кърменето дано така и да продължи.

# 119
Запис и от мен.
Връщам се от консултация.Вече сме 6100,61см.Расте доста интензивно.Аз сищо давам по 150мл АМ.Само че няма никакъв режим.Яде на 3 -4 часа.Понякога когато заспи прави и по големи паузи.Казаха ни да увеличим Деавита на по 3 капки защото вървял едричък а и няма слънце сега.
Хубав ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт