АВГУСТинчета №2

• 27 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • По широкия бял свят
Аз знам, че се дава с всеки месец по 10 мл. от горе. Сега както сме на1 месец му давам по 110мл. Това го знам от педиатърката и от една акушерка.
Peace
2м. - 120
3м. - 130 и т.н.

# 121
Здравейте.
Момичета, моля ви да ми пратите линк или копи пейст, може и на лични, думичките, които се изричат по време на Погачата. Беше нещо : Мети, мети... обръщам се на изток, на запад...и т.н. Не мога да ги открия в нета. Ако някой ги има ще съм много благодарна.   bouquet

П.С. Благодаря на didd за бързия отговор! Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 16:28 от СиСиТу

# 122
Момичета, хайде да си направим една срещичка другата седмица? Дават го да се затопли малко времето и е чудесно за разходки.
Дария също не прави големи нощни паузи. Досега само веднъж ми се случи да спи 4 часа през нощта,обикновено е през около 2 часа денем и нощем. Аз вече свикнах да спя отново на пресекулки....а и през деня нямам възможност да спя,че нали съм в предучилищна и си пиша домашните  hahaha

# 123
Аз съм за, само кажете кога и къде.В сряда не мога!

# 124
Прибрахме се от офталмолога. Всичко засега изглежда наред. Прегледа очните дъна, които били чисти и ясни и изобщо цялото око - очни ябълки и т.н.
Според него по въпроса със зрението на бебетата всичко е строго индивидуално. Почват да разпознават ясно цветове чак към 6-8 месеца, а зрението се оформя чак до 10ти месец.
За момента Божидара не си задържа вниманието върху конкретен предмет, но според доктора още е и рано.
След 30тина дена каза пак да отидем да проследим как са нещата и най-вече да я наблюдавам и аз и да й отделям внимание.
Каза, че за момента не може да се казва каквото и да било - всичко е наред. Профилактиката е хубаво нещо.
Понякога си мисля, че като съм по цял ден с бебето само го оглеждам и все търся къде какво й има Simple Smile Луда жена...

# 125
Имам въпрос към консултантите:
Имам болки в едната гърда на едно определено място./бучки няма само го усещам леко подуто/ Подозирам че съм си създала травма с моите неудобни сутиени и по-точно с някоя банела. Дали може да ми препоръчате нещо за облекчаване на болката или да тичам на доктор???

# 126
  • София
Имам въпрос към консултантите:
Имам болки в едната гърда на едно определено място./бучки няма само го усещам леко подуто/ Подозирам че съм си създала травма с моите неудобни сутиени и по-точно с някоя банела. Дали може да ми препоръчате нещо за облекчаване на болката или да тичам на доктор???
  Напълно възможное е  проблема да е от сутиена. Хубаво е да го махнеш, да къримш често от тази гърда. Повече течности и почивка. Ако много те боли парацетамол или нурофен може да пиеш. Нормално е дори бучката да се разкара, още няколко дни да го усещаш като натъртено. За препоръчване е да носиш сутиени без банели, или кърмачески и да са купувани след раждането ,за да са ти по размер и да не са ти малки, както често се случва с тези от преди бременността.

# 127
  • София
И аз само оглеждам малката и за всяко най-малко нещо ми светват хиляди лампички.
Ние се оказахме с много суха кожа,за момента и зехтина не ни помага,мисля да купя на Мустела за много суха кожа склона към атопичен дерматит.Със сигурност ни трябва нещо,което бързо да попива и да поддържа добре кожата Sad.

# 128
Момичета, вие извеждате ли ги навън бебешорите и за колко време? Обаче разходките в моловете не ги броя (там все пак е по-топло)Simple Smile))
На мен педито ми каза, че няма проблем стига да няма много вятър и дъжд, но мен ме беще страх и вчера и днес не съм я извеждала, но мисля утре да я изведа вече, че ме хвана нервата вече вкъщи Twisted Evil

# 129
Козметиката на Адерма е подходяща за суха кожа - зелената серия. Каката беше с проблемна кожа, но това и помогна.

# 130
  • София
На Веледа олиото също е много добро, можеш да го поръчаш от feelunique, ще ти излезе почти двойно по-евтино Peace

Аз не съм го извеждала тия дни, постоянно вали и духа - не виждам смисъл , само на терасата по малко. В молове още не съм го водила през седмицата, че нещо ме е страх да го возя сама в колата - вие как ги слагате : на задната седалка или на предната в столчето за кола? Като е отзад не го виждам , а отпред имам еърбег ooooh!

# 131
  • София
Пробвах на Мустела кремче за много суха кожа склонна към атопичен дерматит и от мострата останах доволна.Мисля да пробвам него,а ако не помага ще пробвам предложенето от вас. Благодаря ви.
На главата има големи люспи,които не падат бързо.Някой знае ли за този проблем и какво се прави? Не мога да го мажа с крем,заради косата,а зехтина не помага.

# 132
  И аз все още не съм излизала с бебо само двамата в колата, но на следващата ни консултация ще се наложи. Мисля да го сложа на предната седалка, но ние пък нямаме еърбег.
  За тези люспи Кори беше споменала за някакъв шампоан. Мисля, че беше на Мустела.

# 133
  • София
Четох на Мустела за крусти,но пък нашите люспи са бели ,нямат сиво-жълтеникъв цвят,и незнам дали са точно крусти или е друго.

Мислех да излизам днес,но като видях че максималната температура днес ще е 6 градуса се отказах.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 10:28 от misleto

# 134
  • София
Аз моята кукла я извеждам, само да не вали и да не духа много силно. Тази седмица само един ден пропуснах. Обличам я с няколко ката дрехи, шапка, ръкавички и в чувалчето. Вдигам сенника и ако има малко вятър слагам дъждобрана. В края на краищата иде зима, няма да си стоим все в къщи. Не мога да карам кола и не мога да ходя всеки ден в моловете.
Мишлето, може би са крусти, пробвай шапоана на Мустела. 

Общи условия

Активация на акаунт