Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 116
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Танче, прегръщам те!  Hug Представям си колко ви е трудно, но се опитай да гледаш малко по-глобално на нещата. Без пари е трудно, но не се тормози за неща, които не можеш да купиш на Алечка. Това, което ѝ трябва в момента като вещи, ще е вече излишно след няколко месеца, а и тя има нужда само от вашата любов (и някой друг парцал  Crazy )!  Heart Eyes Без приятели също е трудно, но сега и без това идват студени месеци, семейни празници - неусетно ще стане пак пролет, лято - дотогава може да сте си стъпили на краката.  Flutter

Със свекървата е деликатен момент, но с повече търпение и разбиране и от двете страни всичко ще е наред. Още сте в период на адаптация! А това, че трябва да се съобразяваш изцяло и едностранно и да не се "сопкаш", щото ви била дала пари, не е задължително, не сте в някакви подчинени отношения. Сигурна съм, че е разбран човек и ви трябва малко време още, за да привикнете заедно. А пък тъкмо ще привикнете и тя ще замине пак, тогава може даже и да ти липсва!  Mr. Green Hug

И най-важното - не позволявайте на парите да се месят в отношенията ви с Ники (колкото въобще е възможно това, де... ).  Hug

# 676
  • София
Изгледах един епизод на Отчаяните съпруги и се събуди.  Laughing Мисля сега да му направя някакъв бъркоч - сухар, сирене, чай, ама да сложа и от Хуманата, а дано го яде.

Танче, напълно те разбирам, мен безпаричието също ме депресира яко.  Mr. Green И с тия болести - само пари в аптеките даваме - за последните 3 седмици точно 197 лв. Предстои рожден ден на големия, за пръв път ще го празнуваме скромно и това ме депресира още повече.
Юхуу, с обувки или боса - все ще се научи да ходи, а и стъпването на пръсти определено не се влияе от обувките - или стъпват, или не. Ама както казваш - мир да има, отговаряй там положително на маминка да не се притеснява жената, че нещо ще и повредиш внучката.  Laughing Hug

За съквартирантютю съм ви казвала много пъти, че не очаквам да разбере какво ми е без да му кажа. Затова каквото искам си го казвам направо, какво ме терзае, дразни, мъчи - също... Та ако искам да се занимава с децата му го казвам в прав текст, щото иначе ако чакам да се сети може и да си остарея в очакване.

# 677
  • София
ДД,

мале,не мога да смогна с четенето и писането!  Confused

Поздрави на всички и да знаете,че ми липсвате и не искам да ме забравите! Blush Hug Rolling Eyes Shocked bowuu

Андрей е почти цял ден в проходилката и сме в хола,а пц-то е в стаята,та изостанах тотално... Rolling Eyes

Ние се разболяхме подобаващо ,особено аз бях много зле. Но вече сме о.к. и двамата след серия сиропи и други подобни.Но като си помисля,че едва започва сезона на гриповете и ми става лошо.Дано опазим детето. Praynig

Гледам за обувки си говорите- Анди има буйки на Колев&Колев,но са му малко големи.Има и 2 чифта пантофи и  едни ботушки с мекичко вътре,но се чудя дали няма да му повлияе на крачетата ако подметките или самите обувки/пантофки и др.са с неправилна подметка? Нз дали ме рабрахте... newsm78

Да си кажа,че още сме на кърма на поискване и е невъзможно да кажа колко хранения аджеба има детето... Shocked давам и пюрета,но рядко изяжда малко бурканче като към края се правя на маймуна,за да го изяде и да не го хвърля!  Tired Но и мойто дете,както Дългокоска май си пада по парчетата храна,защотото като му дам банан например на парченца и хапва.А да не говорим ние да вечеряме без той да гризка не ,ами да да си хапва стабилно хляб или бисквитка!  Crazy

Танчееее,мила моя,не си сама...Ние живеем при баба ми и също сме 'притеснени' финансово за години напред от изтеглени кредити. Sick И аз често се депресирам(а май съм си по принцип) ,особено като съм по цял ден сама с детето и както казваш не мога да се отпусна да му купувам каквото поискам( а има и задължителни покупки все пак),но се опитвам сама да се убеждавам,че има път и светлина в тунела!!!  Hug Hug Hug прегръщам ви с Алечка!!! Hug Hug Hug

ох,спирам,че... Confused

# 678
Танче-много  Hug Hug Hug от нас с Алята и да ти кажа че при нас безпаричния проблем е същия и от там ни идват всички ядове и непрекъснати разправии...но това е,наистина човек да го е яд че е роден в Бг...

# 679
  • гр.София
Танче Hug и от мен.
Горе главата всичко ще се оправи. За безпаричието и при нас се случва, но нали сте здрави, това е най-важно. За свекървата с много търпение, стисни зъби, все пак е до февруари тук, ами ако беше постоянно заедно с нея. Винаги може да е по лошо Hug

# 680
Танче, спокойно!  spoko И на вашата улица ще изгрее слънце, (както се казва  Wink ) За съжаление това е положението в нашата мила Родина...  Mr. Green  Confused
И аз понякога съжалявам защо съм останала тук, но пък сега с мъж и две невръстни деца въобще не ми се мърда никъде - да гоня михаля  Mr. Green Crazy
Надявам се да се оправят нещата ...  Peace поне за децата ни...  Peace , че ако трябва и те живеят в такава неуредена държава, (жалко е, че го казвам  Confused ) но ще ги насърчавам да вървят в чужбинско...  Sad
Не давай евала на свекървището, аз като се оженихме с моя,така си мълчах и я свикнах на мързел, че сега "си бера плодовете"... Mr. Green

Момичета, след снощния инцидент днес забелязах на Ина на бузката леко синьо, значи наистина се е ударила яко, за да реве така до захлас...  Confused

# 681
Мдааа, Таничка, никак не ти е лесно... Изпращам ти много позитивна енергия и слънчево настроение, гушки и целувки  Hug!

Общо взето, всяка си има грижи, и все са различни... По-важното е, обаче, да можем да намираме решение, и то да е вярното и най-подходящото за ситуацията...

Юхуу, това с кенийците ме разсмя  Joy, на фона на дъждовния ден, май доста сме се оклюмали...Поне при нас цял ден превалява и не можах и днес да излезна...Гадост...
Аз съм взела на Деа буйки Беко бебе, незнам дали са добри, тук само такива има и някакви други еФтини боклуци...Ще й ги обувам като стане още по-хладно да ходи с тях вкъщи...

Пеперудке  Hug!

Ника, Макс
е уникален, да го нагушкаш наспания и мекичък мъж!  Heart Eyes!

Пина, целувки на Ина и да й мине бързо синката...

# 682
За съквартирантютю съм ви казвала много пъти, че не очаквам да разбере какво ми е без да му кажа. Затова каквото искам си го казвам направо, какво ме терзае, дразни, мъчи - също... Та ако искам да се занимава с децата му го казвам в прав текст, щото иначе ако чакам да се сети може и да си остарея в очакване.

Много точно казано, а и е аПсолютно вярно... Имаше и един лаф, малко грозен, ноооо - искай, за да ти дадат, та ако не си кажем каквото там ни терзае, мъжете не са ясновидци, мисли не четат и няма как да знаят  Mr. Green...

# 683
Мяу Hug много силно те прегръщам, ти а и още мами от нашата секта сте ми пример за справяне в различни ситуации, така че съм сигурна, че ще се справиш  Hug
Танче  Hug и отделно да си мила парите и да ги имаш и да ги нямаш са фактор за скандал ако са дадени от едните или другите родители (у нас винаги) защото после се чустваме длъжни да направим нещо за тях. Ето ти пример(пресен) току що майка ми даде на големия ми син 100 лв. и сега се караме с него, защото не яке ами мишка щял да си купи. #Cussing out #2gunfire
ша иДе бой дъртото магаре, макар да е по- едро и от мен.... #2gunfire
pina_preslav нагуши Ина  Hug и Преслав е със синка, ама на челото пред моите очи се заби в повивалника, който използвам за дрешник newsm78

# 684
  • България/Германия
Танче, много прегръдки и кураж и от мен  Hug

Да ви кажа, аз от 3.5 години съм в Германия, но така и не можах да си намеря работа с моята специалност (завършила съм скандинавска филология). Сега и не търся, но съм сигурна, че като поотрасне детето и подновя опитите, положението пак ще е трагично. Добре, че е мъжО, но той пък е толкова нещастен в работата си, че единственото, което го спира да не напусне, е страхът, че ще остане безработен. В България си имах що-годе прилична работа, но пък любимият не беше тук...както се казва, не може да имаме всичко, колкото и да ни се иска...

Ника, много е готин Макс! Да се оправя бързо детето!  Hug

Мяу, дано се почувстваш по-добре скоро!

Карли, много неприятни случки, но важното е, че Ели е добре!  Hug

И аз напоследък често изпадам в депресивни състояния, че съм ужасна майка. Отгоре на всичко, Изабел мре за баща си, само като го види, цялата се разтреперва, започва да се радва, да се смее, та това още повече ми затвърждава усещането, че нещо не правя както трябва... Sad Ама как няма да е така, като баща й само си играе с нея и й прави маймунджулъци, а на мен се падат неприятните задачи като смяна на памперс, преобличане, хранене, приготвяне за сън...

Hug Hug Hug за всички!

# 685
Аз днес по изключение не съм депресирана, та на всички ви казвам да вдигнете носовете!
Танче, мила, ти си прекрасен човек и съм сигурна, че тези ви затруднения са само временни, ще се оправите и ще постигнете много.  Hug

Прегръдки на всички, а съквартирантите нали съм ви казвала, че се наказват по два начина. Горе главата, все някога ще удари и вашия час.   Mr. Green

Мяу, и аз като другите не съм разбрала за какво се терзаеш, но ти си много търпелив човек, аз отдавна да съм извадила дървения господ и да съм раздала правосъдие, в крайна сметка и ти си човек. Знам че тази методика няма да ти хареса, но ако размислиш... ще ти влезем в положението и няма да те корим. Wink Grinning

# 686
Бързам да отговоря на Ника , после ще дочитам ! Аз слагам по половин пипета във всяка ноздра и по една в устата  Mr. Green. Неразредена ! Това е сайта  http://www.arcol.hit.bg/ !

# 687
  • София
Стар, много ти благодаря   bouquet, а по колко пъти на ден?

# 688
Гледам да е по три ! От толкова интервенции обаче, не винаги мога да ги вмъкна 3 накапвания ! То помпи , Стеримари , Низити , Сребърни води ..... Crazy ! Като ме види да приближавам и   cry

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 19:43 от star

# 689
  • София
Благодаря ти още веднъж, още утре ще купя, че четох много хубави неща за тази вода!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт