Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре дошла на Нати и Таня!

... някой смята ли да изчака до 6 навършени месеца за захранване newsm78

Да, аз.  Simple Smile

Живи и здрави, и аз така мисля.

Изи, Сити Центърът е до Хемус  newsm10 Браво за бижутата, хайде, сега е ред на тоалета Simple Smile

Като гледам бая бебета се будят, кои да пеят/пищят, кои от нещо, дето ги мъчи миличките..
моето снощи в 1 като се разпищя, ама така да си харесва гласа  Mr. Green какво ли си мислят съседите  Joy

Илейна, всеки път съм в чуденка какво иска бебка.. само си гадаем и се молим да нацелваме...

Мами, искам да ви питам - нощно време на Габче ръцете са не студени, а ЛЕДЕНИ (вкл. бузките и нослето; без крачетата). А сутрин като я взема при мен под завивката и се стопля. Та си мисля дали да не я обличам повече... хем не искам да я изнежвам, но и не искам да мръзне. В болницата само тя беше завита с две юрганчета  Thinking На някоя случвало ли й се е?

Аз ще се заемам с гладенето, че след час-два ще ходим до едната ми приятелка да се видим с бебетата. Малко разнообразие и за мен, и за пиленцето.

# 106
Здравейте, момичета!

Добре дошли на новите мамчета Hug!

Четох за метода на захранване на Рипли и ми допадна, може би най-вече поради факта, че моето дете не харесва пюретата и не ги иска, та реших да не го мъча.

Еееех, ама къде е това циганско лято?????? МНого рано ми се струва за подобен студ Crossing Arms

Днес сутринта моето дете падна от леглото - чистак голо долу на паркета ooooh!. Изтръпнах е меко казано - забравила съм усещането с баткото, че много време мина, но направо ми залепна тениската на гърба от притеснение.  Той изпищя, захласна се, аз го взех веднага на ръце, порева не повече от минутка и се успокои, но вече няколко часа го наблюдавам дали всичко му е ок.... Ох, голям стрес си е падането от леглото.

# 107
  • София
Здравейте!
Не съм ви чела толкова отдавна... ooooh! Габриелка вече е добре. Мина лошата хрема. От два дни й давам оризова каша.

Пак реве.  ooooh!

# 108
Здравейте!

От вчера са мъча да пиша,но все нещо става и ми изтича сесията Rolling Eyes

Мерси на Ани и Славчето за темата  bouquet

Имам един казус,който немога да реша,та мамите с повече опит да ми дадът съвет.Започнах да замествам обедното хранене,обаче Берин си изяжда пюрето(130гр) и след това си изпива и млякото(120мл). Shocked.Незнам какво да правя? newsm78

Малини Берката я слагам в чувалче и е ок.Когато я завивах само с одеалце,тя се отвиваше и също й ставаха ледени ръцете.

# 109
  • София
Malini,  на Меги ръцете й нощем също са ледени, нослето и бузките студени, все още не включвам никакво отопление вкъщи, но сутринта й облякох за всеки случай една жилетчица.
 Тази нощ отново ми се буди 3-4 пъти, нося я заспива и след час пак рев, за сега удържам фронта да не се храни нощем, но до кога... а така хубаво си спеше, нощно хранене след първият месец е било само като инцидент. Не виждам да са й побелели венците, така че вероятно не са зъби, не зная.

# 110
  Спирито може би да намалиш грамажа на млякото или тя се сърди.Може пък така й е добре,щом няма реакция след това.

# 111
някой смята ли да изчака до 6 навършени месеца за захранване newsm78
Да, аз. Simple Smile Пък и като я гледам малката за момента няма никаква готовност за захранване.

# 112
Здравейте и от нас чаааааааааааак сега  Hug
Ади има някакви сополки и си "похърква",можеби са някакви задни.Поръчах си Бейбивак-а сега ще чакам да дойде  Peace Иначе нищо друго и няма...
Десекс,благодарим много че си се сетила за нас.Много целувки и поздрави на Ивата от нас с Ади  Hug
Честита месечинка и на Дидка на Девилчето   bouquet Да е здравичка и послушна  Hug
За захранването - живот и здраве и аз ще захранвам след навършени 6 месеца,като не мисля да замествам хранене.Искам да сме си предимно на кърма.Е,дундата пак сама ще си покаже,де ......
Нати,добре дошли сред нас с малакта Таня  Hug
Малини,и Ади спи в чувалче,отдолу е само с една пижамка цяла,без боди и сутрин си е ок  Peace
Слънчева,дано вс е наред с малкото сладурче  Praynig
Десекс,и аз мойта мома все я кипря с обувчици,иначе само по чорапки са и студени крачетата.Ще свикне Ивка с обувчиците,няма къде да ходи  Peace
Ох,май имаше още да пиша...ама забравих  Mr. Green

# 113
  • гр. София
Привет!
Аз пак да попитам, от кои памперси сте доволни- нашата девойка има обрив долу- предполаам че е от тях.(ползваме Памперс) С какво да третирам обривчето?( мажеме се с Бочко и Судокрем) Обливахме със смрадлика, мисля я държа повечко без памперс.... newsm78

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 13:45 от Марая

# 114
Марайче,ние сме с Памперс Премиум Кеър!Пробвай тях ако искаш  Wink
За обрива защо не пробваш да намажеш с Бочко  newsm78

# 115
  • гр. София
Привет!
Аз пак да попитам, от кои памперси сте доволни- нашата девойка има обрив долу- предполаам че е от тях.(ползваме Памперс) и с какво да третирам обривчето? Обливахме със смрадлика, ще я държа повечко без памперс.... newsm78

Марая, не си спомням вече кой беше писал /май Девилчето/ имаше подобно оплакване - виновни се оказаха не памперсите, а кърпичките  Rolling Eyes Иначе аз ползвам Памперс /всички видове -актив, сензитив, слийп енд плей, за прохождащо дори  Laughing/ и досега не съм имала проблем, мокрите кърпички също са на Памперс /пак всички видове/. А иначе за обрив /подсичане/ аз лично не бих правила компреси със извари, защото ме е страх да не навредя повече  Rolling Eyes/не знам консистенцията дали ще уцеля/ и бих използвала кремове на базата на цинк и естествено проветрение  Crazy

# 116
Марая, и ние имаме такъв проблем вече месец ту се появяват ту изчезват тези пъпчици. Ние сме също на Памперс, сега смених с Пуфис, ноо нищо. Правя и баня с тетра или лайка, така ми каза педката и ми каза  там крем да не слагам никакъв, а само на дупето и гънките  на крачетата. Иначе и аз ползвам Бочко и Судокрем. Не знам какво друго да правя newsm78

# 117
  • София
Здравейте,
Да намеря и аз малко време за компа най-накрая.

Змейче и не сме още със задна хрема, макар че мноооооого рядко да чувам преглъщането и се чудя дали не слюнка от зъбоникненето. Голяма досада се оказа! А нашия татко, който ни я докарапреди 3 седмици още е с остатъчни болки в гърлото и педито днес му е казало, че е останки от вируса! Дано по-бързо са се изчистват мъниците, че моя малък мъж стана 100 кила с това нощно будене заради сополите/ слюнка ? и прицокване за успокоение. Както беше 8 200 преди 2 седмици, кой знае колко е станал, но страшно ми тежи и чакам с нетърпение да започне да сяда спокойно сам, за да мога по-лесно да се оправям с него.

Иначе е голям мързелан. За да се обърне от гръб по корем трябва да му подам пръст, за да има опора и после се обръща сам, но за обратното от корем по гръб не се и опитва даже. Желанието му да сяда е огромно и когато е под някакъв наклон сяда сам. Интересно обаче когато го осгтавя в стола за хранене, независимо, че има уж по-легнало положение, никак не му е удобно.

Още не съм захранила, но замислям с картоф. Миналия ден бях оставила парче кекс на масата и докато хранех сестра му, той без малко сам да се захрани с кекс. Ами така е майка му като се мотае . Joy Едвам го измъкнах от ръцете му , коите се канеше да налапа доволно. Но чакам да му мине задната хрема, за да знам, ако има неразположение от какво е.

Грийнче, и на Мони и бяха казали начална фаза на АД, след противихепатитната ваксина и дерматолог ни препоръча exomega на ADERMA -  за измиване и крема за мазане и това помогна, дано да се оправи по-бързо при вас проблема и да не ви безпокои.

Много се изкушавам за срещата в петък, че ми е наблизо, но не знам дали ще събера къраж да изляза сама с колата, че съм неопитен шофьор и не съм карала сама.
Приятен ден!

# 118
Марайче,да и ние имахме преди време обрив от мокрите кърпички.Оказа се че ни понасят само на Памперс (вс водове),на Бейби Крема и на Нивея.Пробвай да смениш кърпичките....

# 119
  • София
Сега погледнах, за обрива. При по сериозно подсичане с Мони само Мустела ни оправяше.От специалната им серия, но не крема за превенция от подсичане, а за подсечни дупета. Вярно скъпичък е, но една туба ми беше достатъчна за кризисни ситуации, че Мони много ми се подсичаше, независимо, че я миех след наакване.
Момичета взех си отновата серия на Памперс премиум кеър  - екстра драй. Е няма такава гадост!. преди си вземах премиум кеър, защото нямат гаден лосион, а сега вече имат  - лилав. Първо като се наака бебо не разбирам веднага защото ми мирише гадно, но той си ми мирише и при напишкване и при наакване, та не мога да схвана добре разликата и резултатът е, че започна и Ники да се подсича при положение, че досега не му се е случвало. Н знам кога ще успея да отикам и двата пакета, които мъжа ми купи!

Общи условия

Активация на акаунт