Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Сериалът много ми доскуча. Имам чувството, че с Гьозде могат да направят още 100 серии, да я хванат всички и един тупаник да й хвърлят, че ми писна. Някой да напише малко с бели букви, че да си спестя няколко серии Praynig
Фуат и той с някаква мисия ooooh!

# 526
  • София
  Аз дори не го гледам вече, само го слушам!

# 527
Хмм, къде отиде Мелих, когото, ако нещо му се изпречеше на пътя, го премахваше? Защо не направи нещо и по въпроса с Гьозде?  Grinning Grinning

# 528
Кажете, моля, с две думи какво стана последните три-четири епизода, че не можах да гледам! Гюзде още ли се вихри? Grinning

# 529
  • Под тепетата
За съжаление да,Гьозде още се вихри,така се е развихрила,че никой още не смее да я спре към момента.Даже вчерашната серия свърши със съгласието на Мерт да прекара една вечер с нея само, за да ги остави с Дениз намира.А за Дениз специално да кажа-как я избраха точно тази актриса за ролята, не играе никак добре-незнам само се  Shocked и нищо съществено.Суна по-добре щеше да я изиграе.Мелихчо е пич,но нещо и на него не му стиска да се занимае както трябва с Гьоздето-но всичко сигурно скоро ще си излезне наяве.
Цитат
Аз дори не го гледам вече, само го слушам!
Laughing

# 530
Честито нова година

# 531
anastasiq1 Ч.Н.Г. и на теб с най добри пожелания за новата 2011г.  Hug чуден аватар си имаш  Heart Eyes
За много години на всички ! Здраве, щастие и любов ви желая   bouquet

# 532
  • Бургас
До кога ще я траем тази Гьозде?
Дразни ме много!

# 533
  • Бургас
На първа страничка не намерих ББ за сериала.
Има ли някъде такава информация?

# 534
  • ГО
И аз гледам сериала.
В началото, като че ли ми беше по-интересен.
Сега с тая Гьозде  Sick прекаляват.
то бива, бива, ама чак толкоз.
Интересна ми е Бану, какво ли ще излезе накрая.. Simple Smile
Мелих добър ли става напоследък или така ми се струва?

Някой гледал ли е напред?

# 535
Отскоро гледам сериала.. някой може ли да ми обясни защо толкова ги е е страх от Гьозде?  newsm78

# 536
# 537
А предположенията пак ли с ББ се пишат??

# 538
А предположенията пак ли с ББ се пишат??
не

# 539
Направо ми се повръща вече от Мерт и Дениз.Толкова са обикновени,скучни,тъпи.Дениз е най-тъпото същество,което съм виждала и е грозна,ограничена,селска пръчка!

Общи условия

Активация на акаунт