Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • IT
Записвам се да следя темата, бебето точно по време на сериала обича да го държа на ръце и гледам сериала с него като хващам и части от следващият Simple Smile
Във всеки сериал има по един селски идиот и за мен това е майката на Бану-простовата и много наивна и гледа тъпо.
Дениз с изправена коса и по натам в сериала добива вид-гледах част от серия в youtube.
Не знам за актьора, който играе Шевкет, ама има един който е в почти всеки сериал. С брада посребрена-в Мечтатели е бащата на Дениз, играе и в Листопад и в 1001 нощи  и в Цената на живота и не знам още кой, дано не се появи и тук.

# 76
  • София
   Ако някой види,че я има днешната серия в бокса, нека ме светне  callme buria на лично съобщения, моля!Днес не можах да я гледам!

# 77
# 78
  • Варна
Записвам се да следя темата, бебето точно по време на сериала обича да го държа на ръце и гледам сериала с него като хващам и части от следващият Simple Smile
Във всеки сериал има по един селски идиот и за мен това е майката на Бану-простовата и много наивна и гледа тъпо.
Дениз с изправена коса и по натам в сериала добива вид-гледах част от серия в youtube.
Не знам за актьора, който играе Шевкет, ама има един който е в почти всеки сериал. С брада посребрена-в Мечтатели е бащата на Дениз, играе и в Листопад и в 1001 нощи  и в Цената на живота и не знам още кой, дано не се появи и тук.
И тука ли се появява тоя  ooooh! Whistling

# 79
  • IT
Magosniwa не знам Simple Smile написах дано не се появи:)
Братът с очилата е много симпатичен без очила...

# 80
Гледах няколко серии напред( на турски естествено) за сега не се появи Шевкет.. да видим по- нататък.

# 81
Как е истинското име на Мерт?

# 82
Във филма или в живота ?  Thinking

# 83
В живота разбира се, то във филма си му е Мерт.

# 84
# 85
благодаря   bouquet

# 86
Офф финала пак ли тъжен ще е.... еееееееее  Cry Cry Cry

# 87
  • Варна
Офф финала пак ли тъжен ще е.... еееееееее  Cry Cry Cry
Какво става  newsm78 Аз не можах да намеря финала  Rolling Eyes

# 88
Ми то пишеше финал на сезона 215 епизод е... ама има още.. до 259.

та гледах, че Дениз си тръгва от къщата на Бахри. Сбогува се там със всички, много тъжно. Нещо май пак са се скарали с Мерт, защото го дават как свири на китара, от време на време споменава Дениз, накрая скъса струната. Бану се жени за някакъв... Мелих крои някакви планове.. сега съм на 259.. ще видим какво ще стане.

# 89
Някой знае ли кога разбира семейството на Бахри, че Дениз му е дъщеря? А и тя кога разбира? Обаче най-много искам да разобличат Бану богатите и приятелчета... Дано да е скоро...А майката на Дениз умира ли? Ей, колко въпроса станаха....

Общи условия

Активация на акаунт