Морска Звезда (Deniz yildizi)

• 108 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
аз като гледам коя серия дават по турската и се отказах тотално да гледам то все едно и също го мелят вече две седмици . Е немам нерви  #Cussing out #Crazy newsm78

# 541
  • Бургас
ББ

Бану и Озан в коя серия по турската се събират и в коя серия Бану и Мелих вече са заедно

# 542
На мен пък сериалчето все повече ми харесва. Всички герои търпят развитие, с изключение на Дениз, разбира се! Мелих колко мил е станал...направо душица! Сега ще спаси и мадамата в беда, като истински герой! Heart Eyes

# 543
Мелих май се влюби Heart Eyes

# 544
Ами и аз се надявам Мелих да се е влюбил в Ханде защото мисля,че са мн хубава двойка.Надявам се накрая да не и отмъсти..Тя също го харесва.

# 545
Никак не ми е ясно,защо Мерт не обясни на Дениз всичко-за това че е намерил писма от Гюзде които баща му е скрил от него и т.н.Оффф мн са тъпи..И защо Мустафа мрази Джелял да не би преди време да му е отнел Берна?И какво и харсват на тази кокошка незнам?!

# 546
  • София
   Ох, тази Дениз ми писна, само си търси поводи, да се прави на нещастна!Много е куха горката, какъв лекар ще стане от нея, не знам  ooooh!! Не ми се мисли какво ще става, като разбере,че Мерт е знаел и за майка и!

# 547
  • Бургас
ББ

Бану и Озан в коя серия по турската се събират и в коя серия Бану и Мелих вече са заедно

чакаммм  Joy

# 548
  • Варна
на мен пък от тая Гюзде ми омръзна-взе да става скучна и досадна............и с тази мазна усмивка..........уф да я махат по бързичко.

# 549
  • IT
Да, тази пък Дениз как така само тя страда на този свят не знам Mr. Green
Не ми харесва как обличат сега Бану леко селски Sad и как я представят-тя, която е толкова хитра как се връзва на тези глупости.

# 550
  • Под тепетата
  Ох, тази Дениз ми писна, само си търси поводи, да се прави на нещастна!Много е куха горката, какъв лекар ще стане от нея, не знам  ooooh!! Не ми се мисли какво ще става, като разбере,че Мерт е знаел и за майка и!
Точно това си мислех и аз вчера като гледах-откъде на къде бе да му се не види тя ще е по важна от майка му на Мерт-чак пък такъв проблем да прави,че Мерт отива при майка си ooooh!Един въпрос с ББНякой знае ли в крайна сметка със Суна как вървят нещата,ако го има писано кажете ще се върна

# 551
  • Бургас
Тук Озан с тази прическа е голям сладур.
Отива му много!  Blush

# 552
Изводът от филма май е,че всички герои са страхливци.Страх ги е да кажат истината и се заплитат,оплитат и затъват във все по-големи и по-големи лъжи. И не страдат само те,а и всички около тях.
Ако бащата на Дениз не беше такъв страхливец сега тя щеше да има семейство,а не просто да живее при тях.
Ако майка и беше казала истината,че е болна сега  Гюзде няшаше да ги държи в ръцете си.
Ако.....

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 18:12 от Tuon

# 553
  • София
   Да бе, и какъв е тоя страх от Гьозде!Мерт едно голямо рядко ...  се оказа!  Майка и помоли той да не и казва, що не остави Гьозде да каже "голямата тайна", той ще си е удържал на думата! И къде са родителите на Гьозде, уж се лекувала от наркомания, а никакъв контрол над нея! Как пък никой не се сети да им каже ,какво прави дъщеря им!А за "сериозния и  справедлив " баща на Дениз нямам думи, колко време мина, той така и не намери време да каже на детето си,че му е баща! Това могат да си го точат с години, кажи ми- не мога да ти кажа...кажи ми- не мога да ти кажа  smile3511!

# 554
Съгласна съм с Вас. Сериалчето наистина много ми харесва, обожавам го, всеки ден го следя уж с интерес, но вече ми писна от едни и същи случки! Гьозде влезе и малко се пооправи, но сега вече ми става скучно ... Всеки го е страх от Гьозде, ту се притесняват, че ѝ станало нещо, ту - я мразят. ;xx Сега погледнах частта от 293 серия. Явно става интересно, но с тоя професор и Дениз, незнам вече.
Не знам,дано по-скоро сериите се пооправят.

Общи условия

Активация на акаунт