Полудях.Имайки впредвит ,че тя живее близо до кабинета си,какво беше това нещо незнам.Звънях и няколоко пъти по телефона нямам връзка.Накрая не издържах и отидох в отделението да търся дежурен.Там ,разгеле,имаше такъв.Прегледа ни и каза,че имаме силно възпалено ляво ухо .Изписа ни Оспексин,имайки впредвит,че сме склонни към алергии.Каза утре да си направим консултаця със специалист унг.Антибиотика го почнахме,дано всичко е наред
Връщам се да ви чета. 

бързо оздравяване 
Алексова понеже моята работа е такава,че по цял ден съм на едно място права целите крака са ми в капиляри.Но това не ми пречи не ме болят понякога при промяна на времето ,но много рядко. Боляха ме докато бях бременна.

. Между другото и аз имах някакъв обрив тези дни, но не му обърнах особенно внимание и си кърмя спокойно.
Другото, за което споменах ще го препиша от книгите на племеницата ми (която учи за диетолог) като имам време
И колкото пъти се сетиш толкова пъти издърпвай сополките и пръскай Физ. р-р
Неразреден да, а аспиратора ти предполагам е от тези с балончето нали? Те не успяват нищо да изтеглят, хубаво е да се снабдиш с някой от тези които обсъждахме онзи ден
/дано се опирави по бързо малката кукла 

Препоръчани теми