,

. Ние вече си имаме две зъбчета
, едното се показа вчера, а днес другото! Всяка Сряда ходим на "училище за бебета " Gymboree - в МОЛа на Цариградско, прекарваме си доста добре и на малката буболечка много й харесва.
.
Само че лошото на този модел бънджи е, че не се регулират ластиците и крачетата й не стигат много, много земята (то аз и незнам как трябва да е, пък не е ли целта да се люлее и така да допира земята, сега като се замисля....
). Абе и аз не знам, обаче първия път постоя около 10-тина минути, после като я сложих пак единият й крак с цяло стъпало беше буквално стъпал на земята. Другият й беше свит, но сега се учи детето, че има опора (досега, когато съм я слагала да скача все на пръсти стоеше).
ама при мен е едно напрежение, не толкова с малкия, колкото с домашните.Да не спамя темата, но скоро свекито, ще опознае истинската ми същност
Казвам, че не може така, ама пуста наглост.Днес беше почти цял ден крив, носехме се и имах много домакинска работа.Цял ден се мъча стая по стая, да пусна една прахосмукачка, като съчетавам разходка, гладене, готвене, простиране и рев, тя ходи по "дернеци".Днес на няколко пъти прескочи проснатата прахосмукачка в хола, и като и казах, може ли да довърши чистенето, каза, че ръцете я болят.О.к., ама защо, като слезнеш на твоя си етаж, веднага си пускаш твоята-пак риторичен въпрос.

, подкрепям те напълно. 
Една среднощна почерпка и от мен за здравето на нашата красавица :
Затова пък сме абсолютните ветерани в празнуването на детски рождени дни !!! Този днес ни беше 30-ия поред, отпразнуван в нашето семейство 
Препоръчани теми