Ако някоя от вас реши нека да ми пише на лични и ще се разберем да се видим!Мисля, че ще се ориентираме да е около обяд, че ще ходим с една приятелка, а детето и си има режим и го слага към 14.30 да спи.Трябва да се съобразя с нея, че тя ще ни транспортира 
Някой беше написал, че предни пъти давали подаръци, а аз като чуя за подаръци и като малко дете откачам
Тамън за поощрение след ваксината ще намаже нещо госпоицата.
знам, ме не ставам просто. Най-много да стане злоядо детето хахахахахаха. Купувам на хип и бебевита. Другите нещо не ми вдъхват доверие. Особено Ганчев и Овко... А гербер не взимам, че са супер малки бурканчетата и то не може да псе наяде милото.

Нещо Карина е безкрайно кисела и денем, и нощем
Не смогвам.. А сега и сопол точи някъде отзад и само хърка 

Ако съм изпуснала нещо, кажете да добавя 

струва ли си наистина

Здраве и много усмивки.
Честито на всички празнуващи 

и странното е че е от кучешките

сега слушаме детски песнички двамата на компа, ама той вече не ще
Аз взех на Елия урина като я накърмих и веднага слд това й свалих памперса, подложих от тези контейнерчета за урина (които са като цилиндър) и я затоплих на дудинката със сещоара. От топлото веднага се отпусна и се изпишка. (А може и да съм уцелила момента просто, но този метод имаше ефект при нас). Дано съм ти била от полза! Нацелувай ги красавиците! И за теб целувки! Ти как се справяш? Имаш ли кой да ти помага?
Препоръчани теми