!
.

аха да я погледна и изчезва в леглото
ама всеки момент ще й разтрия дупето
мучи и се хили а аз хващам гората вече 

Нищо му няма, а съквартиранта ме гледа като престъпничка и не ми говореше снощи. 

Домашните го харесаха, почти не остана даже. 
Не ти се меся и с най-добри чувства, но ако и даваш кисело мляко за първи път мисля, че точно сега не е момента.
Някои деца получават разстройство от киселото мляко, както и обриви, та ептен ще ти се замъгли картинката с боледуването на Деа ако я хване нещо такова.

И Максо обича да "ходи" и все прав да е /не мож го сгъна да седне/, но аз не го стимулирам по никакъв начин - да се влачи там по корем в опити да пълзи, пък като успее да се изправи сам, значи вече му е време да се учи да ходи. 

Не ти се меся и с най-добри чувства, но ако и даваш кисело мляко за първи път мисля, че точно сега не е момента.
Някои деца получават разстройство от киселото мляко, както и обриви, та ептен ще ти се замъгли картинката с боледуването на Деа ако я хване нещо такова.

, помислих си го, но въпреки това реших да давам
... Ех, и аз съм една майкиняяяя...
. И пак на преглед цялото семейство!
Динката заспа ли?
, той си е просто едричък! Тя и Люс не дребнее, така че... Мисълта ми е, че и едрите също са жилки. Ела да я видиш как не мож я запря, а седнала отдавна вече не ще да стои, освен по принуда, както вече упоменах в горния постинг. А -- и на гърнето успявам да я задържа за 5 мин., там обаче колани няма и обикновено се пада по чЕло. 

Добре, че бяха кротки цял следобед, спаха, а после Максо се занимаваше сам в креватчето, а Борис редеше дървени пъзели.
И моите бяха така - всичко чисто, само мърсол на килограм, от който кашляха. За 3-4 дни / и нощи
за нея, ама като и е точесто крачето и друго й не станА боса ли да ходи) и няколко блузета, Калина с дънкова пола, опитах се да си купя панталон но бидЕх препратена към магазин за палатки или парашути и те така..
Мисля да започна и малко спорт, че положението е повече от трагично! Панталоните, които си купих пролетта - еми не мога да вляза изобщо в тях, чувствам се все едно съм в менгеме 
София отново реве за щяло и нещяло... Калина нещо си объркА сънищата и така... поне яде.
Понеже яде само по 2 м.л. мляко в кашата и кутията я яде повече от месец може и да се прежаля. Но зависи де. Какво инфо ще намеря и какво ще каже педиатърката. Понеже тя понася прекрасно козе сирене, може и козе мляко да понесе, знам ли я 
Иначе иска все това, дето не й го давам - мляко, кисело мляко, кекс, палачинка, пържени яйца, принцеса с кайма и кашкавал, свинско с ориз ... и нутела. Грях ми на душата, дадох й да я опита нутелата, сърце не ми даде да й откажа, като знам колко я обичам. Е, изрина се, естествено. 

Ако главата ми не беше добре фиксирана на раменете и нея бих забравила. А и мога да напомня за шемета ми - както от пазара Младост 1 до почти пътеките Младост 1А (за непросветените - няма и 10 мин път) от 5 закупени домата, успях да загубя 3 
е, отказаха ме трайно, макар че имах намерения да стимулирам БГ производството в условия на тежка икономическа криза
да ги даде на някоя бабка там да ги носи. Ама тези дни ми съобщи, че не ги била раздала, а ги пазела, щото съм щяла да отслабна.

Утре ще мина през Фантастико и ще ти опиша всичко какво-що.