Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  Привет и от мен  Hug
    Таня още спи,обаче нощес яде в 3.30 това не се е случвало от много време,но я дразнят сополите и много й хъри носа.Тоя вит.Ц по колко капки го капете в носа.Тук пече,но е доста студено,надявам се следобяд да с евдигнат малко градусите.
    Ани споко и моя Явор до към 3 години спеше с памперс Crazy,ама то аз не си давам за нищо зор,той сам си го махна Joy
   За паяка -имам един на Бертони братовчедка ми ми го даде,Явор го сложих като навърши 6 месеца,сега се чудя за Таня.Нали казват,че не било много хубаво да с елсагат.Обаче за Явор беше страхотно забавление,а и за нас  Grinningвъпреки,че три пъти жестоко се е обръщал от него.
   Честити зъбчета на озъбилите се Heart Eyes
   Таня вчера изяде едно бурканче зубка хареса й много,след това изпи само 40-50гр.мляко.нещо от няколко дни не хапва много добре Thinking

# 676
Нати може да излиза зъбче и за това да има сополки и да няма много апетит,поне така съм чувала  Wink,ние нямаме зъбки все още.
Не знам дали да се похваля или не ама моя мишкун вече 2-ра поредна вечер яде само 1 т.е. към 4.30 и после към 9 ,та сега пак сме си на 6 хранения дневно,дано да се нормалзират пак нещата ,че с това кърмене по цяла нощ изнемогвах вече  Praynig
Софийските мами страхотно сте си изкарали вчера ,другия път и снимков материал ще искаме  Wink
На нас днес ни слагат климатик и с малчо сме в хола ,милия сега съм го барикадирала ,че заспа на дивана и да не изпадне  Flutter

# 677
Добро утро и от мен.

aniK на Рая и направиха иследване и за кръвната група, само от пръсчето и взеха кръв и то много малко. 6 лв. ми струваше в поликлиниката.

# 678
Добро утро и от нас !

И аз не съм правила гимнастика на малката ,за което бях оплюта  smile3512от всички близки и познати.По-скоро го удряхме на игра и се борехме с Миленка.Ама и тя нямаше особена нужда от това.Главичката си я държеше изправена от раждането ,започна да се обръща рано ,а сега се учи да пълзи и все повече й се отдава.Движи се по спалнята и докато я видя вече е на другия край #Crazy.Така,че всичко си е до дете ,а не до гимнастика .
  Кръвната група и аз не я знам ,но на 24 ноември сме на изследвания и ще разбера.
  Вашите дребосъци проявяват ли интерес към косите ви?Че аз съм на път да оплешивея,голям кеф е да ме хване за косата и да дърпа докато откъсне кичур.
  Krisihana, честито зъбче да е беличко и здраво newsm47

Хайде да изчезвам ,че ме чака hang newsm79 и после разходка

# 679
Марая беше питала за купичката на Томи Типи ето от къде може да си я купиш http://cgi.ebay.co.uk/Tommee-Tippee-explora-2-Weaning-Bowls-Lid- … sh=item27b0fe0958
Или пък сега намерих и БГ сайт http://www.ibebe.bg/tommee-tippee-bebeshki-kupi.html

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 11:15 от ileinа

# 680
Здравейте и от нас Hug
Позагубихме се тия дни, чета ви от време на време, но все нямам време да се разпиша. Аз уж дойдох в Добрич да се почина, пък то нямам време и до компа да се доредя Whistling Ама това диване пощуря тези дни, не знам на какво се дължи но ми разказва играта. Не иска да спи и това си е, само да я сложа в кошарата и наддава такъв вой  #Crazy Преди един вечер не заспива, събужда се по 100 пъти и през деня спи по половин час ooooh!Иначе е много много весела,по - цял ден щурее и никакви признаци за умора, майка даже се шегува да не би да й давам някакъв допинг Mr. Green
С захранването вървим добре, яде с кеф, засега съм въвела тиква, морков, картоф. За утре съм и взела тиквички с картофи на Хипп, но пише че има ориз, та се чудя дали трябва да въведа преди това ориз newsm78
Lux-че какво кремче ви изписаха за обрива, че на Ради цялата брада е обрината и определено е от лигите, които текат кат река.
krischana честито зъбче със здраве да си го ползвате Heart Eyes
Браво и за гърнетата (Слънчева,Рории) аз си мислех че е още рано, пък то  Wink
Гимнастика и аз не правя, но то няма и нужда Ради по цял ден не се спира, поскоро немога да я спра на едно място Laughing
От Джъмбо и аз купих едни ботушки, много сладки и са супер удобни и най важното задържат се на краката Naughty
Днес мисля да по излезем малко,доста е студено, но два дни в къщи много ми идва #Crazy
 Hug

# 681
Здравейте! Да се включа и аз , че тези дни успявам само да ви чета и то все набързо, че малката е в някакво кофти настроение вече 2-3 дни, все мрънка и се кисели, възможно ли е да са СЛЕДВАЩИТЕ ЗЪБКИ  newsm78? Ние вече нали си имаме 2 отдолу и се чудя сега тези отгоре ли трябва да тръгнат? Гледам, че сте писали за кръвната група на бебоците, на мен още в болницата след раждането ми казаха на Антония и аз се учудих, но нали им взимаха кръв за разни изследвания от пръста и от петичката . Като ви чета явно всички бебоци харесват зупката , ние  също  я хапваме с кеф и всички нови неща ги смесвам с нея. Вече минахме почти всички зеленчуци само пащърнак не съм давала още, но тези дни ще го включа и него,  да видим как ще се приеме. Дано днес малко да се затопли , или поне да не вали, че да излезем малко защото от 2 дни не сме излизали и вече  smile3511 smile3511, а този емотикон ме подсети , за косата, по-точно за косопада  Sad, пробвах маската с тривитаминол и да ви кажа още след 1-я път има резултат , вече доста по-малко коса ми капе, утре пак ще си правя, дано да помогне , че косата е вече видимо оредяла и това ужасно ме притеснява Cry.  хайде изчезвам, че ме викат  Grinning. Дано всички да имаме хубав ден и хубаво време Praynig

# 682
ananasi и аз снощи си задавах този въпрос за зъбките трето ли идва  newsm78 или просто си търся оправдание и причина и нея намирам  Rolling Eyes

ДеЩоВиДи Благодаря ти за полезната информация  Hug

Купичките са страхотни някой ще поръчва ли

# 683
Здравейте,
люситъ и моят младеж ме дърпа за косата, няма значение вързана ли съм или не  Rolling Eyes
За кръвната група и двамата с баща му сме А+ така че няма каква друга да е , а и не съм сменяла мъжа 7 години почти  Joy
За проходилка в нашия апартамент няма къде да щъка с нея ,много е тясно  Sad
За гърне и ние трябва да вземем вече
Айде ние се оправяме да излизаме  Simple Smile
Хубав ден

# 684
Здравейте и от мен Simple Smile

люситъ, не само че проявява интерес, ами скубе здраво де що коса види, включително и на мъжа ми, която е не повече от 2-3 см Wink

Каква е тази зуп(б)ка, за която говорите, че аз пак нещо съм пропуснала  Blush

За проходилката се чудя
... време ли е ? Не е ли рано?! Иначе за полезно и неполезно не се притеснявам, аз няма да я държа с часове вътре ... за по 5 мин да си отдъхна и да ми починат ръцете Wink

Ох, още нещо щях да пиша, ама забравих!

# 685
  • София
Славче, заповядай http://www.ibebe.bg/gerber-bebeshka-zelenchukova-krem-supa-gerber.html Има различни комбинации от зеленчуци

# 686
Zlatna_g, лелееее ама съм шматка , хем четох преди, че говорите за супи , ама изобщо не включих, че в превод е супа  Stop  Joy Благодаря за бързото разяснение (все не съм в час  Whistling ooooh!)

# 687
  • София
Славче, ти ли не си в час  Naughty всичко знаеш ти  Hug

Моята Габриелка днес е много крива и кисела. Какво ли й има?  Thinking Тази нощ се събуди в 5ч и започна да писка и да си пробва високите тонове, които може да вземе с гласчето си.  ooooh! Цял час слушахме соло изпълнението й. Обаче искам да ви кажа, че много се запича миличката. Въведох и круши и сливи, но пак се мъчи миличката. Не са съвсем топчета, но не са като преди изпражненията й. Вашите какви са?  Rolling Eyes

# 688
Злати, при нас беше същото, според мен ще е така докато стомахчето свикне със захранването. Аз много наблягам на сливи и круши - давам й ги между храненията 2-3 пъти дневно. Дори понякога и след зеленчуковото на обед за десерт давам малко плодово за разхлабване Wink  В началото на захранването имахме много проблеми - направо си бяха топчета, сега вече са си каша. Но от доста време ядем пюренца Simple Smile
ПС, давай също и тиква - и тя разхлабва Simple Smile Иначе мойта като ака и издава един звук от типа на  "ъъъъъъъъъ" и после замирисва Wink

# 689
  Тъкмо и аз щях да споделям същото за запека.От два дни много се напъва и изкарва само едни малки гюлета ooooh! Заради това вчера й въведох слива-вчера й дадох малко и след закуската денс която беше в 11.30 Rolling Eyesй дадох останалата част от пюрето,дано да свърши работа.За обяд съм й направила картоф и тиква.Друге си мисля аз-струва ми се,че нещо се назландисва на шишето ThinkingПие до някъде млякото и после неще.Снощи си направих експеримент и започнах да й давам с лъжица и тя го цока Shocked,но това е направо убийствено всичко стана в течащо мляко.Моля се да е някакъв перод и да не вземе да се отказв от шишето,че ще си бия главата какво да правя.Пример пак тази сутрин(обяд) направих й даже по малко мляко 130гр.и пак не го изпи,после й дадох пюре й си го папка.
  Сетила съм се за Милкинис,дано да се добре,че се изгубиха от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт