Звездни компромати-82 част

• 60 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Това ми звучи като НЛО  Joy

# 407
# 408
# 409
# 410
  • Belgium
защото баща му е с перука , а на Ники почна да му пада косата ( на 20 години още ) , та така вървят прякорите ...

Баща му не е с перука, а си присади коса  hahaha

# 411
# 412
  • София
Много са ми смешни като двойка Ники Михайлов и Николета- Крачун и Малчо Laughing
С Божинов повече си отиват Mr. Green

# 413
Някой питаше как така сега е с по-изразени скули Николета и я бяхте заподозрели в оперативна намеса. Аз на снимките от ученическите си години приличам буквално на месечина в лицето, а сега си имам скули. Според мен наистина с годините чертите на лицето се изострят и ако си бил кръглолик, придобиваш по-нормален лицев овал.

# 414
Трансформацията на Нилолета е уникална.
Само да попитам - сега доста по-слаба ли е, че има такива изразени скули, за разлика от преди  newsm78
и горна устна е правена и носле май, за скулите - доста бузеста е била, чак пък толкова изразителни скули да и станат...

# 415
Някой питаше как така сега е с по-изразени скули Николета и я бяхте заподозрели в оперативна намеса. Аз на снимките от ученическите си години приличам буквално на месечина в лицето, а сега си имам скули. Според мен наистина с годините чертите на лицето се изострят и ако си бил кръглолик, придобиваш по-нормален лицев овал.
нейната разлика е за 2-3 години , няма и толкова ..

# 416
Абе имам подозрения, че дори и по тези снимки, в смисъл непрофесионални, е играл фотошопа. Или пък има страшно много кит. Мъча се да си спомня дали тук съм гледала стари снимки, на които кожата й не е така перфектна по принцип. Както и да е, сега изглежда в пъти по-добре.

# 417

И затова и е много лесно да пее против силикона, понеже тя никога не е имала нужда. Разбирам да беше плоска като дъска и пак да не посяга към имплантите...
Иначе ми е симпатична, просто сега се замислих.

П.С. Силикона май се отнася за устните в песента и.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 18:30 от аХ`Не!

# 418
Абе имам подозрения, че дори и по тези снимки, в смисъл непрофесионални, е играл фотошопа. Или пък има страшно много кит. Мъча се да си спомня дали тук съм гледала стари снимки, на които кожата й не е така перфектна по принцип. Както и да е, сега изглежда в пъти по-добре.
на снимките има много фотошоп.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт