Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Тине, Маритка, мерси момичета за комплиментите Simple Smile

Все сме се събрали хубави мами с хубави бебоци  Laughing

# 496
*Teyа*,много сте сладки!!   bouquet
И аз съм решила да пробвам летния кош,че в зимния вече не можем да си вдигаме ръчичките.А уж сме от доста дребните бебоци.... newsm78 Нашата количка има само зимно покривало за летния кош и мисля за сега него да ползвам пък ще видим ако се наложи ще мисля друго.Само ме притеснява,че летния кош е дост изправен и дали няма да е проблем за бебо......
Ние днес мислим да се възползваме максимално от хубавото време ,че не се знае още колко време ще е слънчево.
Лек ден на всички!   bouquet

# 497
  • Stavanger, Norway
Момичета някоя от вас да знае дали може да се направи регистрация в пей пал с българска сметка в лева?
Маритке, как 30 броя, бе момиче? Ами това са над 1000лв за многократни пелени...

# 498
Момичета някоя от вас да знае дали може да се направи регистрация в пей пал с българска сметка в лева?

Може. Simple Smile Аз се регистрирах с ДЕБИТНА карта Виза Електрон на Прокредит.

# 499
  • Stavanger, Norway
Диването, вчера си направих регистрацията, но още не са ми удържали онази такса и не съм получила 4 цифрен код. Имаш ли идея как да си активирам акаунта в пей пал при това положение?

# 500
Диването, вчера си направих регистрацията, но още не са ми удържали онази такса и не съм получила 4 цифрен код. Имаш ли идея как да си активирам акаунта в пей пал при това положение?

Аз чаках 3-4 дни (да не кажа седмица) докато ми обновят извлечението в онлайн банкирането... В момента, мисля, че можеш да пазаруваш чрез пейпал, но има лимит до 100 евро или долара, не помня. Това ако ти е спешно...

# 501
  • в 1001-та нощ
ТиНе, благодаря,новата декларация е по чл.53 ...днес я пратх и ще я отнесат предполгам с другите документи към 12 дата

а трябвало до 3 дни от края на болничния ....ама хич не ги интересува нашите, като, че ли 300 жени сме родили - 4 сме и в поредни месеци и аз съмпоследната ...така ли не се научиха  #Crazy

gabi833, коментираме го в последните няколко страници, няки са, други не сме, в зависимост дали ЧР са проспали момента с декларациите  Hug

# 502
a.l.e.n.a това го копнах от предното ми майчинство

# 503
И моят болничен изтече на 24, а декларацията счетоводителката или утре или другата седмица, ще ми я носи .

# 504
Здравейте момичета,
Teya, Денис е голям сладур, ама каква коса има само Laughing, вие сте за фризъор Laughing Laughing Laughing.

Днес времето е страхотно, приятна разходка на всички.

# 505
Момичета, занимавам се активно този месец с неща, различни от бебе- и детегледане и нямам време за форум.
Прегледах отгоре-отгоре и видях, че сте коментирали многократни пелени и сте ми искали мнението. Аз съм фен на пелените от органични материи (чист памук, бамбук) и от типа всичко в едно. Имам и пелени тип джоб обаче, от които също съм доволна.

Аз практикувам и ЕБХ, така че "хабя" малко пелени или памперси на ден. Засега нощем е с памперс, през деня гледам основно с пелени да е и често-често го изпишквам и изаквам.
Ще водя една среща за ЕБХ към Естествено (аз съм част от екипа на сдружението), така че който има интерес, да заповяда. На 19ти ноември ще е, от 10.30. На сайта на сдружението по-късно днес или утре ще има повече инфо  Peace

# 506
stone2009,какво става с вас? Ходихте ли до педито? Има ли резултат? Стискам палци да сте по-добре.  Hug
Ние се прибрахме за малко да хапнем и сега пак на вън поне още за час.

# 507
Дунайка, много ти е усмихнат юнака Simple Smile
а на Тея момчето как любознателно гледа Simple Smile
Моето бебче е кротушка отвсякъде, много е добричка. Повечето време спи - нощем от 22 часа сутрин до 8 часа не помръдва, през деня яде 5 пъти, а като е будна не плаче. Само да и заговоря и се смее, самичка се заиграва, въобще мечта. Само вечер между 2 хранения от 7 до 10 е неспокойна и иска да е на ръце, но тогава си я нагушквам. Мисля, че бебетата, които не спат, скоро ще израстнат този период - много е изтощително наистина - ние бяхме така само първия месец и бях се зомбирала тотално  Shocked

# 508
някой се интересуваше за бебефон - гледам този е намален в амазон, но не съм го ползвала и не зна дали е хубав, ако някой знае, може да даде мнение
http://www.amazon.de/gp/product/B000YS1YZ8/ref=s9_simh_co_p75_d0 … amp;pf_rd_i=typ01

# 509
Stone2009, ние също кашляхме страшно много, но педиатърката каза, че е стичащи се носни секрети, така че пръскахме само физ. разтвор в нослето. Наистина ми ставаше много жал като слушах бебчето как се мъчи, но мина от само себе си след 7-8 дни. Дано и вие се оправите бързо  Hug.

Аз също се интересувам отмногократните пелени и бих се радвала да чуя отзиви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт