Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
утре нали имаме среща към 1.30-2 в градската градинка?

Да, ако имаш предвид градинката пред Народният театър "Иван Вазов".

# 526
Здравейте момичета,

ние днес бяхме на хирург...слава Богу се оказа че бебчо няма херния / отдъхнах си/, едното му каналче само е по широко от др, и затова ще отидем пак след 3 месеца . Благодаря на всички ви за подкрепата и за отзивите  Hug

Благодаря също така и за гласовете за нас на   http://www.facebook.com/photo.php?pid=31197718&l=f49482e7ba&id=1195930207 / имаме още преднона да трупаме/

Да ви попитам вие къде хвърлихте пъпчетата на вашите слънчица, нали има такова суеверие....аз съм в чуденка ....

Приятна и спокойна вечер на всички мами и малките им слънчица, ще чакаме с нетърпение утрешният слънчев ден  Simple Smile

# 527
  • в 1001-та нощ
къде Ви преглеждаха

на мен ми казаха, че е добре да не се хвърля веднага, за да не отлети от дома рано и ако искаме второ дете - да го оставя дабъдат двете пъпчета заедно, за да има силна връзка между децата

иначе мъжът ми искаше да го хвърлм в морето (той е водолаз), за да обичал водата и пътешествията, а на мен ми се иска да не се месим в живота на детето  Embarassed

# 528
a.l.e.n.a , това не го бях чувала, хареса ми ....

Преглеждаха го в МЦ на Пирогов, проф.О.Бранков.

# 529
Аз още не съм го хвърлила, още не сме избрали къде искаме да го направим  Thinking

# 530
Аз съм избрала къде да го хвърлим, но не сме се наканили още, нищо че мъжът ми работи на 20 м от там  Laughing. За традицията ми е, хич не вярвам да влияе на живота на детето (на мъжа ми е хвърлен в прокуратурата в София - нито е прокурур, нито следствен  Wink)

Ох, не знам дали ми е работа, но да ви издам, че Елисалоу пак чака юлче, да й пратите най-положителните си мисли  Praynig

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 04:28 от Juturna

# 531
Колко интересна тази снимка. Явно 1940-1950та са ги захранвали след 5ти месец. Кога ли се е появило захранването със сокчета още в 1ви месец  newsm78

# 532
Не съм хвърлила пъпа и мисля за сега да остане при мен.
Радвам се много за Ели, дано всичко е наред  Peace

Приятна среща на софийските мами  beer

# 533
  • София
Ох, не знам дали ми е работа, но да ви издам, че Елисалоу пак чака юлче, да й пратите най-положителните си мисли  Praynig

ехааа, да е жива и здрава и този път - най-прекрасното бебче на финала! ще й стискам големи палци!

Да, ако имаш предвид градинката пред Народният театър "Иван Вазов".

чудесно, там съм; апропо, градинката се води градската градинка, аз поне така я знам от баба ми още

# 534
 вижте какво намерих : https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png  предпоследната снимка
ехе супер е, браво  bouquet
   smile3501

http://july2010.snimka.bg/maternity/denis-na-teya.546525.21297908

Вижте моето момче каква алтернатива за чесане на зъби си намери хехехех

Много е сладък  Laughing

Много е сладък,наистина!
     Да в дам идейка за чесане на зъби.
     Малко преди да бях захранила баткото му давах "ябълков геврек".От по-твърда и сладка ябълка изрязвах дебел геврек и му го давах в ръчичките.Хем си чешеше винците,хем му беше сладко.

Стискам палци за Елисалоу! Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 11:50 от Селма

# 535
Ееее Селме много хубава бебка, а това с ябълката е много яко Simple Smile Благодаря! Тъкмо вчера си мислех да те помоля да качиш някоя снимка да ви видим Simple Smile

# 536
Ееее Селме много хубава бебка, а това с ябълката е много яко Simple Smile Благодаря! Тълмо вчера си мислех да те помоля да качиш някоя снимка да ви видим Simple Smile
 Това е БЕБОК!Баткото!(снимка отпреди 3 години)  Grinning Качих я да онагледя идеята с геврека.  Simple Smile

На бебката й е рано за ябълки.  Wink

Благодаря!  Blush Hug

# 537
Пъпчето на малчо е сложено от таткото в един учебник по висша математика  ooooh!
Моето е било оставено в едно училище,може би и затова имам диплома за даскалица  hahaha  

# 538
Браво на ЕЛИ ще стискаме палчета за една прекрасна и безпроблемна бременност и най -красивото бебче на финала.
 Пъпчето и ние още не сме го изхвърляли,още не съм решила къде newsm78
снимката и мен ме изкефи

# 539
Елисалоу спокойна и лека бременност и догодина да празнуваме заедно Big Ups fingerscrossed  Kissing Heart

Момичета вашите деца обичат ли да си играете на огледалото, на нас това ни е много любимо.

Селма и твоя младеж е сладур!

Общи условия

Активация на акаунт