Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • IT
Добро утро от нас,
пъпчето още не съм го извхвърлила, пазя го.
Бебока на Селма е много сладък-е вече е малък мъж де.
Ели да си гушне детенце-както написа Марита един път-има баланс на тази земя.
Чочко от два дена бръмчи с уста с едно бббб, днес вече е на бууу, много е забавен Grinning
Krisa били сте при най-добрия доктор.

# 541
Добро утро и от мен и Денис  Hug

Ели, стискам палци, само положителни мисли и много спокойствие - всичко ще е наред!  Peace Hug

пъпчето
- все още е вкъщи и не сме решили къде да го метнем

Данито, мерси, мила, няма ли да дойдеш?

Втренди, Диман, радвам се че ще ви видя Peace

Алекса, като научиха гласните сега е ред на съгласните. Денис издава звуци с плътно затворена уста и предполагам, че изучава съгласните хехехе

# 542
  вижте какво намерих : https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png  предпоследната снимка
ехе супер е, браво  bouquet

Много готин сайт, доста добри фотоси Wink
какво интересно попадение е манифестацията  Laughing

# 543
Елисалоу стискам палци, желая ти лека бременност, изпълнена само с положителни емоции и в края едно прекрасно бебче другата година, което да ти донесе безкрайно щастие newsm10 newsm10 newsm10
За огледалото, то ни е любимо, много обичаме да се гледаме и много приказваме и се смеем пред него  smile3521

# 544
Моята бебка от вчера упражнява гласните. Тази сутрин ме събуди с подвиквания "аааееее оооо уууу"  Shocked

От играчките само на тези с огледалца не обръща ама никакво внимание. За сметка на това пък много се радва на себе си в огледалото, че даже се притеснява бебето в огледалото като й се усмихне също  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
От няколко дни даже не протестира по корем като я обърна, ами се изправя на ръчички и доста време се оглежда наоколо преди да се размрънка. Иначе ако й покажа играчка много лесно се обръща от гръб по корем докато движа играчката, сама обаче не се сеща че знае как да се обърне  Laughing

Дано всичко е наред с Елисалу този път  fingerscrossed fingerscrossed

# 545
Селме извинявам се за объркването Embarassed Ама е сладур. И Калоян все го мислят за момиченце, но аз го приемам като комплимент, че е красавец Simple Smile
Ами да качиш и на бебка снимки. Simple Smile
А аз реших, че вече може да се дава така ябълка - той нали не може да отгризне  newsm78 Ти кога му я даде?

# 546
Селме извинявам се за объркването Embarassed Ама е сладур. И Калоян все го мислят за момиченце, но аз го приемам като комплимент, че е красавец Simple Smile
Ами да качиш и на бебка снимки. Simple Smile
А аз реших, че вече може да се дава така ябълка - той нали не може да отгризне  newsm78 Ти кога му я даде?
   Няма проблем. Laughing Кат' бебе все го мислеха за момиче,понеже има много фини черти на лицето.  Blush

За ябълката....Ако решиш,търси по-твърди сортове,от които да не може да отгризне с венците.  Peace

# 547
Здравейте!
Аз да попиша малко преди пак да зачезнем на вън. Simple Smile
пъпчето- ние го хвърлихме преди 2 месеца някъде.Май аз съм единствената,която не го пази. Simple Smile Хвърлихме го на стадиона на НСА ,не че му пожелавам спортна кариера,но просто спорта е много важно нещо(и по-рано съм го казвала) А рано или късно ще се отдели от мама и тате - когато той си реши. Simple Smile
за огледалото - ние много се кефим да се оглеждаме,особено,когато "другото бебе" ни се смее.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Баща му преди да го сложи в коритото за баня го вдига пред огледалото - луд див смях се получава.  Mr. Green
И сега едно въпросче - от каква възраст може да се определи дали бебето ще е левичар или десничар?  newsm78 Нашият юнак за сега всичко взима в лявата ръка.Даже днес беше взел една дрънкалка с дясната и си я прехвърли почти веднага в лявата.  newsm78 В моето семейство вси освен мен са левичари.А мен като малка са ме тормозили да не стана такава,поради някакви си причини(да не се впускам в подробности). Та ако може по-опитните мами да споделят опита си.
Лек ден от нас!   bouquet

# 548
Ох, не знам дали ми е работа, но да ви издам, че Елисалоу пак чака юлче, да й пратите най-положителните си мисли  Praynig

Стахотно! Много се зарадвах като прочетох! Стискам силно палци този път всичко да е наред и на финала най-прекрасното и силно бебече  Flowers Four Leaf Clover
Дано всичко лошо вече е зад гърба ти, Ели  Praynig

# 549
И нашето пъпче съм го прибрала (заедно с номерчето от родилното) но сърце не ми дава да го хвърля където и да е Simple Smile

Селме, бебока е голям сладур, а ябълковия геврек е много добра идея, ще ти я "открадна" Simple Smile след два месеца Simple Smile

Момичета, бебоците ви обръщат ли се вече от гръб по корем? Щото ние още не сме успели сами. Като се върти насам-натам се обръща наполовина - т.е застава на една страна, с малко побутване от моя страна и се обръща, но още не е успяла самичка. Иначе като е по коремче и е интересно, не мрънка вече, явно и харесва новият поглед отгоре Simple Smile

Иначе голямо говорене и пищене пада Simple Smile) дори като си набутва ръчичките (или каквото е набарала) в устата пак го прави с писък и усмивка Simple Smile Много е смешна и сладка  Laughing

# 550
  • в 1001-та нощ
ние от няколко дена имаме нова мода - да хваща нещо целенасочено с  ръцете си и да го разглежда; преди това си хващаше ръчичките все едно ги мие, но вече си хваща каквото му е налблизо и го върти

# 551
Eли, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug Hug Hug Страшно много се зарадвах като прочетох  Heart Eyes. Дано имаш само положителни емоции !

Therisa, благодаря за инфото. Докторката каза, че може да излизаме, но да не сме в контакт с други хора няколко дни.

# 552
Елисалоу и аз много се зарадвах ,желая ти всичкото щастие на света,лека и безпроблемна бременност,всичко лошо да е останало назад и едно сладко ,здраво и щастливо бебе на финала Hug.
Доника и тя вече започна да хваща разни работи целенасочено не случаино,но не може да ги пусне после  Joy и много се ядосва чак плаче особено като си задърпа лигавчето Laughing
 ние чакаме първото зъбче много се лигави  и много и е бял венеца то почти си е излязло де....

# 553
Ние сме будни от 3 през ноща, цока цяла нощ и от 6 сутринта хапна в 2 на обяд. От няколко дни е много ревлива, а сега това с нощния сън ме довърши.
Днес сме на втори прием синфлорикс и пентаксим, леле какъв ли рев ще падне.

# 554
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здраевйте и от нас  Hug  Ние днес бяхме на две консултации - една при Димитрова на частно и една при джи пито и ни сложиха и двете ваксини  Peace  Порастнали сме само с 2см и е 65см., аз го бях премерила 68 ама явно съм се объркала и се оказа добре че съм се объркала, защото мин. месец беше +7см и Димитрова ми каза, че имало заболяване свързано с бързия растеж и ако и този мес. беше +7см щяло да е притеснително, та си е много добре юнака  Heart Eyes  а да и е 6270кг или +800гр само на кърма сме, както се похвалих спряхме АМ-а още преди няколко седмици  Wink  А като бяхме за ваксините му взех една музикална играчка, той много си я обича и като я чуе и много се смее, та му я пуснах докато го боцкаха и изобщо не разбра какво му се случи  Mr. Green  после се покриви малко докато се приберем, направих му компреси, дадох му Панадол после си поигра още час, а аз очаквах да заспи  Thinking , но не му се спеше на човека и чак сега заспа  Heart Eyes 
За захранването Димитрова ми каза средата на 5тия мес. или ако много искам да захраня да бъде поне в средата на 4ти, началото на 5ти, но аз за никъде не бързам, така че мисля да я послушам  Peace а джи пито само ме пита "Искаш ли да захранваш" аз казах "не, ще изчакам" и тя "ОК" без излишни приказка се разбрахме  Party Все повече започва да ми харесва тази жена  Thinking

И сега едно въпросче - от каква възраст може да се определи дали бебето ще е левичар или десничар?  newsm78 Нашият юнак за сега всичко взима в лявата ръка.Даже днес беше взел една дрънкалка с дясната и си я прехвърли почти веднага в лявата.  newsm78 В моето семейство вси освен мен са левичари.А мен като малка са ме тормозили да не стана такава,поради някакви си причини(да не се впускам в подробности). Та ако може по-опитните мами да споделят опита си.
Лек ден от нас!   bouquet
И при нас е така - посяга предимно с лявата ръка и сеобръща наляво и изобщо това му е предпочитаната посока. Баща му е бил левичар и даже в предучилищна е пишел с лявата ръка,но на времето не са им разрешавали и са го направили десничар. Така че и на мен ще ми е интересно да прочета повече по въпроса. Flutter
Пъпчето си е вкъщи още не съм мислила къде да го хвърля, но щом има значение за близостта с братя сестри ще го запазя още някоя година. Твърдо съм решена да имам още деца така, че ще ги хвърля пъпчетата заедно когато му дойде времето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт