Харесва ли ви името Жасмина?

• 6 738
  • 63
  •   1
Отговори
Какво мислите за името Жасмина? (и ако можехте да изберете между Жасмина и Биляна кое смятате, че е по-хубаво?)

# 1
И двете не ми харесват. Може би Биляна бих избрала все пак.

Навремето майка ми замалко да ме кръсти Жасмина. Добре, че й е дошло на ум чак след раждането  Laughing

# 2

Навремето майка ми замалко да ме кръсти Жасмина. Добре, че й е дошло на ум чак след раждането  Laughing

Laughing

# 3
Харесва ми! Peace Е,не ми е чак сред любимите имена,но е цветно и нежно и ми допада.Точно толкова ,колкото и Биляна...ако трябваше да избирам между двете щях да тегля чоп!  Laughing

# 4
Бих избрала Биляна .

# 5
Аз съм за Биляна. Жасмина ми звучи малко циганско. Аз пък хич не обичам имена на цветя, харесва ми само имения ден - най-хубавия пролетен празник.

# 6
  • София
На мен пък Жасмина ми звучи като име на някоя водеща в телевизионна игра или пък на адреналинка  hahaha  Това в кръга на шегата, разбира се.
Иначе от двете, бих избрала Биляна, въпреки че пък то ми звучи малко "бойно" и аз не знам защо...

# 7
И двете НЕ ми харесват.
Жасмина ми звучи малко ромско.Ж ми е от неприятните букви.
Име за сестричката на Карина ли търсиш? Stuck Out Tongue

# 8
# 9
  На мен много ми харесва Жасмина. Може би , защото свързвам името с хубав човек. За мен е нежно и оригинално име.

# 10
  • Бургас
На мен също ми харесва Жасмина....Биляна,въобще не ми допада  Peace

# 11
Нито едно от двете.

# 12
  • София
Биляна ми харесва повече. Но и Жасмина не е лошо

# 13
ако е наистина за сестра на Карина-не го приемам.
Карина и Биляна пак не ми се връзват.

# 14
Всички Жасмини, които познавам са много готини, но повече харесвам името Биляна Peace

Общи условия

Активация на акаунт