Харесва ли ви името Жасмина?

• 6 741
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
И двете имена ми звучат добре. И са в една насока по значение. Ако бях аз сигурно щях да тегля чоп. Все пак предпочитам по-българските имена и може би щях да избера Биляна.

# 16
  • Най-красивата страна
Жасмина не ми харесва.
Аз бих избрала Биляна.

# 17
На мен и двете не ми харесват, бих помислила за друго newsm78
Жаклин, Жана, Беа,

# 18
Ако ще е за сестричка на Карина,предвид значението на името,предлагам Желана! Grinning
Също Милика  Peace
Адела и Патрисия Heart Eyes
В отчетната на синът ми има една бонбонеста Бисерина...звучи ми добре с Карина,въпреки,че това не би било важно за мен!

# 19
Биляна. Peace

# 20
  • Бургас
Имам колежка на име Жасмина, която е страхотен човек, от тези, които зареждат с положително настроение всички около себе си. Заради нея и името страшно ми допада, още повече че има имен ден на Цветница, а това е любимият ми бълг. празник.

# 21
Биляна на мен лично повече ми харесва.Жасмина не е лошо име , но някак  по-добре ми звучи Биляна.

# 22
Бих избрала Биляна.Като чуя Жасмина и се сещам за тази от "Сделка или не",а тя ми е страшно лигава.

# 23
Да Жасмина ми харесва повече, а Биляна малко по малко  Flutter

# 24
  • София
И двете не ми харесват.

# 25
Биляна Grinning

Имахме една другарка по руски, рускиня, в основното училище. Дъщеря ù се казваше Жасмина и имаше много дълга и дебела руса плитка. Беше много интересна и с плитката, и с името.

# 26
Жасмина ми харесва и не ми звучи циганско,по скоро ми харесва само Жасмин,без А-то.Може би защото харесвам леко арабското име Jasmin.Като цяло го свързвам и с миризмата му,аз обожавам жасмина  Mr. Green.Ако на теб ти харесва името не слушай другите,било то и Биляна.Аз пък съм Лилия  Mr. Green

# 27
Сега се сетих. Ясмина много ми харесва. Явно е заради Ж-то. Не харесвам имена с тази буква.

# 28
Много ми харесва Жасмина, още от детството си го харесвам и не заради конкретен човек, харесва ми как звучи. Ясмин/а също ми харесва малко по- екзотично е, което ми харесва.

# 29
Карина и Ясмина-супер. Peace
Особено Ясмина. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт