На половин година стана АПРИЛската дружина - 8

• 27 860
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Tanya Moже мила! аз го каззвам, тъй като на сестра ми малкия така й казаха 1:1 и му стана на сухи петна кожата там където е бил компреса! може наитина да е до кожа, да! да кажааз пък  Hug

Сесил весел празник  и мн позитивни емоции!

# 571
Sesil, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!Бъди щастлива, обичана и усмихната!!!!!!!!!

# 572
Момичета, кога беше йогата с бебета в Изгрев?

# 573
До всички БУРГАСКИ МАМИ!!!
Момичета...хайде да се организираме за среща преди да е хванал големия студ!
Предлагам срещата да е в Славейков тъй като повечето от бургаските мами или живеят там или са в близост до комплекса. Предлагам 18.11.(четвъртък) като дата в 12:00 часа пред Поморин(бл.1 около Сънрайз).
Най-добре всяка да предложи къде ще й е най-удобно и така да преценим къде да е срещата. Аз вече предложих! Peace
В синоптика пише че температурата ще е около 19 градуса, а облачността ще е променлива. Очаквам всяка да пише дали ще има възможност да дойде или не....надявам се да няма отсъстващи!
Ще се радвам ако сме повечко!

Поздрави и целувки на всичкииииииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

П.С. Sesil, миличка... още веднъж Честит рожден ден!

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:17 от vesi_mesi

# 574
честито на празнува9ите Wink
ние сме от неспя9ите - подозирам зъби . от тиквата хва9а запек и може да е причина... а и цял ден вали напоително и не излизаме  Rolling Eyes

# 575
*Sesil*, бъди здрава и дано щастието не напуска дома ти!
Ехаа, срещичка имаше ли днес? Аз от ранни зори тичам по доктори със Сашко, после го оставих при свеки, за да намалим шанса да е заразил Теа и после се размотах в "Произведено в БГ". Ако бях прочела, че ще сте там около 14, щях да изляза да ви видя, макар и без бебе, но уви...чак сега влизам тук! Здраве да е...Надявам се, че ще има и друг шанс да ви видя!
qnikzp, честита месечинка на Ники!

# 576
Alice,йогата е утре от 13 часа.

# 577
Аз ви търся днеска по южния ,а вие сте се скрили в Борисовата  Rolling Eyes

Аз да ви се похваля  Whistling    имаме си обички  Crazy
Много се радвам .Много и отиват на Ивето.Много плака ,ама по добре сега докато не и увира тиквето какво става.

Ееееее, не ми излиза снимката .Как да си я кача ? Sad
Засега ще кача в албумчето ни
Джули 70
- вее съм здрава и съм налиния за кръжок по парковете

# 578
Ееееееееее, супер! Мислех, че съм го изпуснала Simple Smile
Утре съм там. Ако някой иска компания, да свирка - 0878994487.

# 579
Сесил, честит рожден ден и оттук! Много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство!

Яни, честита месечинка на адашката на моята бузанка! Да расте здрава и усмихната!

Аз пък да почерпя за седмата месечинка на моята Ники.

# 580
Дайте парола за албумчето.

# 581
къде е тази йога бе мацкиииииииииииииииииии......................искам и аааааааааааааааз.......................

как беше на НДК срещата ........разказвайте деееееееееее...............ние се видяхме в Борисовата с wave и мечо пух.................готино,номалката ма беше кисела цяяяяяяяял ден

# 582
 Alice, в петък нямаше, защото инструктурката пътуваше. Сега гледам в графика, че няма йога за бебета, та ще се обадя утре за по-сигурно. Ако има, ще се видим там Simple Smile
djulyy70, http://yantra.natalyoga.net/classes.html

# 583
  • гр.София
ПРИВЕТ!
  bouquet
Ние си изкарахме много добре на мини срещичката.Бяхме аз,Ивета и Диди666.
Биби се появи за малко.
Леа,Венци и Марк са големи сладури  love001
Марк много сериозно си ползва крачетата  1cribи не спря да се усмихва.
Нашите априлски бебета са най-хубави. newsm32

Момичета помощ wflag.Не мога да кача снимките от срещичката във ФБ.Нито в моя профил нито в АПРИЛЧЕТА.Какво ли не пробвах smile3511
Ще се  ги кача в албумчето photo в "Есента настъпи вече , с какво ще облечем априлското човече "

Excellent ,честито .Вече е дама. pletkaПлака ли? smile3518

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ БЕБЕКОВЦИ ДНЕС!  party006

# 584
Честити първи обечки на малката принцеса на Екселант Simple Smile много е сладка с обечки  Hug
гледах и снимките от срещичката, брех че мадами сте се събрали Simple Smile и на мен ми се иска така в Софето да се разкарвам амаааа няма  ooooh! аз обикалям улиците в Сливен  Thinking
Бравос бравос на вас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт