Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен аз днес успешно дадох на мишкунчето тиква ,домашно производство ,снощи я сварих ,пасирах си я и сложих и 1 лъжичка АМ ,добре се прие за разлика от картофа ,който опитах да дам наскоро  Laughing,та сега ще папкаме тиква няколко дни и после ще комбинирам тиква с картоф ,дано тогава да го хапва. Peace
С тази смяна на времето съвсем се объркахме днес  Wink
Нари и моя бебок ое близо месец е така буди се да си цока всяка вечер по няколко пъти ,а бях забравила какво е  Mr. Green и сега ...
Хайде ние ще хапваме и после на разходка ,че изгря слънчице и тук  Flutter

# 121
Беборанче, няма по-лесна манджа от бебешко пюре, повярвай ми! Само сваряваш зеленчуците и ги пасираш или ги намачкваш с виличка - няма сол, няма захар, нито олио, нито каквото и да е. Тези неща са на по-късен етап! Хайде, мятай се сега на пюренцата Hug

Днес моето детенце пак уважи гърнето на секундата след поставянето - ще вземем да му купим подарък на това дете Wink

# 122
Привет, ние използвахме хубавото време и допреди малко бяхме по разходки. Първо заведохме малчо в новия апартамент да му покажем къде ще живее догодина а и да инспектираме как върви работата. После отидохме в Южния парк но понеже съм тиква си бях забравила тел та на никой не звъннах да проверя и разчитах че може да се засека с някой,  но нъцки, е нищо де дават хубаво време ще правим пак общ парк тази седмица, а какво ще кажете?

# 123
Ани, кога колко - когато поиска, колкото поиска Wink хайде сега ... виж с какво - каквото й дадеш Wink

Много мразя аз така - трябва да има ред, да се знае - кога се спи, кога се яде, какво се яде...  Naughty Ще види тя кон боб яде ли  Mr. Green

Ууууууф, и аз съм от тези, които обичат реда и сега с моето кюфтенце (както му вика баща му) ми се разказва играта по отношение на спане, хранене и въобще какъвто и да е режим ooooh!

# 124
Привет, ние използвахме хубавото време и допреди малко бяхме по разходки. Първо заведохме малчо в новия апартамент да му покажем къде ще живее догодина а и да инспектираме как върви работата. После отидохме в Южния парк но понеже съм тиква си бях забравила тел та на никой не звъннах да проверя и разчитах че може да се засека с някой,  но нъцки, е нищо де дават хубаво време ще правим пак общ парк тази седмица, а какво ще кажете?

Деска, бях в парка от 1 часа до 18ч Wink обиколих го не знам колко пъти , ама пусто не съм те засякла... Аз съм съгласна за една разходка в парка, докато е хубаво времето Simple Smile

# 125
Леле изписали сте 9стр...
Айде запис от мен.Нямам много време и тепърва ще ви чета. ooooh!

# 126
Благодаря на всички за гласовете.ами ние в 3-тия месец започнахме на кашички.плодовите пюрета не ги обича мн,даже не иска да ги яде.и минахне на пилешко и заешко.

# 127
  • София
Набързо и от нас Simple Smile

За плодовете/зеленчуците, с които мисля да захранвам Габче, ще се обърна към Био магазините, защото все още нямаме собствено производство (надявам се от догодина да имаме повече достъп към чиста продукция, но до тогава... купешки, няма начин). Може би идеята с накисване - та да има още малко успокояващ за мен ефект... ама каквото такова. Една позната мама си го храни с купешки, че си няма никакви вили/села и от къде...

За срещичка и ние сме навити Simple Smile само можв ли да определим деня от по-рано, че такава програма съм спретнала за седмицата Mr. Green (всъщност само в четвъртък сме до п-ката за кръв и урина, иначе всичко останало е плаващо Grinning ) Благодаряяяяяяяяяя  Heart Eyes

Нати, днес и моето беше яко щуро.. не ме остави хич да си поспя неделно... дали не е имало някое слънчево изригване, че толкоз деца да са били неспокойни? Не знам с какво да си го обясня, но дано тази нощ е по-добре, че..

Беборанче/Влади, вие вече в София ли сте си?

Славче, пусна ли Асдата? Че моя приятелка си хареса туничка  Joy

Стискаме палци за хубав и топъл ноември (по принцип ми е най-смотания месец, но ако има слънчице  Peace )

Лека и до скоро, май-чета!  Hug

# 128
  • София
Ето ни и нас! Днес отново цял ден не се прибрахме. Първо се видяхме с приятели, а след това на гости. Малката много беше доволна. Сега спи блажено.

Не съм ви чела, но и това ще направя след малко  Hug

# 129
  • София
Привет... Hug Heart Eyes
Влизам да кажа, че тази седмица ще съм чест посетител на южния парк. Даже утре мисля да се смъкна до там, ако не ми мине котка път. Надявам да се засека с някои от дружките   Heart Eyes Hug

# 130
Ау, Славче, уби ме, ние бяхме от 1 до 4.30 Hug
Аз утре ще съм без кола, нямам ентусиазма на Точе за пешачката...... #Crazy, обаче предлагам:

СРЕЩА В ЮЖНИЯ ПАРК ВТОРНИК 02.11.2010[/size][/color]

# 131
Точе, айде чакаме те, аз също утре ще съм там, почти цял ден , защото ще пръскаме срещу хлебарки в нас и ще гледам да я няма целия ден Simple Smile

Деси, да дойда утре да те взема от входа от към лозенец Wink

Понеделник вечер или вторник вечер пускам поръчките от ТЕСКО и АСДА Simple Smile

СРЕЩА В ЮЖНИЯ ПАРК ВТОРНИК 02.11

# 132
А така, аз докато се наканя и още една тема ще пропусна.
Слънчева, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за гърненцето.
Славче, Якажи какво си хареса от асдата и теското. Аз искам да купя коледна декорация, но нещо не я намирам ( ако изобщо я има в сайта)
Злати, хайде и с теб среща да заформим в Младост. Пипи, поканата е и за теб... и за всички които решат. Злати, много сте готини на аватара, бреййй

# 133
# 134
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Набързо ви изчетох - изредихме се да боледуваме вкъщи тази седмица  Confused До сряда мъжът ми, от сряда - аз.... Още ми е паднал гласът, но уж вече се оправям и се надявам да се видим с пловдивчанки, че имам да давам разни красоти на някои от тях  - Елче, Марилка  Wink

Славче, това коледното и аз съм го взела за Бела още от миналата зива като беше в корема  Mr. Green И аз съм набелязала неща в Асда и Теско, както и Мадъркеър - там пък има страхотни промоции на играчките - вече напоръчах на момите част от коледните подаръци...
Бел вчера получи един подранил подарък - мека музикална книжка - просто невероятна... А как чете с уста  Mr. Green

Някой питаше за слинг - аз съм с 2 ръце - моят е тип шал и е единственият начин да нося 8 -килограмовото гюлленце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт