Нещо немам муза. Чеб, турнах картинка, а мисълта и преди си я имаше (на Джон Ленън), ама ся я болднах и оцветих. Нещо ми се заиграва с подробностите. Животът е шарен.
Тединко, ХАЛЮ! Уо'зъп?
Много ми харесаха хрумките ти за принтера, рутера и разклонителя. Въобще - със здраве и едно розово бебе - на таз спалня

. Под якето и пижама да облека, все тая. Не го събличам никъде. Много скучно се обличам
. Ще ми се да си сменя гардероба, но ми е много трудно, даже да пренебрегна парите. Вчера се загледах в една пола
. Сега с ботуши може би бих облякла, но пък нямам подходяща връхна дреха, като изключим един кожух от изк. кожа, дето много си го харесвам, щото много топли. Ама пък чак толкова студено не е. Та мисълта ми беше, че покрай полата ще ми трябват още куп неща да купя 

Нещо немам муза. 

Снимките ще гледам по-късно ако сколасам 

Кво яде тва дете, бре
Ми не мога, ставам, щот ша ми изтекат очите
После сме на консултация, след това ще готвя две манджи, пране, епилиране, къпане, гладене... тва за отчета 
и до скоро! 

А досегашният да го дам на Ванката ако обещае никога да не пипа новия комп и ТВ. Ма онова нема се съгласи. Хитър е и той.
Поне дава да правим инхалации и пръскам стеримар, за сега други лекарства няма да давам. Днес мисля да я задържа вкъщи, но от утре съм на работа и тя с детегледачката и да се оправят. Ако и намалее още храмата да вземат и да излязат за кухнята.Досега беше отпусната, ама вече вилнее, значи е по-добре.Препоръчани теми