ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 179
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Полинко, ам докарах сЪ кат покривка в битов ресторант - с карирана ризка е Йедро райе. Joy Нещо немам муза.  Rolling Eyes

Чеб, турнах картинка, а мисълта и преди си я имаше (на Джон Ленън), ама ся я болднах и оцветих. Нещо ми се заиграва с подробностите. Животът е шарен.

Тединко, ХАЛЮ! Уо'зъп?

# 181
Стеф, все да кажа и забравям... Много хубави шкафовете, невероятно функционални и практични  Peace Много ми харесаха хрумките ти за принтера, рутера и разклонителя. Въобще - със здраве и едно розово бебе - на таз спалня  Heart Eyes baby_neutral
Чудна ти е картинката - златна есен!

Вижте кво си харесах от готварския - страта, сигурно сте го виждали, като ти остане печено месо/колбас и сух хляб/варени картофи - много идейно.
http://iliotalk.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Бенджи, за черни/с разл. брашна хлябове аз винаги слагам или мляко/айран или яйце, рецептите на Нанита (тя прави осноно такива хлябове) са ми били винаги успешни:
http://nanita-nordina.blogspot.com/search/label/%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0%B1
Но винаги обема е поне на 2/3 от белия  Simple Smile

# 182
Добро утро и от мен.  Hug

Аз хич не се чудя какво да обличам, защото все съм с дънки и отгоре - яке ooooh!. Под якето и пижама да облека, все тая. Не го събличам никъде. Много скучно се обличам Thinking. Ще ми се да си сменя гардероба, но ми е много трудно, даже да пренебрегна парите. Вчера се загледах в една пола Shocked. До коляното Shocked Shocked Никога не съм носила такова нещо с такава дължина и то ooooh!. Сега с ботуши може би бих облякла, но пък нямам подходяща връхна дреха, като изключим един кожух от изк. кожа, дето много си го харесвам, щото много топли. Ама пък чак толкова студено не е. Та мисълта ми беше, че покрай полата ще ми трябват още куп неща да купя Rolling Eyes. И к'во? Да речем, че я купя. Днес ще я облека, и утре - пак с дънките Twisted Evil.

Поли и аз гледам все да ми е удобно. Поли и рокли обличам само по специални поводи. Пък те не са толкова много.  Thinking

Добро утро!

Чеб, направо си търси работа у Софето...докат се огледаш, и то дошла пролетта... Wink

Накрая май така ще стане.  Peace

Джуджи как е малката Джуджанка?  Flutter

Полинко, ам докарах сЪ кат покривка в битов ресторант - с карирана ризка е Йедро райе. Joy Нещо немам муза.  Rolling Eyes

Знаете вие как да оправите настроението на човек.  smile3532

# 183
Здравейте, здравейте, здравейте... Crazy
Ужас, момичета! Не мога да се класирам и туй-то ooooh!
Прочетох ви поне...
Стефче, ей мА!
 Много неща имам да споделя, но нямам време... и мен са ме налегнали едни размисли и страсти за живота... дано пък да имам късмет, все още може да ми стискате палци, щото при мен работите стават със скороста на мързелив охлюв ooooh!
Хаяско, дано да е по-добре Джуджи вече Praynig
Полинко, да ти е живо и здраво мъжлето на леееки патерички, но от сърце  Hug Снимките ще гледам по-късно ако сколасам Crazy
Момичета, трябва да се съобразяваме вече с Гудзи! Иначе ще търчим да й носим кулинарните си опити и ша вземем да откажем нероденото бебЕ от ядене баси Laughing
Вени, да са ви здрави и  бели всичките зъбЕта! Вече двечки викаш си имате, още едно отгоре и ще сте като перфоратор hahaha
Ей го , дребния досега го карах да ходи на гърнето, а той как стана и така ме е ароматизирал сегаааа #Crazy Кво яде тва дете, бре Sick Whistling hahaha Ми не мога, ставам, щот ша ми изтекат очите Joy После сме на консултация, след това ще готвя две манджи, пране, епилиране, къпане, гладене... тва за отчета Laughing и ако смятате, че ще ми остане време мога и да намина Whistling
Обичам ви, много ви  Hug и до скоро!

# 184
Добрютро и от мен.  Hug
Гледам, че не е имало фотосесия или включване на живо от Полкини, по- добре, че си легна'аме.  Laughing

Чеб - за мезе гледам си питала.
Ти ни дай пиене на нас, ние мезето шси го измислим.
 Joy
(Мале, ако не ни познава някой, ще каже, че само пияници сме се събрали тука.) Joy Joy Joy

Стефче, не знам свежарка ли съм, не съм ли, но хората май са прави, че времето лекува.
Даже и да ми е кофти понякога, поне вече не съм пред полудяване.
Между другото, сега, кат тръгнах да ти изписвам името и се сетих нещо.
Синът ми (малчо) знайш ли как вика на едно детско сокче?
Стефче!  Joy Joy Joy
Щот ние му викаме, че било некво смотано, като степче, а той миличкия разбрал- недоразбрал и вика - "Мамо, купи ми едно стефче!".  hahaha

Ох, какво хубаво временце е навън.
Желая ви хубав, топъл, слънчев и усмихнат ден, милички!
 Hug

# 185
  • София
Добро ви утро  Hug!
Вие сте големи смешки, разхилих се рано-рано  Joy  Hug.

# 186
Вени, много телеграфно. Нещо ново-старо?

Тединко, ще ти стискаме паци, ама речИ барем за какво иде реч.

Миленче, благодаря.  Embarassed Аз видях, че си харесала контактите ни. Само, че не ни стигна пипката да вземем двойни контакти, а взехме единични, та ся утре ще ходя пак да се оръся с някой лев, за да махнем тия и да сложим от същия модел, но двойни. Оти нали много мразим жица... разбирай разклонител да ми се види негде из стаята. Мали, че съм каприз. Инак онова шкафче с компютъра, принтера и субуфера аз го наричам "къщичката на Хапаратурките" и си е моя хрумка. Колко съм го мислила ако знаеш. А накрая се оказва, че май на компютъра му е топло там и не се охлажда добре. Но ще видим.

Като казах компютър... сега пак ще кажете, че за брат ми споменавам, ама одеве ми разправя да съм си купела телевизор голям, а той да ми дадял нов компютър, още по-малък от тоя. Да включа 37 инчовия ТВ като за монитор, да земна една безжична клавиатура и стой, че гледай ЕНТЪТЕЙМЪНТ  Joy А досегашният да го дам на Ванката ако обещае никога да не пипа новия комп и ТВ. Ма онова нема се съгласи. Хитър е и той.

Джуличко, как ми стана приятно, че всеки път кат' пиете сока споменавате и мене. Blush

# 187
  • София
Нищо интересно при мен. Дойде ми снощи и сега ми е много свинско... нали знаете - първи ден от месечния цикъл  Crazy.

Обаче брат ти ме кефи, сигурно защото намирам прилики. Аз съм същата, умрЕм да се пазаря за нещо  Mr. Green. Аз давам това, ти правиш онова, ако еди си какво е изпълнено  Joy.

# 188
  • Балчик
Доообър дееен девойки и от мен , ей нямам много време , само наминавам да видя как е настроението , както винаги сте перфектни , ще кача снимки да ме видите ква съм хубавица , но нека ми остане малко свободно време , хайде приятен ден от мен   bouquet

# 189
И аз в телеграфен стил, защото дребното не ми дава да седна на компа, сега я излъгах, че имам ужасно важна и спешна работа на него, че кандиса да ми отпусне някоя и друга минутка с вас.

Джуджи като че е по-добре вече, спа 11 часа. Няма Т. Ама сополите й сааа............ ooooh! ooooh! ooooh! Поне дава да правим инхалации и пръскам стеримар, за сега други лекарства няма да давам.  Днес мисля да я задържа вкъщи, но от утре съм на работа и тя с детегледачката и да се оправят. Ако и намалее още храмата да вземат и да излязат за кухнята.Досега беше отпусната, ама вече вилнее, значи е по-добре.
Сега не е лошо наистина да си свърша работата, че мен никой не ми признава отпуската за такава.

# 190
Венииии, после мисля да измайсторя Бухтичките, ама питанката ми е ще се осмърдя ли много на пържено? Ако ли не да ги оставя за събота? newsm78

# 191
  • София
Синеоч, смърди си  Crazy. Ама аз съм болен мозък на тема миризма на готвено, имам чувството, че ми е обострено обонянието повече, отколкото е необходимо. След пърженето вчера си изкъпах косата, въпреки, че беше вързана.

# 192
Аха ясно, ще го оставя за събота или неделя. И аз много мразя да ми смърди на пържено, камо ли да се умириша.

# 193
Добър ден  Hug

Flutter

# 194
  • Балчик
Деца мои , току що качих снимка  от родният ми град в албумчето , може да ме проверите дали нещо не съм оплескала , само тази за сега , защото тук имам само тази . Peace
Добър Ден Реа

Общи условия

Активация на акаунт