ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 188
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Разгледах и малк окоментирах.
Синеоч, гледаш ли си коментарите под снимките?  Flutter Можеш да отговориш ако искаш  Rolling Eyes

Боб ти само една снимка ли си пуснала?  newsm78 Няма ли да пуснеш с теб  Rolling Eyes  Grinning

Хорам във Варна са се луднали с Рецептурните книжки, всички работим като хамави и т.н. и нямам време даже и на обедна почивка да ида......................
За това немога да пиша и чета............ Cry

# 196
  • Балчик
.........................
Боб ти само една снимка ли си пуснала?  newsm78 Няма ли да пуснеш с теб  Rolling Eyes  Grinning

...............
да даааа  ще пусна с мен , но тук в офиса си нямам имах само тази

# 197
естествено пак не мога да влезна в албума, защо?  ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78

ей това ми изписва: Невалидено потребителско име или парола

# 198
Хорам във Варна са се луднали с Рецептурните книжки, всички работим като хамави и т.н. и нямам време даже и на обедна почивка да ида......................
За това немога да пиша и чета............ Cry

Рейчо, нИ бой сЪ, ние ще те чакаме.   bouquet Забелязала съм, че винаги се разминаваме - когато на мене ми се късат шортите и нямам време да ям даже, ти си по-айляк. Сега от вчера аз съм маааалко по-спокойна и тебе те напънаха.

# 199
Стеф, може - да ама ние сме корави копИлИта и ще удържим и на тази вълна.  Peace

Оки Боб, ще почакам  Flutter

Синеоч
, дишай дълбоко и пробой пак, ще стане.

# 200
Готово стана, Кипра Маца ми метна новата парола, а аз мъчим със старата и се изнервих  Crazy

# 201
Момичета снимката на Люска ме подсети за подводната пещера на която ходихме с милото преди 2 години.  Crazy
Ама ще разказвам повече довечера като кача нагледен материал, че снимките са ми вкъщи.  Flutter

# 202
Пфуууу, свършИх работа, сложих дребната да спи, ха дано заспи, че какъв сън му дръпна тая нощ, да не се окаже, че си е взела дажбата и за следобед. Мисля да изгладя, хем са малко дрехите, хем да си осободя съботата и неделята от това задължение.

Хмм, чудя се какво да хапна  newsm78 или да пия кафе с добавка една цигара  newsm78

Ей, дребната взе да кашля малко, дано не премине в нещо по-сериозно.

# 203
Хая, туй е от сополите - стичат се в гърлото и ние сме така.

Чеби, много ми е драго че си имаме компания (с Бенджи) по разходки и приключения  Peace Като гледам май на повечето места и ти си ходила (то България не е толкоз голяма). Сега съм намислила да ходим около Асеновград (и преди сме били, но с мъжо само) - Белинташ. То ти е в района и затуй споменавам, ходила ли си?
Иначе едно време (преди 15-20-ина годинки) много маахме и по високото (билата на рила и Пирин), ама с децата е по-трудно. Сега сме на фаза - водопади и скали. По едно време обикаляхме манастири и стари селища...
Иначе 100-те обекта още с мама и татко ги бяхме обиколили. Баща ми до последно си катереше върховете зимата - гол до кръста и сам  Praynig Hug
В събота е Задушница, може би затова и се замислям и разчувствам за родата и за едно време, а и Поли с тези бухти ме присети (ама то и ЕГН-то си го иска).

# 204
Не ме обичата вече вие мене  Cry Три месеца ме нямаше и сега не искате да си говорите с мен  Tired Не ми обръщайте внимание малко съм изперкала Mr. Green
Абе чудя се аз що два дни не мога да вляза в албума, а то нови пароли имало ooooh! Може ли и на мен на лични пак имейла и паролката Praynig
А иначе си говорете за ядене, аз ви бъзикам, щото четох, четох и в един момент стигнах само до рецепти  Crazy Тъкмо може да ми дойде някакво вдъхновение да сготвя нещо, че нищо не ми е вкусно  newsm78

# 205
ГудзиHug Hug Hug Всички признаци на бременността имаш. Чувствителна си, не ти се готви, защото нищо не ти е вкусно, за мен това беше най-големия ми кошмар, всичко любимо като ядене в първите 4 месеца ми се повдигаше от тях. Разсеяна си.

Миленка, ясно е, че е от сополите, като спи кашля само ако се завърта иначе не, но се надявам инхалциите да помогнат.

Обичам да пътувам, ама да имам пари за гориво, хотел и храна. И да не мъкна дребното с нас, а някой да го гледа  Mr. Green

# 206
Еййййй, почти свършИх Crazy
Стефче, за нова работа става въпрос...дет ще се приближавам много повече до Катето, като външен вид Wink Дано станеееее Praynig
Хаяско, да минава бързо!
Отивам да гледам снимки най-накрая...

# 207
Цоп Crazy.

Ей, бърборанки  love001
Тедко, стискам палци да почнеш новата работа Hug. Пък като стане, ще разкажеш повече, че ние тук ама хич не сме лИбопитни Mr. Green
Джуджи, радвам се, че малката е добре Hug. Дано се изчисти безпроблемно Peace
Гудзи, как е бъдещият батко? В течение ли е на случващото се? Като помня Даянка колко беше щастлива като и казахме Heart Eyes Пусни нови снимки да ви видим.
Миленче, нещо по-специално прави ли се на Задушница?
Норче, щях да те питам как е новата боя? Справи ли се добре сама?
Люско, само твоята муцунка не съм виждала, тъй че и аз чакам снимки Flutter
И стига се мисли за най-дъртата тук Naughty. Първо - не си, пък и да си - голяма работа Rolling Eyes. И аз не съм първа младост, ама важното е, че си мисля, че съм hahaha

# 208
  • Пловдив
 ooooh!

Миленка, на много места и аз съм ходила, и ми се струва, че има още тооолкова много места, където не съм, а искам...
На Белинташ не съм още, една приятелка има къща там и ни е канила, ама все нещо друго е излизало...Но това лято, живот и здраве, смятам да отидем.
Чеб, и аз се радвам, че имаме още някой от нашата "партия"...
ГудзиHug
Кой се мисли за "най -дъртата".. newsm78 че аз си мислех, че съм аз...Mr. Green
Или една от най -дъртите... Flutter

# 209
  • Балчик
Ха здравейте деца ,  най - дъртата Mr. Green ви съобщава , че е качила снимки на себе си и моите хора  Joy

Общи условия

Активация на акаунт