ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Вече и аз да се включа на спокойствие. Twisted Evil

Норче, упорито си ти Crazy. К'во спортуваш всъщност? Thinking

Напоследък хич не съм в кондиция ooooh!. Все съм в някаква лудница. Затова моля не ми се сърдете ако някой нещо ме е питал, или каквото и да е да съм пропуснала, не е нарочно Hug.

# 526
Пол, изчисти ли Убаво Mr. Green
Аз спортувам -спорт Crazy. Отивам и ходя на пътеката около 30мин, после идва инструктурката ми ( кумата ми) и с още 2 дами почваме за горна част и после за долна - крачета и дупета на постелки да правим упражнения.  Общо взето всяка тренировка си е за определени части на тялото. Понеделник правим едно, в сряда друго и за петък - трето. Общо взето се чувствам супер и най-накрая почнах да се потя леко. Аз хич не се потя , а това не е хубаво........
Иначв няма да ти се сърдя  Mr. Green разбирам те и аз съм така Crazy

Другите къде сте кво сте?

Аз май ще лЕгам.
До утреееееееее Hug

# 527
Норче, много хубава организация на спортуване Peace. Дано ти стане навик и да не се отказваш. Peace

Изчистих аз. Преди два дни мъжа ми се хвана да размества мебелите в хола, килима тупа, на езика ми беше да му кажа и да го изпере тогава, добре, че си затраях hahaha Та утре него чака тая работа Crazy.
Аз набивам солети Rolling Eyes. Нещо ми изчезна апетита, а също така и вкусовите рецептори newsm78. Нищо, което ям, не ми е вкусно. Тази вечер минах само с една Активия с мюсли. Та сега си дояждам Whistling
Лека нощ на който ще спи! Hug

# 528
  • Балчик
Добро утро мацки , наминавам четох ви до сега , че имах изоставяне заради това ДДС  Mr. Green
Желая приятен ден на всички ви   bouquet
целувки , усмивки , и най - важното вън е пролет , който може нека и заради мен да се разходи 
кафеценцето пак от мен  newsm51

# 529
Добро утро и от мен! Hug

Дано е пролетно и днес, Люско. Heart Eyes

# 530
  • София
 kaffeetrmker_2  food010

# 531
Добро утро. Леле Пол, много гадно. Как е сладура днес?

Към кафенцето ви черпя по една Детска закуска и шоколадче че Вики днес има имен ден. Flutter

# 532
  • София
Честит празник на Вики! Да е жив и здрав   bouquet.

# 533
Честит Имен Ден на всички празнуващи.

Камче, да ти е жив и здрав Вики Hug

Днес е Свети Мина.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=671573

# 534
Кам, да ви е живо и здраво момчето! Да му е честито името!  bouquet Hug

Нищо му няма на дребния. Веднага му олекна още снощи.
Детска закуска не съм яла от години Crazy

Норче, ще погледна линка да видя кой друг празнува днес Thinking
Венче, а когато си свободна от Софи, кой я гледа? newsm78

Отивам да си изправя косата Rolling Eyes

# 535
  • София
Баща ми помага  Laughing. А и сестра ми през седмицата си организира графика така, че да е на работа от обяд.

# 536
  • Пловдив
Честит празник на Вики, да е жив, здрав и много щастлив! Камче, да стискам ли още палци?

Честито и на Ренка и успех утре  Peace

Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug

# 537
Честит празник на Вики, да е жив, здрав и много щастлив! Камче, да стискам ли още палци?

Сега отпусни, някъде към вторник пак. hahaha

Благодаря ви за пожеланията.  Hug

# 538
Добро утро или то си е добър ден вече.

Кам, да ти е живо и здраво момчето и много усмивки да греят на лицето.   bouquet

Пол, дребния ти е направил малко екшън, милото.

Мноооого съм отнесена, сигурно ще е от вятъра, който духаше тия дни. Гмуркам се да бачкам. Стеф също ми се загуби нещо.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 539
Честит Имен ден на Вики! Да е жив, здрав и весел юнак!   bouquet

Най-накрая спря да духа, а е жега... нали видяхте вчера - 28 градуса в Плевен  Shocked
Чудя се какво да готвя, вчера и аз мушнах 1 пиле с картофи в плик, че става бързо и си е вкусно винаги. Тия фиксове хич не ги долюбвам.
Пуснах една пералня, мета и прахосмукачката ме чака за 10 часа, а пред входа е заринато с жълти листа, като духна и от 3 блока листата пред нас ги довя. Дали да ги събираме или да качаме поредния повей  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт