ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 170
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, лъвички!

Ренка! Супер за изпита! Айде и в петък пак!  newsm18

Честит имен ден на Вики, Камче! Да ти е жив и здрав и да те слуша... от време на време  Mr. Green  Hug Hug Hug

Яяяя да взема и аз да попочерпя, че сна'Ата и тя Вики  Mr. Green

Аз "оплаках" ли ви се, че от понеделник шия костюм на фея - с наметало, рокли и жезли  ooooh! Само дето роклята май.... абе ще я пратя с някоя нейна Whistling Ама пък наметалото стана 100% - да живеят магазините за 2-ра употреба - намирам вся и всьо за подобни случки  Mr. Green

# 541
  • София
Джес, три пъти се взирам в поста ти и си викам "Брей, много натуралистично", щото вместо жезли чета жлези  ooooh!  Joy!

# 542
Ками да ти е жив и  здрав малчугана и много да те радва.         bouquet
Не знаех, че Викторовците празнуват днес.  Thinking
Тогава аз да черпим за на милото брат му. Зле съм с роднинските връзки и не мога да кажа какъв ми се пада.  Blush

Мен нещо ме боли глава още от снощи. Пих хапчета, уж помина, ама още ми е една такава като отнесена.  Sick
Поли гадно е това с дребоса, ама аз от личен опит знам, че повърнеш ли ти олеква, така, че по-добре, че го е направил.  Hug

Джес, три пъти се взирам в поста ти и си викам "Брей, много натуралистично", щото вместо жезли чета жлези  ooooh!  Joy!

Фея с жлези е много яко. smile3532

# 543
Джес, три пъти се взирам в поста ти и си викам "Брей, много натуралистично", щото вместо жезли чета жлези  ooooh!  Joy!

Фея с жлези е много яко. smile3532

Joy Joy Joy Стига те, бе! Аз тука с един жезъл с потя, пък вие и жлези ме карате да правя! Още малко и да лети, а?   hahaha hahaha

# 544
Офффф утре съм на 4-тири проверки  ooooh! и то в моят квартал. Много гадно, как ще ида да си взимам после лекартсвата  newsm78 Риск на професията  Sad

Вий искаш ли да разгледам в нашите 2-ри за роклета? Simple Smile Има много яки някой път. Кой номер носи младата дама?

Изчезвам да бачкам , че е моо работата кочто трябва да подготвя за утре  ooooh!

# 545
Рейски, много мерси, обаче великото събитие е утре  Mr. Green Аз по-принцип намерих плюш (сребърен  Rolling Eyes ) за роклята...ама не ми се шие цяла рокля  Embarassed Embarassed Embarassed

# 546
Добрютро Hug
Честито на всички празнуващи днес   bouquetда са живи и здрави  Hug
Пол, много гадно това с малчо  ooooh!
Вий, я кажи жезъла от кво го направи  newsm78
Рейче, от къде имаш толкова енергия не знам  Mr. Green

# 547
Вий, я кажи жезъла от кво го направи  newsm78

Ами... топка от коледна елха (пластмасова)...пръчка , и малко медна тел  Mr. Green

# 548
Благодаря за съчувствието, но всичко е наред при нас Hug.
Вийче, какво ще празнувате newsm78? Прости ми, ако си споменала, пък не съм прочела Embarassed.
Норче, к'ви лЮкарства? Rolling Eyes Постоянно пиеш нещо може би Rolling Eyes Гадно Sick. Дано е за добро Hug!

Честито на всички именяци-роднини!  bouquet Да са ви живи и здрави!

Миленче, при нас от Чистотата ромите събират листата и ги товарят на камиони. Ми то много нещо ooooh!. А и вятър скоро не се очаква Crazy

# 549
  • Балчик
Ха добър ден и от мен , сдадох предадох ддс- то и аз се предадох  Mr. Green
Честито на всички , които празнуват   bouquet
Днес в Пловдив времето е доста приятно  за разходка особено , ще ми се да зарежа всичко и да хвана къра , ама после кой ще ми свърши моята работа .
Хайде до скоро девойки мили   bouquet

# 550
Поли, как е малчо?

А иначе - парад на приказните герои щели да имат в училище Rolling Eyes

# 551
Рейче, от къде имаш толкова енергия не знам  Mr. Green
Нинам  Rolling Eyes

Норче, к'ви лЮкарства? Rolling Eyes Постоянно пиеш нещо може би Rolling Eyes Гадно Sick. Дано е за добро Hug!

Нищо не пия бе, нали съм здрава като бик  Laughing Купувам само сиропи, витамини, и подобни за децата. У дома още никой не е почнал да пие нищо редовно  Crazy ( ама нали ходя да ги санкционирам, може и това да не ми дадат  Embarassed)

# 552
Уф, направо не знам какво ми става ooooh! Загрявам като дърта акумулираща печка #Crazy.....
Норче, вдянах за какво иде реч hahaha
Е ти пък все ли се намира за какво да ги санкционираш значи? Rolling Eyes Thinking Ужас ooooh!....Представям си тук, където едва ли някой прави проверки какво е #Crazy
Вийче, ще се справиш Peace. И да не забравиш фотото Crazy
Гудзи, ти к'во се ослушваш Naughty Пусни нови снимки да ви видим Wink

# 553
Пол, не се ослушвам, ами най-готините снимки от морето се изтриха ooooh!, а сега съм с компа на една дружка и нямам инсталирани настройки за апарата и телефона  Tired
Тия дни мисля да снимам малко коледни творения с телефона и да се пробвам направо от там да го кача в нета, дано успея  newsm78

# 554
Добър вечер!
Ренко, бравос! Стискам и за утре fingerscrossed Честита мачка Mr. Green
Чеби, девер ти се пада, душко Wink
Ками, да ти е жив и здрав именяка! Много да му върви във всичко! Hug
Поздрави на всички именици и техните близки! Hug
Вени, жлези викаш, а hahaha Joy hahaha
Джес, по план график съм почивка на 18-ти Rolling Eyes, а кога се връщаш? Mr. Green
Полинко, честити патъци Hug Със здраве да си ги ползваш!
И кво, квоооооо newsm78 Не помня повече hahaha Crazy
Лелееее, моят големият синковец взел, че си обръснал мусстаците, щото му пречели и му оставала вода по тях Shocked #Crazy #2gunfire ooooh! За спавка в подписа ми се вижда  колко е "дърт" и има само маааалко мъх да не кажа, че и той липсва Crazy

Общи условия

Активация на акаунт