ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 169
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Лелееее, моят големият синковец взел, че си обръснал мусстаците, щото му пречели и му оставала вода по тях Shocked #Crazy #2gunfire ooooh!
Ай, душицо, напикавам се от смях  Joy Joy Joy!

Чеб, мина ли ти главата? Мен моята почна да ме боли  ooooh! - уча с малкия за тестове по ЧиП и ЧиО  Crazy. Ако знаете колко фактология има, ще ви падне шапката  ooooh!.

# 556
Теди, честито ти мъжле тогаз! Той и моя големия на 13 за ЧРД се обръсна... те така се големеят значи  Hug

Аз щях да питам и Спондж какво готви твойто момче? Моят батко освен яйца и мръвка да си опържи, друго не се и сеща...

Един приятел търси къща за родителите си, близо до Пловдив и направо ме шашна като каза, че за 10-15 000 евро се намират страхотни къщи (по 80-100 кв.) с градина по 1-1,5 дка  Shocked И то на 30-40 км мах от Пловдив. Ето например:
 http://www.bulgarianproperties.com/bg/Kashti_in_Bulgaria/AD18757 … o_do_Plovdiv.html

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 20:06 от M_Nik

# 557
И кво, квоооооо newsm78 Не помня повече hahaha Crazy

Ми кво - забравИ ме тетакова  Twisted Evil

Оф ма Тедко  Joy шЪ умрЪ бре  Joy И сега вода остава ли му на голият мустак  hahaha bowuu

Вени, Чеб от времето е. Ще мине  Peace

Вий голяма си майсторка, да пуснеш снимки. КабИлЯ нали го знаеш дека е??? Mr. Green Весел празник утре  Hug Обаче аз ще гледам за роклета има на Дисни много яки по 2-рата  Simple Smile

Боб вече нЕмаш ДДС, и как е?  Mr. Green Wink Joy

Пол ден 4-ти е и нервата ме гони и знам ,че знаеш що  Crazy

Камче
вАриМ тиква пак  Mr. Green

Бенджи днес четах , че мед + канела било адски лечебно, даже и отслабващо. Нещо да знаеш по въпроса?

Кипре, как си душичко? Hug

НЕкой купи ли си кори за лазаня? newsm78 Прави ли си по моята рецепта? newsm78

# 558
....Пол ден 4-ти е и нервата ме гони и знам ,че знаеш що  Crazy
...

hahaha Все ми е на езика да те питам, ама викам - ще си трая, да не дразня Лъвицата Crazy
Докога остават гостите? Mr. Green

Сори, но не можах да купя кори. Бързахме с покупките както винаги, и така Whistling

Тедко, невероятно е как растат, нали? #Crazy Все си мисля за моя племенник. От седмица има шофьорска книжка, вече вози приятелка с колата, а все едно вчера беше като му бърсах дупето и на него hahaha #Crazy

Миленче, хубави цени, само да има човек парите Crazy

Венче, учИ, учИ, и аз тъй бях hahaha. Вече сама се оправя. Нищо, че днес ревА заради двойка по физическо ooooh!. Нормативът за 300м бягане бил шейсе и няколко секунди, а тя го минавала за осемдесе и няколко ooooh! И казва - не мога! и това е Crossing Arms Да беше нещо трудно подвижна, да я разбера Close.

# 559
  • София
Абе, Пол, изпаднАх в нервна криза, бе  Crazy! Оня ден го питам научи ли по нещо си? Той най-невъзмутимо ми отговаря, че не би, щото не съм му казала  Shocked ooooh!! Ма, казвам му, аз не съм ти казвала и телевизия да гледаш, нито плей стейшъна да пускаш...
По предметите, които имат всеки ден учи без много да го ръчкам, но по ЧП и ЧО всичко е със зор.
Твойта девойка двойка по физическо, ми моя Убавец две седмици крил, че има тройка по Бит и техника  Crazy.

# 560
Пол, незнам до кога ще имам гости  Kissing Heart Не ми се коментира темата тук  Mr. Green
Ма ти голям племеник си имала , аз що незная  Laughing Това на сестрати ли или от страната на мъжа ти?

У дома никой не рИве за оценки...........
Вчера Калина има забележка по анг. език: "Бие се в час по анг. език със съученик".  Shocked Каза, че много му се е ядосала, дърпали някаква тетрадка и почнали да се бият  Shocked Уж не е такъв тип, ама .......сега е наказана до края на седмицата без пари..........
А на Мишо все не съм му слагала всичко квото му трябвало за у-ще  newsm78 Не мога да разбера кво става. Кали винаги си е ходила с всички учебници и т.н., но тази година МИшо учи със съвсем други. По едно време , все му пишеше г-жата в тефтера, че не носил всичко, сега слагам всичко, и ми пише, че : "Мишо носи излишни учебници"  newsm78 Незнам кво да правя............ Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil

Абе Пол сами ние ли сме бре?  Rolling Eyes
АААААА яла и Вени се мерна. Напоследъх никва те няма.......що тъй? Ужас е по ЧО и ЧП, много гадно.........

# 561
  • София
Рейче, тук съм. Ама нали ви казвам, че тази седмица Марти има много тестове тази седмица и се посъбира доста учене, защото в дните, в които е на алианс и на футбол не остава време, та наваксвахме. Даже май няма да го пусна на вилата с нашите за уикенда  Confused.

# 562
И аз тук Mr. Green
Днес геройски налепих панделки/ които вчера направих/ на стотина крушки ooooh!, ама станаха много джиджанки  Crazy
А сега си прилагам ей това китайско мъчение, с което ме зариби Брадата, ама много ми е нежно и красиво Crazy
http://krokotak.com/2009/12/koledna-zvezda-2/#more-10140
Нещо съм се разнежила, явно е от хормоните  Blush
И те така те  Joy Joy Joy

# 563
Племенникът ми е на сестра ми, и съм го гледала много. Имам и по-малка племенница там - 4 клас. А имам и една племенница от страната на мъжа ми, и тя е на 18 Crazy.
Да ти кажа Даянка в първи клас редовно ходеше я без тетрадка за домашно, я без тази за работа в клас ooooh!. Все нещо не бяхме разбрали. Сега се сетих, като писа за Мишо. ми не знам какво да ти кажа newsm78. Гледайте програмата и к'вото пише там. Току-виж сте уцелили всичко точно ooooh!
А Даянка и тя се би с едно момче миналата седмица ooooh!. Надраскал и раницата, тя не му простила, той я ударил в стомаха Whistling...Звъни ми по телефона и реве ooooh!. И освен това мълчи ooooh!. Шашнах се, не знаех какво става ooooh!. Цирк ooooh! Тати да я вземел от училище Twisted Evil И тати припна, ъв корс Twisted Evil Тъкмо и беше изтекло едномесечното наказание за компютъра. А-ха да и го подновя Close.

Ехаааа, Гудзи, суперска е тая звезда Heart Eyes. Ще взема да измъча щерката да я направи. Тя обича такива неща Crazy
....моя Убавец две седмици крил, че има тройка по Бит и техника  Crazy.

Е нееее hahaha Паднах от смях Joy Joy
Ама пък явно ви има страха, и по-точно твоя Twisted Evil. Което не е лошо Wink

# 564
  • София
Гудзи, не само си се разнежила, ми си си бетонирала и нервите явно  Joy  Hug! Цветята са много красиви, но това си е пипкава и връткава работа за сръчни хора!

Реа, и моя беше така в първи клас, ама и аз се обърквах  ooooh!. Българския език в неговото училище се подразделя на три предмета: Български език (с учебник, учебна тетрадка и тетрадка за раб. в клас), Четене (с учебник, учебна тетрадка и тетрадка за работа в клас) и Развитие на речта (с учебна тетрадка, тетрадка за раб. в клас и някой от другите два учебника) - ми всеки може да се обърка  ooooh!!

Поли, все го уча да не се притеснява да ми казва оценките, ама... чакал да си поправи тройката и тогава да ми спомене. И ако не знаете, да ви кажа: тройка по бит и техника се поправя с две шестици, ама по рисуване според моя Марти  Joy.

# 565
Вени, Пол явно така ще е Мишо в 1-ви клас.  Mr. Green

Гудзи и аз много зяпал в Крокотак. Коледната звезда много ми харесва, ще се постарая да ги направя и аз хубави колкото в сайта. Имам къде да ги накича по новата ми секция.

# 566
Чеби, девер ти се пада, душко Wink
Лелееее, моят големият синковец взел, че си обръснал мусстаците, щото му пречели и му оставала вода по тях Shocked #Crazy #2gunfire ooooh! За спавка в подписа ми се вижда  колко е "дърт" и има само маааалко мъх да не кажа, че и той липсва Crazy

Мерси за разяснението.  Hug
Това с мустаките си е тактика. Сигурно някой му е казал, че като ги обръсне ще станат по-големи пък той те пуска тебе по "водата".  Joy
Чеб, мина ли ти главата? Мен моята почна да ме боли  ooooh! - уча с малкия за тестове по ЧиП и ЧиО  Crazy. Ако знаете колко фактология има, ще ви падне шапката  ooooh!.

Не ме боли, както вчера, ама още ми е една такава отвеяна.  #Crazy
А предметите, които казваш определено могат да ти докарат главоболие.  Tired

Вени, Чеб от времето е. Ще мине  Peace

Възможно е. Днес в работата някой каза, че вчера и днес имало страхотни магнитни бури. Може и те да влияят.  Thinking
Мойта племеница е дете на брат ми и е 3 клас. Аз не знам носи ли излишни неща, ама всеки път като й вдигна раницата имам чувството, че тежи 100 кг.  Shocked
Пък то как да не тежи като по всеки предмет са с учебник и 4-5 тетрадки към него. Като имат 5 часа представям си колко се събира.  ooooh!
Поли и мен ме нямаше по физическо едно време. Ама ей ме на станах човек и без да мога да мина 300 м. за 60 сек.  hahaha
Таз звездичка много готина.  Flutter
Ама аз съм в кръжока "ръцете ми пречат" и съм сигурна, че няма да мога да я направя.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 23:08 от Cheburashka

# 567
...... Като имат 5 часа представям си колко се събира. ....

Ами 8? Twisted Evil ooooh! ooooh! ooooh!

Руми, че си станала човек - ясно е Crazy. Щерката, да е жива и здрава, и тя ще стане. Яд ме е, че ревА за глупости, а като и казах да излязат с баща си навън да бяга и да се тренира, тя ми вика: Няма! и се тръшка Crossing Arms

Като парцал съм Tired. Легнах уж филм да гледаме с мъжа ми, ама след 1 чаша вино едва видях 10 минути от него и досега дрямах на дивана. Сега ми е крив света Tired

Всички изполягахте навярно. Лека нощ и сладки сънища! Hug Hug

# 568
  • Балчик
Добро утро красавици ;
днес ми е особено приятно , щото знам , че  е петък и понеделник е далеко .

М_Nik   Hug-  моето синче до сега ми е приготвило мусака , кюфтаци / скара / и една негова измислена манджа с кренвирш + пресни чушки - ама много вкусна

Реа Hug без ДДС - то съм си рахат до другият 14
Момичета  Hugкафета са  от мен , хубав ден ви желая , отивам да събуждам народа , че е време за ...... танциии newsm68

# 569
Добро утро Hug!

Люско, ранобудна както винаги Heart Eyes.
Стеф, къде си????????
Кипре, как сте в къщи? Hug
Рени, какво стана с изпита?

Общи условия

Активация на акаунт