ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 160
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
 wavey

Полко, бива, горе-долу. Сега сме под пара, защото мъжът ми заминава в неделя на командировка за 9 дни, стягаме багажи... Ние с малката ще идваме в П-в при баба ми, ужас  smile3511. И ги върша едни, по-скоро никви не ги върша, толкова съм разсеяна, че ми идва да си бия главата в стената.

# 571
Добро утро и от мен.  Hug
На мен ми е чоглаво от сутринта, защото днес ми е последен работен ден. От понеделник съм в редиците на безработните.  Sad
Ами 8? Twisted Evil ooooh! ooooh! ooooh!

Руми, че си станала човек - ясно е Crazy. Щерката, да е жива и здрава, и тя ще стане. Яд ме е, че ревА за глупости, а като и казах да излязат с баща си навън да бяга и да се тренира, тя ми вика: Няма! и се тръшка Crossing Arms

И по 8 часа ли им слагат вече. Тези са луди. Направо ще уморят децата.  Crossing Arms
То реването за глупости и тръшкането с "няма пък" го прави и моята племенница. Ама се опитвам да я уча, че когато и е криво заради нещо или заради някой трябва да си го казва, защото тя има много гадния навик да седи, да се цупи и да не казва за какво се цупи и аз трябва да гадая.  ooooh!
Палцестискането имаше ли ефект? Flutter

# 572
ДобрЮтро!
Чеби, знам аз, че ме пързаля говедцето Wink Просто ми е смешно Laughing
Рейски, ми нА забраИла съм те! Ама не с лошо, нал си знаеш Hug И не, не му остава вода, щот той по принцип не я тачи много hahaha Crazy Мамин лъжец Mr. Green Снощи баща му му разясни нЕкои тънкости и нашият, сигурна съм, съжали стократно, че е направил тази глЮпост Laughing
За вас петък, за мен неделя... събота и неделя съм на работа Whistling
Отиваме на разходка. Времето е прекрасно! Слънчево и не е студено, "чу" ли Стефи? Никаква те няма значи Hug

# 573
  • София
Здравейте! Откарах Марти на у-ще и пих кафе с няколко мами от нашия клас, правим си много често сутрешна оперативка  Mr. Green. Сега съм хванала да готвя леща.

# 574
  • Пловдив
 Hug

Вече сме в офиса. Чистичко и ново е. Само колежката да я нямаше... Mr. Green
Вчера цял ден сме чистили след майсторите, а сега ще тряя да наваксваме с работата.  ooooh!

И моят първокласник вечно е със забележки за дисциплината...Нещо с учителката май не случихме...взаимно се опитват да си изпитат нервите... #Crazy

Гудзи, мнооо яко! Хареса ми звездата. И аз ще се пробвам да я направя...

Чеб, идеално.  Hug
Гледай положително на нещата, така и така ти е последен работен ден, по -лошо от това няма на как да стане, ще става само по- добре... Wink

# 575

Еййййй намерих ви ,бре. Hug На няколко пъти влизам да ви търся,зачитам се по някакви други теми и си викам`абе айде малко по-късно`и такаааааа си заминава времето.Много съм неорганизирана нещо напоследък.
За краткия период от както съм тук  успях да се скарам със свекър ми,детето е добре ходи на баскетбол,мъжо е в Атина и аз се опитвам засега успешно да играя  главната роля`` И сам войнът е войн! `` .
След малко пак ще пиша

# 576
  • София
Жуууу  Hug Hug Hug! Ще ми повярваш ли, че се бях сетила снощи за теб, радвам се да те видя  Heart Eyes!

# 577
  • Пловдив
Жу,  Hug

Добре дошла отново! Много ти се радвам!

# 578
..... Ще ми повярваш ли, че се бях сетила снощи за теб, радвам се да те видя  Heart Eyes!

А аз преди няколко дни, когато видях нова снимка на профила във фейса Crazy
Добре дошла отново и се надявам да ни посещаваш често Hug!

.....Палцестискането имаше ли ефект? Flutter

Мен ли питаш? newsm78 Ако е за банката, надявам се до няколко дни да имам отговор. Иначе за друго не се сещам Thinking newsm78
И приеми края като ново начало Hug Peace
Кипре, изпрати мъжО по живо, по здраво, пък с девойката по женски се отдайте на ваши удоволствия Hug
Вени, да не сготвиш някой казан с леща Mr. Green. От опит знам - ще хвърляш после Wink

# 579
И аз милички ,няма да ви изтървам вече -`чудо да стане`!Много често се сещам за вас,хубаво е да съм отново тук . Едно такова уютничко,приятно..... 

Вчера правих  добруджанки

# 580
Пол,вече си с коледна премяна ,а?Айде честито   bouquet
Да видим тази година какви ще ги творим по Коледа  Mr. Green

# 581
Пол,вече си с коледна премяна ,а?Айде честито   bouquet
Да видим тази година какви ще ги творим по Коледа  Mr. Green

Отрано я спретнах, да Party. Ама не знам аз лично к'ви шА ги творя Confused. Почвам работа и мерака ми засега ник'къв го няма Whistling

# 582
Добър ден Hug

Върнах се най-накрая на работа и сега седя малко пред компа.

Мишо е болен, вчера дигна Т и цяла нощ балнува  Rolling Eyes Добре, че мама е тук.  bowuu

Жу  Hug

И на всички  Hug

# 583
Ей, Норче, гадна работа Confused. Днес по-добре ли е? дано се оправи бързо Peace.
Спомням си Даянка веднъж така като бълнува от Т, беше страшно Tired. мисля, че беше някъде на възрастта на Мишо. В смисъл големичка, разбира. И при вас добре, че е мама, а аз винаги в такива ситуации съм сама Tired

# 584
Жууууууу, добре си дошла!  Hug Hug Hug
Рейски, много гадно Hug Да се оправя бързо младежа Praynig Лоша ли беше днес при проверките Wink
Полинко, ще видиш, че точно защото си на работа ще направиш чудеса от храброст Wink И аз бях така. Чак като почнах работа намерих време да си измия прозорците и да направя такава софра за празниците, която не можах да сътворя предишната година. Ще си по-организирана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт