Витилиго 3

• 233 682
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 080

Аз го ползвах и имаше видом ефект след около 2 седмици , продължих ползването около 2 месеца . След това забремвнях и го спрях заради аромата му (мирише доста гадно ) а на мен и без това ми се повръщаше от всичко Simple Smile Мисля да подновя използването му след раждането .
Благодаря
И аз мисля да го ползвам дано има ефект и при мен. Само да ви питам след като го спряхте ефекта който бяхте постигнали останали. Simple Smile

# 1 081
Моля,споделете колко струва доставката на продукта от Австралия.Благодаря!

# 1 082
  • София

Аз го ползвах и имаше видом ефект след около 2 седмици , продължих ползването около 2 месеца . След това забремвнях и го спрях заради аромата му (мирише доста гадно ) а на мен и без това ми се повръщаше от всичко Simple Smile Мисля да подновя използването му след раждането .
Благодаря
И аз мисля да го ползвам дано има ефект и при мен. Само да ви питам след като го спряхте ефекта който бяхте постигнали останали. Simple Smile

Да напиша и тук ,че се обърках и писах на л.с. Не мога да преценя ...бременността се повлиаваха доста добре и се репигментираха още Simple Smile

# 1 083
  • София
22 долара ми беше доставката ... Скъпичка идва. Аз нямаше с кого да се комбинирам и си взех 2 шишенца по 250мл ,за да имам за 6 месеца (не се презапасявайте и вие 1то не мога да изхарча все още )

# 1 084
22 долара ми беше доставката ... Скъпичка идва. Аз нямаше с кого да се комбинирам и си взех 2 шишенца по 250мл ,за да имам за 6 месеца (не се презапасявайте и вие 1то не мога да изхарча все още )
Благодаря!

# 1 085
Здравейте, вчера бях на дерматолог за витилигото, което си отглеждам от вече две десетилетия. Предписа ми Елидел крем за лицето, Протопик 0,1% маз за тялото и Гинко Билоба като антиоксидант. Каза, че комбинацията водела до добри резултати с изключение на петната по пръстите. При тях нямало никаква промяна от пациентите, които наблюдава.

Предупреди ме, че трябва да се пазя много от слънце и препоръча да започна лечението с мазилата през есенно-зимния период. Чудя се дали да не започна с някое петно/петна на места, които никога не излагам на слънце Wink

Гинкото ще го започна веднага и ще следя:)

# 1 086
Здравейте, вчера бях на дерматолог за витилигото, което си отглеждам от вече две десетилетия. Предписа ми Елидел крем за лицето, Протопик 0,1% маз за тялото и Гинко Билоба като антиоксидант. Каза, че комбинацията водела до добри резултати с изключение на петната по пръстите. При тях нямало никаква промяна от пациентите, които наблюдава.

Предупреди ме, че трябва да се пазя много от слънце и препоръча да започна лечението с мазилата през есенно-зимния период. Чудя се дали да не започна с някое петно/петна на места, които никога не излагам на слънце Wink

Бихте ли споделили какво ви препоръчаха за Гинко Билоба!

# 1 087
https://www.youtube.com/watch?v=sMPIm1eAnyU  -Ольга Бутакава за кожата-препоръчвам ви да гледате това видео на академик Ольга Бутакова.Има и специално за витилигото.Мисля,че трябва да се започне от вътре навън и само с мазане няма да стане.Благодаря за споделянето!

# 1 088

Бихте ли споделили какво ви препоръчаха за Гинко Билоба!

Просто прием на Гинко Билоба като хранителна добавка. Тъй като нямам спомен да сме коментирали дозировката, избрах един продукт със 120 мг екстракт от растението за дневна доза. Идеята беше, че антиоксидантите са с доказана полза при витилиго, но лекарката ми препоръча точно Гинко Билоба.

Аз малко започнах да се притеснявам за двата продукта, тъй като попрочетох за някои обезпокоителни странични ефекти, но като се замисли човек дори на съвсем обикновени лекарства пише доста страшни неща...

# 1 089
  • София
Между другото ,когато започнах Органикса ,започнах да пия и витамини А,Е,Д ,Б комплекс ,Гинко билоба и фолиева киселина . Мисля че , ако не помогнат поне няма да навредят. С дерматолог не съм обсъждала приема ,но с личната говорих и каза ,че няма проблем Simple Smile

# 1 090
Скоро гледах едно предаване, което е консултирано с едни от най-големите руски лекари.
Записах тази рецепта и препоръка...

Смесват се равни части крем Радевит и вит Е. С него се мажат засегнатите места.

Ако сте засегнати от това заболяване, лекарите не препоръчват хормонално лечение на заболяването! Доказали са, че нямат ефект. А появата на слънце, след прием на хормонални лекарства, засилва изгарянето на кожата и се появяват по-лесно нови петна!....
--------------------------
Предаването е "Здорово жить" по Канал Первьй ... може да го потърсите в нета.
Аз лично съм много доволна от практичните съвети, които дават за здравословен живот.

# 1 091
Някой ходил ли е в новата клиника, където са разработили Bioskin ( от италианския доктор Лоти), записах си час идната седмица, пък ще видим какво ще стане. Ако някой е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Thinking

# 1 092
Ще очаквам с нетърпение впечатления и подробности за клиниката!

# 1 093
Някой ходил ли е в новата клиника, където са разработили Bioskin ( от италианския доктор Лоти), записах си час идната седмица, пък ще видим какво ще стане. Ако някой е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Thinking

Има човек от групата,с много добри резултати-KRAZI или нещо подобно е ника му-върни се назад в темата,ще намериш

# 1 094
 Аз се чудя дали може да се озползва този лазер за петна около очите.

Общи условия

Активация на акаунт