Дано лошия късмет да е останал в старата година и занапред само хубави неща да ни се случват!

Коледата я изкарахме в къщи-брат ми и племенника от София и свекитата от Карнобат се надпреварваха за вниманието на Иван. На всичкото отгоре клахме и прасе и се убихме от шетане
Та заради това дружно решихме с майка и мъжът ми, че на Нова година не искаме да ходим никъде и никой да не идва у нас на гости. Честно казано едвам изчакахме да удари 12.00 часа за да си легнем. Иван дори не се събуди от пукотевицата
Вчера следобед ходихме да сурвакаме кумовете, та децата си поиграха малко, чак Ванката не искаше да си ходи
Нашата кашлица така и не спря от ноември насам-нищо му няма ама от време на време се закашля. Два дни на ясла и веднага тръгват сополите и кашлицата се обостря. Имам чувството, че е алергичен към яслата
Нищо чудно да е така.

Но пък сега се гордеем, че ние сме изкарали най- докъсно сред всичките ни приятели и познати.Абе барабар с най-големите купонджии 
)

Тя и досега говореше, но сега казва
, но вече е добре.

)

, той умрЕ от смях с мене, вика, не ми се вярва да дочакаш, ама аз си се надявам. Отделно пък и аз се поразболях, та ми е гадно, гадно само пия някакви неща и си капя в носа други неща

: