Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 006
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Лудогорието
Честита нова година и от нас с Ванката!
Дано лошия късмет да е останал в старата година и занапред само хубави неща да ни се случват!  Simple Smile
Коледата я изкарахме в къщи-брат ми и племенника от София и свекитата от Карнобат се надпреварваха за вниманието на Иван. На всичкото отгоре клахме и прасе и се убихме от шетане  Sad Та заради това дружно решихме с майка и мъжът ми, че на Нова година не искаме да ходим никъде и никой да не идва у нас на гости. Честно казано едвам изчакахме да удари 12.00 часа за да си легнем. Иван дори не се събуди от пукотевицата  Peace Вчера следобед ходихме да сурвакаме кумовете, та децата си поиграха малко, чак Ванката не искаше да си ходи  Grinning
Нашата кашлица така и не спря от ноември насам-нищо му няма ама от време на време се закашля. Два дни на ясла и веднага тръгват сополите и кашлицата се обостря. Имам чувството, че е алергичен към яслата  newsm78 Нищо чудно да е така.

# 586
Честита Нова Година,Момичета!

Нашата кашлица така и не спря от ноември насам-нищо му няма ама от време на време се закашля. Два дни на ясла и веднага тръгват сополите и кашлицата се обостря. Имам чувството, че е алергичен към яслата  newsm78 Нищо чудно да е така.

Да не би да имате в градината мухъл? Не може да е алергичен към градината  Laughing просто явно има деца,които ходят недоизлекувани или болни и заразяват другите ,също го има варианта да е прекалено топло и често да се изпотява  Rolling Eyes

Жабче,стискам палци всичко да само съмнения  Praynig

рони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на теб и на Мария  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

poem  Hug

# 587
За Много Години и от нас!Бъдете здрави,щастливи и осъществили мечтите си!Всичко лошо да остане в старата година и само хубави емоций има през 2011 година!

# 588
Честита нова година!Да е мирна и щастлива!Желая ви най-вече здрави и усмихнати дечица!Всичко лошо да остане назад в старата година!

Жабче, подкрепям и аз предложението на Вери найс, дано все пак да се окаже невярна диагнозата!
Ние празнувахме новата година у нашите.Бяхме си само четиримата и Ния.Тя беше много добричка, но към 21,00 ч. вече много й се доспа.Събуди се към 23,50ч от гърмежите навън и после цяла нощ до 5ч сутринта не заспа, в 8,00 вече беше кукуряк! ooooh!Но пък сега се гордеем, че ние сме изкарали най- докъсно сред всичките ни приятели и познати.Абе барабар с най-големите купонджии Mr. Green, да не останем по- назад случайно! Mr. Green Mr. GreenСега още реанимираме!

# 589
Честита Нова Година и от мен!

С пожелание да щастлива и благодатна за всички ни!

Жабче,  Hug . Дано не се потвърди диагнозата. Пулмологът, при който водя Саши и Ани (поради същите съмнения), смята, че астмата не може да се диагностицира категорично до 4-5 годишна възраст на децата. Понякога усложняването на състоянията при боледуване, и пристъпите, могат да се дължат на по-слабата имунна система, ''по-чувствителни'' дробчета, и тесни дихателни пътища. Rolling Eyes Което обаче се израства, ако наистина е само това. При Саши точно така се оказа. Дано и при Яна е така. Praynig     А не ви ли препоръчаха и да не я пускате на ясла, защото аз в един момент имах дори категорична забрана от лекарите за поне 3 месеца?
Какви късметчета ви се паднаха от новогодишната баница?  Simple Smile На нас ни се паднаха много реалистични късмети (не като ''бебетата'' миналата година Joy)
Моето късметче: "Пада ти се таз година да си пъргав за двамина, нова работа те чака, но пък с хубава заплата" (А дано, пу-пу-пу.)
Аниното късметче: "Ще влезеш в елитен институт, с големи мозъци прочут''. Това яслата си е елитна история, така е. Joy
Сашковото:  ''Що те чака занапред - всичко както си е било, но плюс здраве и късмет''. Най-хубавото късметче. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

рони, като писа за облизването на виличката... моето момЕ събра погледите на всички в новогодишната нощ - първо мина и обра на всички маслините от салатите, после си подбира от най-хубавите месцета (естествено от чуждите чинии  Embarassed), няма да изброявам заради бремелинките ни какво още омете, но за 6-7 часа не спря да мели, не знам как мускулна треска не й хвана устата, и как не я заболя корема.  ooooh!
Новото е, че сякаш някой й разплете езика през новата година.  #Crazy Тя и досега говореше, но сега казва абсолютно всичко. Повтаря всичко, което чува, задава въпроси... Използва думичики ''моля'', ''благодаря'', ''на здраве'' (като кихне някой). Супер ми е странно. Когато някой сложи нещо за ядене на масата, винаги пита "Паи ли'' (пари ли?) Прави супер дълги изречения. И много клюкари батко си, баща си. Всичко докладва  Mr. Green.
Иначе устиска до 12h и успя да посрещне НГ с големите. Заради умната си майка си изгори ръчичката с бенгалски огън... Tired, но вече е добре.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 21:23 от Desirée

# 590
  • Под Сините камъни
Честита Нова 2011 година !
                             Здраве,щастие и късмет на всички!

# 591

Привет и от мен с пожелание за здрава, щастлива и много спорна нова 2011! Нека всичките ви желания се сбъднат през тази година! Mr. Green
Десирее така както описваш Анито, за папкането и бърборенето и ние влезнахме в същата фаза казва Мамо моля дай, или пък като поиска нещо и аз и го дам казва тенку(от thank you) всияка наша дума повтаря и прави все по-дълги изречения  Mr. Green май се очертава през тази година да си имаме една голяма бъбривка, освен много палава и шетлива домакиня Joy, аз казах ли ви че тя изхвърля боклука- имаме си шахта на етажа и когато имаме торбичка  с боклук Диди я взима и носи до шахтата, аз отварям вратичката и я хвърля Mr. Green
За късметите:
на моя мъж му се падна мързела и нова кола, а на мен парата от коледа, след това пътуване(очертава се пак да си идваме до БГ лятото Mr. Green) и бебе Joy(за това няма още данни, но времето ще покаже Wink )
Диди за първи път тази година ни суровака, с дядо и баба направихме страхотна сурвачка и набързо събра малко парички за фонд Колеж Mr. Green
Ето и тук малко снимки от нова година

# 592
Хохохо, честита нова година и от нас! Да сме живи и здрави, с много късмет!

За нас какво да кажа, освен да копна част от поста си в януарската тема:
Нашата бъдеща кака е мнооооого капризна тия дни, направо се не трае и все се налага да я вдигна за това или онова, в следствие на което си докарвам болки и контракции, а ми е раноооооо   Затова утре я водя на ясла да си изразходва там излишната енергия, въпреки че е с хрема и лека горна кашлица (дето си ги влачи откак е на ясла вече 1,5 мес.). Ами не мога физически да се справям с нея сама, трябва да си почивам по малко, че не искам да раждам още, да порасне още малко бебо, макар на последната консултация доки да каза "яяяяя, какъв Крали Марко, че той готов за излизане"   А аз "йок, искам да раждам на 35"   (РД ми е на 22-ри)   hahaha , той умрЕ от смях с мене, вика, не ми се вярва да дочакаш, ама аз си се надявам. Отделно пък и аз се поразболях, та ми е гадно, гадно само пия някакви неща и си капя в носа други неща  Tired....хич не ми е до раждане баш сега, да не говорим, че в яслата се появи варицела, а аз не съм сигурна дали съм я карала  Confused
Прегръдки на всички!

# 593
  • Някъде там...
Деси, голяма скица е Ани.  hahaha И аз забелязвам, че малко се поотпушиха откъм говорене, но не чак толкова. Просто започнаха да повтарят думички, да се опитват да имитират нови такива. Но изречения общо взето не правим, с малки изключения - "Тати няяа" (Тати го няма)", "Буи мамуууу, оххх" (Боли ме, мамо,ох)", "Апи Ая" (Йоана ме хапе) и подобни.
Яна вече е по-добре, макар че още присвирва при дишане. Дотук се справихме без антибиотик, само с инхалации с Вентолин. Последните й три разболявания обаче започнаха с лека хрема и завършиха със спазъм. Пи 3 антибиотика за 2 месеца и имунната й система е много слаба и явно като се разболее всеки път я удря в дробчетата, докато Йоана си остава само с хрема. От ясла съм я спряла, не е ходила от 25.11, не че преди това бяхме много редовни де.... Трябва до пролетта да ги позадържа вкъщи. Аз тръгвам на 17 на работа, но майка ми ще дойде за 1-2 седмици, после другата баба, после баща им ще вземе малко отпуска и дано избутаме поне до края на февруари. Чат пат ще ги пускам за няколко дни, да си пазим местата в яслата и това е.

# 594
Честита Нова Година и от нас HugВсички да сте много здрави, щастливи и много, много късмет през новата 2011г.

# 595
Честита нова година и от мен!
Нека тя ни донесе всичко онова, което старата не успя и много, много здраве разбира се.

Браво на говорещите момичета. Ние сме още далеко от казването на цели изречения. амо отделни думички казва.

brilliantine , стискай тогава. Има още време.

Жабче, дано не се повтаря повече този пристъп.

Деси, браво на ядящото Ани. Пълни ми дущата.

# 596
  • Варна

Честита Нова година и от мен, момичета!!! Пожелавам на всички ни много късмет, здраве и само прекрасни моменти с любимите хора през 2011-та!!!

Ние се прибрахме вчера, но изобщо не успях да се добера до компютъра, само качихме снимките от празничните дни и ги разгледахме набързо (а те са мно-о-ого ooooh!). Много хубаво си изкарахме, както в Русе, така и после в хотела на Златни пясъци, сега ми е криво, че свърши и пак съм на работа...

Ще ви изчета довечера и ще пиша повечко. Hug

# 597
  • София
Щастлива и успешна 2011, момичета!

По ред на номерата Mr. Green:
Деичка, невероятниии снимки, невероятнии!!! Страхотни - подпис, аватар Heart Eyes, а отбраното кАдро... е просто нямам думи! Тити върви достойно по стъпките на прекрасната си кака, голям контраст са и невероятно са ти чаровни (няма на кой да се метнат, де! Heart Eyes)
Жабче, дано не се потвърдят опасенията за астма, съжалявам, че сте имали такива кошмарни моменти, нашата Коледа беше подобна, с тези денонощни ревове и високи Т, та те разбирам какво "настроение" имаш. Rolling Eyes Въпреки, че не може да става дума за сравнение... Стискам палци Новата година само ЗДРАВЕ да ви донесе, и да си отдъхнеш най - сетне. Praynig
И твоят аватар е страшен. Heart Eyes

Десире, Миме, да нацелувате дърдораните. Ени е далеч от това ниво, но не ща да се втИлясвам и да правя сравнения, че ми е много болна тема и нямам нужда да си навивам вероятно несъществува проблем. Говори и тя и изнася речи, но на неразбираем език. Казва някои думички от човешкия Laughing език. И това е.
Миме, много хубави снимки, големи сте симпатяги всички! Heart Eyes
Деска, и на Ени е нещо подобно представата за празник, овършаване и инспекция на предястия и ордЬоври Mr. Green, много танци - манци, дивотии и гушкане. БЛагодарение на нея имахме една много весела и незабравима НГ, че като цяло (и в последно време) настроението в наШта къща хич го нЕма. Хеле пък по празници. Rolling Eyes

Показвам ги двата маймуна, че май скоро не съм Thinking:
Мама с двата си Коледни подаръка. Laughing
Смехурко. И сестра му ДжУдЖа.
Елина в стихията си на Нова година!
Новогодишно спортуване, докато останеш без дъх. Laughing
Щастлив батко с най - жадувания Томас, Laughing който му донесе дядо Мраз. Heart Eyes
Двама са малко.... Joy
Един щастлив Снежен Човек. Heart Eyes
И една дяволита ЧервенобузКа. Heart Eyes
Много съм голяма и много доволна навън! Sunglasses
ПЛЕЕЗ и ЦУУН! Laughing

# 598
Чудесни снимки и много щастливи деца!!! Много умничета-бъбривчета си имаме вече! Ние още сме догонващи.   Simple Smile

Ние на Бъдни вечер бяхме при мама в Дулово, на Коледа при свекитата в Добрич, а Новата година посрещнахме с приятели, но без малката, защото мама ни дойде на гости и останаха двечките вкъщи - Преси да спи, а баба да я пази. Не е чула гърмежите, но нас ни чу като се върнахме в 2ч и половин час будува. Всички празници минаха и заминаха, след по-малко от 3 месеца ще дойде празника на дребната /РДен/, а после се налага да се връщам на работа. Еееех, че си ни е хубаво двечките вкъщи, но няма как. Трябва да се работи. Успокоявам се, че след време пак ще съм си вкъщи с второ бебче. Само да стане по-бързо като се решим, защото за Преси почакахме година и половина.
От вчера привечер Преси  вдигна малко Т и сополче текна от дясната ноздра. Днес е същото положение. Дано да са зъбките, но пък днес много киха. Давам вит.С и Калций на ампули, пръскам Еуфорбиум, давам по един осцилококциум на ден, капки Клеева тинктура и капки Умкалор. Само не се сещам сребърната вода как се даваше, ако някой знае, нека да пише. 

# 599
Сисли, сребърната вода давам по 1 ч.л. сутрин и вечер, вътре капвам по 2-3 капки клеева тинктура за по-голям ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт