ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 821
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Добре дошла мамче хипопотамче Laughing Hug
И ние вече сме в отбора на неспящите, моето малко мишле първата седмица беше голяма кротушка, но вече не е Sad като добавим и каката, която по принцип си е бяс и не е от много спящите картинката е Crazy рядко се случва и двете да спят, а и този вирус дето си го мотаем у нас вече ми идва в повече, тъкмо вече взехме да се оправяме, след като и Алекса мина на антибиотик и Андреа след 1 седмица на ясла пак е с червено гърло, а иди и разправяй да не се вре в бебето - постоянно я целува Rolling Eyes
Малката получи разтройство от антибиотика и гледам че дупето май е леко червено, сега минаваме само на миене , без мокри кърпи и ще давам пробиотик, отделно започнах ентерокинд дано има ефект та поне коликите да са по-леки.
Уф наоплаквах се  ooooh!
За жълтеницата - едно време сина ми имаше много висок билирубин и беше на фототерапия, но не са ме карали да спирам кърменето, цедах се и дохранвах с шише, защото сучеше вяло от жълтеницата.

# 481
  • София
И аз само мия дупе, но не минава... Мокри кърпички ползвам само по веднъж нощем и то не всяка нощ, но все е червено, в чудо се видях  newsm78

# 482
  • София
здравейте и от мен!  Hug
Не се включвам много-много, че почивните дни ударихме на разхадки, а от началото на седмицата се опитвам да организирам или по-точно да се организирам за събота-20.11., когато се падат 40те дни на бебелана и РД на батенцето...
Та ще трябва в един ден да се ходи на църква, да се прави погача и да се празнува РД )))) ... Изобщо сложна ще е организацията - не сме запазвали никъде час за църква, явно ще "импровизираме" - където ни приемат... за погачата - за сега списъкът със задължителните "орисници" ми е към 15-16 човека  Rolling Eyes и това без децата ))))))) , а баткото иска РД на боулинг и ще е в принцес аутлет в Младост... и ще е едно търчане цял ден!!!

Мами, които вече сте правили погача - какви сладки подготвихте за почерпката  newsm78

Пашик, тази помпичка за прахосмукачка я виждах да се продава в аптеки Ремедиум, поне в тази в жкИзток...струваше към 21-22 лв..

За коликите -  последно вчера купихме някакво ново (току що пръкнало се на пазара) нещо - Nurse Harvey's сиропче, уж е по-добре, но въпреки всичко когато вного я боли - си пищи ... иначе спинка спокойно...дано да помогне това, че вече наистина не знам какво да й давам... поне това е едно идея по-евтинко от Колийф-а ))) колийф-а беше 24 - 26 лв за 6 дни, а това е 14 лв за 5 дни ))))))))

Дупето почиствам само с кърпички на памперс, а мия на чешмата, когато е много омазано положението и за сега дупето ни е чистичко и спокойно, не го мажа с кремове... само последните дни мазах пъпчиците на дупето, които доки каза че са гъбички с Имазол...

# 483
да кажа, че сме добре, но не мога да се добера до комп. от сутринта съм във форума уж като ми остане време да почета, но уви нямам такова.

бебо расте ванеса беснее и е мноооооого весело. чувствам се безкрайно щастлива

# 484
Изпуснах какво става тук, но в това хубаво време хич не си стоим вкъщи с Евето  Grinning.

Виждам доста се оплакват от коликите  Confused, при нас сякаш има леко подобрение Confused, не е това чудо което беше първият месец  Shocked, но пак има включвания от време на време. Капките ги спрях още преди 2-3 седмици  Peace.

На Ев дупето се подсече на 4-та седмица след раждане, защото не миех дупето нощтно време. От тогава мия на всеки памперс и с пишкано и с акано, мажа многго дебел слой крем точно на ануса, а кремчето го приготвят в една аптека в дружба 2 за което ме светна една приятелка.

Pozitive, по колко пъти на ден правеше тези процедури с нослето, за да мине хремата? Това кремче Низита педиатърката ви ли ви го предписа? Ще питам моята дали мога да го включа и аз, при нас изчезва за 1-2 дни и после пак се появява.

Евето има обрв на коремчето и гърдите, спрях млечните храни и малкото шоколад който хапвах, дано й мине  Praynig. Някой имал ли е подобен проблем? Мисля че бях чела нещо от Марис, но не съм сигурна  Embarassed.

Педиатърка та ми отказа направление за ортопед, каза че вече не го давали от здравната каса и да ходя на частно  Thinking, звучи ми съмнително това. Другото което ми каза е че важно било да се види с ултразвук, освен да иска да каже че тази  част не се поема от здравна каса, ама пак половината преглед доколкото знам се поема от здравна каса... Вие какво може да ми кажете по въпроса?

Тини, Мишанка, много ме впечатлихте с тези прожектори. Мисля да си купя и аз  Grinning.

Вие как забавлявате бебоците като са будни? Аз й показвам играчки и й говоря, но тя се превъзбужда и започва да връща и да мрънка. Дай й да си лежи и да гледа телевизия  Laughing, но аз я оставям само сутрин докато се осъзная къде се намирам  Naughty.

А колко са сладки всички бебчета в папката за колажиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, да са ни живи и здрави само  Grinning.

# 485
Здравейте, милички.

Страхотни снимки видях на бебчетата на hailie, Mishana, Radi и Reni  Hug

vesinka - аз въпросните лепенки за пъпчено (така, както ги описваш трябва да са като нашите) ги държах около 2 седмици след като ни падна пъпчето и не за друго, а защото малката плаче много и се притеснявах да не направи някоя херния.
hailie -  Laughing с този сън направо ме разби. Интересното е, че на мен до момента не ми се пуши, а ги спрях когато видях  EFP Ако мога да не ги почвам - ще е най-добре, но покрай милото може след време да се изкуша.
marvina, ние също в събота ще правим погача и за момента съм поръчала само едни невероятни еклерчета, но ще трябва да измисля и други сладки. Така че и аз се присъединявам към твоя въпрос с идеи за сладки.

# 486
Оле хора, твоа с коликитре е кошмар!!!!
Тини пини, да си жива и здрава! С тия записи на шумове направо се родих. Сега слушаме сешуар и Гоги нанка ooooh! ooooh! ooooh!Ще си ги запиша на диск, за случаите в които компютърът не е пуснат HugЗа батерии и зарядно може да провериш в магазините за фотоапарати, ние оттам сме се снабдили.
Аз още избирам снимка за колажа, че нашите са много заспали  Laughing
от два дни бродим из улиците сколичката и сутрините ни минават безпроблемно, нооо....следобедите са истински кошмар. Вечер съм толкова изтощена емоционално от това да гледам как се мъчи детенце, че ако можех, щях да си сипя едно голямо.
mama - Smehorana
, нашата пита ще е в неделя и мисля и соленки да сложа на масата.
Аз ползвам кърпички през целия ден, на чешмата мия само 1-2 пъти , ако пораженията са мащабни Mr. Green, поради причината,ч е в банята ни е доста судено, засеха , да чукна на дърво не се е подсичал, дано така да  продължи. Ползвам кърпички на памперс, а сега ги смених с едни на Хъджис

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 18:43 от legeo

# 487
  • София
Орхидс, за ортопеда същото ми каза и нашата педи, даде ми телефона на Драганов, ако искам за преглед на частно да запиша час, така че сега в края на месеца сме при него, но без направление.

Нашата погача беше в събота, много хубаво беше, приятно и весело с девойките орисници Simple Smile Имаше не само сладки на масата, някак не ми вървеше само така - имах си и салатки, и баничка, и ядки .. Мая беше с първата си рокля, голяма забава  Laughing

# 488
  • София
Бърди, щи ми пуснеш ли тел. на Драганов, моля  Wink че ми се иска да заведа малката при него... баткото водих при него преди години и беше много весело - човекът си има особен веселяшки дух, с който обяснава нещата)))...а нашата док каза, че нямало да ни праща при ортопед, че нямало нужда, но аз искам да си я заведа, за да ми е сигурно  Peace ... А за погачата - пусни някоя снимчица да видим, та да си откраднем идеи за масата ))))

за сега мисля само следки неща да сложа на масата за погачата, ама да видим до събота...
mama - Smehorana от къде тези еклерчета ги поръчваш ?  Heart Eyes

# 489
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Аз още избирам снимка за колажа, че нашите са много заспали  Laughing
hahaha И ние сме така....все се опитвам да го издебна  photo
Страхотни снимки видях на бебчетата на hailie, Mishana, Radi и Reni  Hug
Благодаря ти! Днес си взех компютъра и както ти обещах, давам линк с малко снимки от творенията...последните са правени с тази програмка, която ти споменах  Peace
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.21458211

# 490
   Преди 2г. ми даде личната направление за ортопед и сега каза,че пак ще ми даде.Немога да разбера защо са ви казали да ходите на частно  newsm78,след като им се полага на бебоците този преглед заради луксацията.Преди 2г. ходих в 25-та поликлиника при Хайвазов,който тогава преглеждаше само следобяд,че сутрин работеше в клиниката в Горна Баня.Сега мисля пак при него да ходя,доволна съм от прегледа и начина по който обяснява.Даже с едно направление ни вика 2 пъти да ни види, че весела имаше луксация и носи 2 месеца ортопедични гащи.
  Аз също на погачата ще имам и солени неща,кюфтенца,салатки...

# 491
Момичета, погача може ли да се прави събота? че свеки тук нещо ме стресира,,,,,,,

ние се дундурим и после ще ви чета, че не дават сега  Mr. Green

# 492
Разгледах бебоците, много са сладки  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 20:07 от Oleto

# 493
   Maris,при мое запитване дали може да се прави погачата в събота ми казаха категорично не.Причината няма да я пиша тук,ако искаш ще ти я напиша на лични.И поради тази причина се прави последната неделя преди 40-тия ден.Разбира се много традиции се разчупиха,включително и тази,но аз вярвам в това и затова ще си го спазя и нашта погача ще е в неделя  Peace.

# 494
Reni Vo, много сладък Ники пу пу
Не съм. не си само ти за гинко билоба....май е нормално състояние  в нашето положение Joy А за лохиите до 45 ден би трябвало да имаш. не е от носене на тежко. може би след ден два пак ще намалеят. при мен беше така постоянно, но сега поне минаха  Mr. Green
Бобченка, ама сте сладури  Hug ти изглеждах като момиченце. на колко си години  Mr. Green
Веси, виси на гърда Ния по този начин вечер, през деня за около 30мин продължава кърменето. а иначе с Ади имах система, като видя, че вече не суче, а само виси Simple Smile му бутвах залъгалката и хайде в леглото
Весинка, пъпчето й си беше прибрано още в началото
Пашик, от къде са тези шишета? добре изглеждат
а сега за първи път разбрах, че кърмата може да ссе преварява. ей човек се учи докато е жив Wink
мама-хипопотама, добре дошли вкъщи  Hug
GK, защо антибиотик?бързичко да се оправяте!!
марвина, аз поръчах торта от Вега(може онлайн да си поръчаш), ще купя различни сладки(от тези насипните) , безалкохолни и алкохолни, мед и питка. Ще ви е весело в събота  Joy
Веселина Митева, Коледно е настроението вече при вас  Joy
Оркид, точно Ния се беше изринала. аз си мислех, че е от претопляне, но педито каза да спра да я мажа със зехтин, а да почна с Адерма. От зехтина се запушвали порите и като се претопли ставало така. и сега се оравя. не е на 100% но видимо има голямо подобрение.
МИШАНКА, Искам я тази програмка, плиис Simple Smile
Големи сте сладури!
ееех, Съни...
И аз смених на памперс 3 и е по-добре, нощем даже няма нужда да сменям на всяко хранене.
Минахме на Лефакс и съм по-доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт