ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 820
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета Hug.Направо като чета какво преживявате с тези колики и  Shocked загубвам думи.Моя Ники,да чукна на дърво,за сега не знае какво е това.Много е спокойничък и плачи само като трябва да папка.Ние по цял ден сме навън,използваме максимално хубавото време.
Нашата пита също ще е в неделя и нямам търпение.
Лека вечер Hug

# 496
Здравейте,
Искам да питам извинявайте ако сте го обсъждали - по колко акат вашите на ден и има ли връзка с това дали са били на антибиотик?
Моята беше 5 дена, но още от началото в болницата доста често си акаше и доста шумно, а сега е още по-често, в болницата ми минаваха с номера че така били кърмените бебета, но аз нямам спомен баткото да акаше толкова много.
Педи каза да даваме биогая но вече няколко дена не виждам разлика.

# 497
здравейте и от мен! гледам обсъждате много памперсите, но не конкретизирате кой цвят по-точно, защото между белите и сините пакети има огромна разлика в качеството (от дистрибутор знам че много е свалено качеството на сините, за да докарат цена ), аз ползвам само белите и съм супер доволна, няма пропускания, няма подсечено дупе, аз лично не мия дупе, само на кърпи цял ден и вечер къпане и не се подсича бебка, но при всяка смяна на памперса я оставям около минута да си порита така на голо, крем не мажа  вече няколко дни, ако се зачерви тогава ще слагам;при упорито зачервяване с тази хигиена, която правите предполагам че сменихте и марката, по някой път просто даден вид памперси не понасят на някои бебета
 исках да ви питам за тоя бял шум от сешоара- включвате го просто да си работи и да бръмчи или духате към коремчето да го затопляте, че нещо не разбрах;
за питката- във всеки квартал има поне по едно добре заредено магазинче от онези с насипните сладки, много улесняват, направо ви се чудя от къде имате сили да приготвяте маси, че и салатки, и кюфтенца Grinning
мунка,моята бебка става на месец утре- акането вече понамаля и е 3-4 пъти за денонощие, и да шумно се чува

# 498
Бърди - чакаме тогава снимки  Grinning Hug
Mishana - супер са снимките  Hug Heart Eyes Пусни линк и на мен, пък когато имам повечко свободно време - може да се пробвам и аз с нея.
marvina - този цех с еклерчетата е до нас, но не само по тази причина ги поръчвам - много са вкусни  Laughing Rolling Eyes няма да споменавам по колко на веднъж изяждам  Joy - ето ги и тях http://www.mrdino-bg.com/catalog.php?lang=1&tid=10
Maris - от къде се снабди с Лефакса? Че моя почва да привършва и ако вече се намира по аптеките ни - да си купя. А колкото до това дали може или не да се прави погача в събота - според църковните канони - не (причината може би вече са ти я пратили на лични). От друга страна - самият ритуал с питката не е църковен, а народен, така че... може би е според вътрешно усещане.

# 499
Здрасти
оф чак сега успях да се добера до лаптопа и да си отдъхна  ooooh! направо ми се спира тока тези дни. Ама няма как. Днес ходихме до педиатърката за това заречервяване около слабините и се оказаха гъбички, ставали от памперсите . Развъждали се във топла и чиста среда. Та доки вика" каква по-благоприятна среда от бебешкото дупе " . Изписа ни имазол и ще го кисна в смрадлика та дано минат гадините.
Vessi Barabessi и Габриел суче по 1 час ,но това е защото си прави почивки . Суче малко, почива си и после пак и такка откарва 1 час.
Рени Во много е сладък Ники - пу пу
Тини намерила си му цаката с музичка а  Wink

# 500
Ох, докопах се и аз да пиша Party

Мунка, на моя от както му давам капки против колики ака по 3-5 пъти в денонощието, преди беше на всяка смяна-пълен памперс. Не знам дали има общо. А е шумно, защото освен че се чува и пръцкане, той се напъва и като се изака изпъшква.

И аз последно се спрях на версията, че погачата се прави в неделята преди 40-тия ден. И така ще бъде, ще го правим в свекървата, та аз няма нищо да правя Party .А за масата решихме да има сладки, соленки и с погачата - мезета и салати.

Мишанке, страхотнии сте! Heart Eyes

Арим, Hug Hug как сте с количката? Нищо не казваш дали си доволна.

Рени, много хубав бебок! Дано си запази цвета на очите Heart Eyes

Марис, за тази марка МАМ мога да кажа само хубави неща. Помпата ми за кърма и 2 шишенца имам. И съм безкрайно доволна. Иначе в София в по-големите магазини се предлагат. Въпреки че в Пигис-а примерно имат много малко неща от серията.

Орхид, моя муцун или се забавлява сам като ме гледа и следи с очички, или ми лежи на корема. Иначе много му говоря, а той слуша с интерес.

# 501
Пашик, и аз имам шише на Мам и много ми харесва, но не съм имала още възможност да го пробвам, за да имам отзиви.

Мунка, Радо ака 2-3 пъти на ден. През другото време от време на време цапа памперса докато пръцка. Аз пък се притеснявам, че малко ака.  Laughing

Пъпчето ни се прибра от само себе си, ден два след като падна частта със щипката, въпреки че, беше доста високо прещипано. Лепенки не съм слагала, пристягах повечко памата.

Много неща искам да коментирам ама просто не смогвам.  Confused

# 502
  • София
според мен също погачата не е църковен празник или ритуал, а някакъв вид народна традиция, а и щом се прави на 40тия ден, значи няма значение какъв ден от седмицата е... а пък сега като се замисля - точно църквата прави венчавки и в събота...
все пак изпратете и на мен инфо защо според църквата не може в събота, моля  Wink
аз ще заложа на приказното начало, вместо църковно или народно  - поканила съм феи-орисници като в приказката  Heart Eyes

# 503

Вие как забавлявате бебоците като са будни? Аз й показвам играчки и й говоря, но тя се превъзбужда и започва да връща и да мрънка. Дай й да си лежи и да гледа телевизия  Laughing, но аз я оставям само сутрин докато се осъзная къде се намирам  Naughty.

Говоря й, гукаме си, разказвам й разни неща, какво ще правим и така. За играчки не се сещам много-много, но наскоро ни подариха първата  Laughing Явно мама беше решила, че е достатъчна играчка-занимавка  Blush  Но пък съм забелязала, че бързо губи интерес към предмети ( освен един гоблен и едни шарени балони, които често заглежда) и се прехласва по хора Simple Smile

# 504
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила я занимавам като и пея и говоря основно. Днес изпях цели яси репертоар от детски песнички, е не спря да се смее и гука това дете. друго любимо и е да съзерцава стените, понеже са бели, но сме закачили снимки и картини в тъмни рамки. Явно контраста я привлича. Обожава стаята на кака си, защото има зелепени цветни картинки по стените и като и стане скучно я местя там да си гледка. Използвам и ЙОвана, карам я да отиде да и говори и пее  Laughing. ДОкато изредим всички неща и се измаря и започва да нервничи.
Мисля си, че още е рано за активната гимнастика, но тъкмо по Коледа, като и я донесе дядо Мраз, ще я сложа вече и там.

Днес, пупупу, много ми е спокойна целия ден, сега си спи и бързам да си легна и аз.

Марис  Laughing мерси за момиченцето, 27 годишна пъстарма съм, но се чувствам като на 16  Grinning. Обаче, в магазина за алкохол тук, редовно ми искат карта за самоличност, нищо, че и с количката с ее случвало да пазарувам. Много ми става кеф  Mr. Green
Някой път чак немога да озъзная, че съм омъжена жена с две деца, едно такова странно ми се струва  Crazy, Ама аз от малка съм си таква- вятър ме вее на бял кон  Flutter

# 505
Добро утро и от мен Simple Smile Снощи учудващо спокойна нощ имахме. Даже сега още спинка малкия та аз исползвам да ви навестя Simple Smile

Абе аз не спирам да се учудвам на бодуването на нашия Чочко  newsm78 Вчера от 7:30 сутринта е заспал чак в 13:00 ч. После от 16:00 заспа чак в 21:00. И от там нататък се събужда цоква и заспива. Направо страхотна вечер си имахме, пу пу пу. От вчера съм самичка за няколко дена, татито ни е в командировка и малко бях ошашавена, но всичко мина като по ноти Wink

За памперсите и аз хич не съм доволна от тези наПамперс.....само да ми свърши пакета и ще сменям, още не знам с какви но....ще реша.

Хайде мами, хубав и спокоен ден, днес отново сме на контролно теглене, та да видим колко сме наддали  Peace

# 506
  • София
Добро утро,
аз днес съм по-ранобудна, защото сън не ме хваща.
Вчера бяхме на консултация и се оказа, че моето Евенце гладувало  ooooh! За 20 дни е качила само 50 г. От снощи дохранвам с АМ  Cry и детето си спинка тихо и кротко цяла нощ, а преди все беше нервна, все мрънкаше или плачеше. Снощи се наревах и аз качествено, ама 2 часа рев му дръпнах - държала съм си детето гладно без да подозирам. То си суче, водичка си пие, ака си по много пъти на ден и аз изобщо не подозирах че не му стига и все се чудехме защо е толкова нервна  Shocked Офф, и сега ми текат сълзите... А с батко и течах като река и хранех още бебенца...
Сега цедя и храня с шише заради засечката на грамчетата и дохранвам. Очаквам бебка да не иска повече да суче и това ми разказва играта... но по-добре нахранено бебе макар и с шише, отколкото гладуващо  Rolling Eyes Мисля си за някаква схема да си суче и да я тегля преди и след хранене, за да знам колко да дохранвам.

Ох, наоплаках се... Отивам пак да се нарева докато тя спи.

към КОНСУЛТАНТИТЕ по кърмене - по колко грама трябва да изяжда дете на 20 дена и как се увеличава количеството във времето?

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 08:10 от Arim

# 507
  • Варна
Мързи ме да пиша  Mr. Green Но да напомня за себе си, ако някой не е рабрал  за колажа  Laughing
Аримче да не е някаква разлика пак в кантарите или грешка от теглене при изписване. Бебе наддало 50 гр за 20 дена трябваше да ти е скъсало нервите със 24 часов плач. Нещо не ми се вярва......

# 508
  • София
Поли, и аз така си помислих. Но като започнах да цедя едва се събраха 30-40 г снощи. А тази сутрин едва 70 г, при положение че пропуснахме нощното кърмене. А и детето видимо се успокои, което е показателно. Глад си е било...

# 509
  • Варна
Мирче правила съм си експерименти, щом цедиш 40 бебето може да дръпне 100, които ти и с авент електрическа да вземеш не можеш да издърпаш. От бебето няма по хубава помпа, това с цеденето не е никакъв показател, от собствен опит и експерименти казвам  Mr. Green Плюс това всяко бебе ако дохраниш с АМ става по спокойно, то АМ си е наистина доста хранително и се усвоява много по бавно от кърмата. Аз Ники всяка вечер дохранвах с 30 АМ за да спинкаме  Laughing За мое оправдание казвам че на 3тия месец ми се наложи да почна работа. Това само като съвети ти го казвам, ако така си по спокойна давай така, най важно е твоето и спокойствието на Евка  Hug
Наде Даричка е страхотна, но можеш ли да качиш снимка в личице, понеже и без това ще намалям снимките за да събера всички и тя така съвсем ще се изгуби

Общи условия

Активация на акаунт