ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • У дома
Кат, миличка искрено ти съчувствам, знам какво ти е, изживях го с каката, за второ дете дълго не ми се чуваше  Hug

Бобче, много сте сладки тричките.

Пашик, дано Мони се оправя бързичко.

Рени, Ники е голям сладур.

И Лъчко вчера така пищя от болка милия, при нас помага много гушкане, цица и песничките на мама.
У нас се вечеря на смени, тъкмо сядам на масата и чувам един вой, баща му вика хапни си спокойно аз ще се оправя, да ама не, младежа иска мама да го гушка и да му шепне на ушенце  Laughing
При каката беше обратно, тя чакаше баща й да се прибере вечер да я гушне и млъкваше поне за малко.

Днес май ще е един от последните хубави дни, ще се възползваме пак.
Успях да оправя в куфнито докато спинка, изпих си и кафенцето, ядене имам, та не се налага и това да мисля, спокойствие  Mr. Green

# 451
Кат, съчувствам ти. Ужасно е това.
Дано се е поуспокоила вече и да сте успели да дременете.

Аз спах сравнително спокойно, но не ми стига. Много ми се спи сутрин.

# 452
Кат  Hug всичко ще се оправи мила  Hug

Добро утро момичета Simple Smile Абе само при нас ли е така, нашия малчо суче по 1 час....... какво е това сукане толкова време не знам. Вашите бебчета по колко време отделят за да се нахранят ???

# 453
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ха добро да е.

Кат, дано вече спинкате. И МИла вчера рева много от тези колики, накрая я оставих да реве, то нямаше вече какво да направя, гушках я, тя ревеше и заспа като се нарева, милото.
Веси, най- вероятно е да се наяжда първия половин час и после си се кефи на цицата човека. Йована ми беше така, еййй по цял ден можеше да стои закачена, голяма цицомания беше  ooooh!

# 454
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,  Hug

Кат,, предполагам какво ти е...Изолира ли се някаква причина?  newsm78 Дано се успокоят нещата.  Praynig
Аз приложих нов метод с малкия и памперсите за през ноща... Mr. Green Слагам му 1 номер по-голям /3-ка/ и нямам грижи с пробивите. Иначе не можехме да удържим вълната, 2-те са ни малки на капацитет вече.  Peace
Иначе за съня..., и на мен доста ми се спи, но гледам да си наваксвам... Crazy Забравих да споделя, че съм много доволна от помпата за сополки baby vac  Peace върши чудна работа и без прахосмукачка!  Peace  Flutter

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 10:03 от MISHANA13

# 455
.....

Имам въпрос към консултантите: Вече втори ден Адриана връща на фонтан и съм малко притеснена. И двата пъти по един и същи начин - плаче, че е гладна, като започна да я кърмя суче известно време и заспива непробудно на гърдата. Като я сложа обратно в креватчето, след 20-30 мин се събужда и търси да суче пак. Хапва пак малко и като я изправя да я оригна избълва доста сериозно количество кърма, след което заспива на момента... Чудя се дали е от нещо, което ям, понеже не се ограничавам и хапвам от всичко умерено (включително шоколад и цитруси) или пък преяжда. А може ли да е настинала от тези разходки и затова така да повръща?
.....
Весинка, едва ли е от твоето хранене. Възможно ли е Адриана да е поела повечко въздух при кърменето и това да и докарва дискомфорт, оттам събуждането с плач и повръщането. Не разбрах добре- върнала е еднократно в два поредни дни или при всяко хранене?В каква поза кърмиш обичайно? И ако се съмняваш за здравословен проблем, най-добре би било да се консултираш с педиатър.

Върна еднократно два поредни дни, като и двата пъти кърмих в различни пози - на люлка и легнала. Мерси за отговора, успокои ме, че не вредя на детенцето с нещо, което ям. Засега всичко е ок, не се е повтаряло, но ако върне още един път така, вече званя на педиатърката.

Момичета, бях питала за лепенките за пъпче, ама никой не ме отрази. Какви ползвате и колко време ги държите на пъпчето? Peace

# 456
Привет момичета, аз не съм писала отдавна...от как бяхме 2 в 1 Hug Честито на всички мами и техните прекрасни бебчета! Да са ви много живи и здрави и много да ви радват Simple Smile

Нашият син Борис се роди на 3ти Ноември.

Влизам да попитам с какво почиствате дупетата и мажете? Борко направи обрив, ние сме с Памперс пелени и кърпички, може би прави алергия...

# 457
  • У дома
vesinka86 , не съм ползвала такива лепенки и нямам идея

Nivea Simple Smile , аз почиствах с кърпите на Памперс, в момента е подсечен, започнах да го мия на течаща вода, (преди ползвах легенче) без да трия с кърпички, мажа със Судокрем, виждам вече малко подобрение. Дано се оправите бързичко.

О, мечо се събуди и иска да яде  Laughing

# 458
Здравейте мамита.....В 6 часа заспахме и до към 9 откара,нахранихме се и пак се почна същият рев.Сега малко баба й дойде и е изведе.Надявам се да не реве навън. Макар че вчера 3 часа не млъкна и навън. Дано скоро свърши този рев.Малката също иска да суче по 1 час и се сърди като е махна,но страшно много започва да повръща като яде по много време. Вие какво правите? Аз съм много доволна от Памперс и кърпичките и памперсите (белите) Нямаме нито проблеми с течовете,нито с дупето. Бобче страхотни сте тричките. Отивам да уча,докато малката е няма,че имам изпит след 2 седмици,а така ми се спиииии. Хубав ден

# 459
Привет!
Весинка,ние преди да падне ползвахме едни от аптеката-не помня имаха ли марка някаква-като кажеш лепенки за пъпче и те ти дават-лев и нещо е едната си спомням.Ползвах много малко,понеже пъпчето ни падна бързо.
Ние също сме с памперсите на памперс,но много ми пропускат-незнам защо така и дупето и е обринато.Мисля си да опитам с някакви други...
Моята госпожица снощи и през нощта беше много послушна-заспа към 9 и се събуди в 1 да яде и после на два часа искаше,но пък в паузите спеше,така че и аз си отпочинах.

# 460
Кат- съ4увствам ти мила, сигурно е кошмарно ,толкова дълго да се  мъ4и детето .Аз ползвам това и се унася мн бързо http://babysleepnoise.com/download.html  пробвай може да ти свърши работа

Веси - моят хубавец ако го оставя и 2 часа ще стои на цица ама след 30 мин някаде като го 4уя 4е ве4е на преглъща,го дръпвам, шъткам малко и той пуска и не реве.Пробвай

Някой да знае от каде можем да си купим презареждащи се батерий и зарядно за тях?Нашият много оби4а тези мелодийки от игра4ките, ама батериййте за 2-3 дни свършват.

Нивеа- ние сме с памперси на Памперс,кърпи4ки ползвах в на4алото на Памперс,Бейби крема , а и Бо4кото мн ми харесват.Дупето мажа след всяко миене с Бо4ко или един правен крем - не пропускам.Но преди това добре подсушавам  и го оставям голи4ък да поритка малко-за да исъхне добре кожи4ката.Дупето ни е ОК.Не съм имала проблем

Дребен се събуди- до по-късно

# 461
Здравейте и от нас Simple Smile

Ние имахме много спокойна нощ, като изключим това, че аз спя все по-малко, а дето няма никаква вина. Чудя се къде ще му излезе края Confused .

Нивеа, аз през деня мия на течаща вода почти всеки път, само през нощта с кърпички. Ползвам и на Памперс, но предпочитам на Евент, повече са в пакет и добре почистват. А пелени на Памперс жълтия пакет - new baby. Доволна съм много. А мажа със Судокрем или Себа мед бейби. Като изключим това, че на свивките на крачетата има като протрито, въпреки редовното подсушаване, всичко ни е ок.

Полиглот, за пропускането опитай , след като сложиш пелената, да го вдигнеш на рамо и хубаво да я донаместиш както се вдигат гащички. След това оправяш и отпред, че се размества. От както го правя това нямаме пропуск Peace

# 462
Добър ден ,мами!
И на мен ми е едно смотано ,но ще се оправя!И аз явно съм хванала от вирусчето дето каката донесе!Бебка е видимо добре-започва малко да избелява ,активна е много и будува повечко!Храня с Нан Сензитив ,но пие малко по 50-60мл защо така??? Не е акала ,откакато започнах адапте.Обадих се на док да питам да започвам да си я кърмя,но  не висок бил билирубина и трябвали 48часа,та до утре ще се цедя .Много е трудно и досадно,но какво да правя.Иначе цедя от двете общо 150мл.Сополки има и киха често! Tired  Колики само малко вечер ,но докато дам ентерокинда и вече спи сладко!Много ми е спокойна като каката !
Тази помпичка за прахусмукачката само онлайн от Данет ли мога да я купя???

Бобче,страхотна снимка на аватара!!! Heart Eyes
Кат,представям си какво ти е ...дано само да е здраво детенце,просто да е по-ревливо!
тини_пини,зареждащи батерии съм виждала в големите магазини за техника-Технополис,Техномаркет...

Вашите деца кога започнаха с гукането,ние от днес сме във втория месец да знам кога да очаквам...?
За подсичането-аз си бърша с памперс кърпичките,само на къпането вечер мия дупе.Не мажа освен вечер със зехтина и няма зачервяване до сега!

# 463
  • София
Ей тия памперси на Памперс ги мразя бе ей #Cussing out За малкия са супер, но на нея 3 пъти от 3 й пропуснаха кафевите бомби! Хъджис Нюборн пазят повече от Памперс 3, бива ли?! Само че оставят червено.. Още търся бройки Либеро да ги пробвам не ми се купува цял пакет ама не намирам...

Бобче, не помага Cry

Кърпичките сменям, не обичам два пакета еднакви един след друг да ползвам, свиквам с миризмата и започва ад ме дразни. Така че сигурно повечето съм пробвала. И повечето не ми харесват - вадят се по няколко, трябва да се антикват за да се приберат.. Някакви за 2.50 миналата седмица харесах най-много от всичко досега, но не помня какви бяха Crazy

С някоя мама newsm78 обсъждахме че на момиченцата ни са им едни червени..всичко под памперса. Без да са подсечени. Моята вече не е така Peace

Кат, понякога смяната на човека върши работа. И на светлината. Моята я разхождам от светло на тъмно и обратно и много се кокори. Понякога само да я вземе друг и се шашва и млъква..  Или силна музика. Все карам мъжо да намали в колата, а понякога акто усили и се одрямва веднага Mr. Green И при повечето бебета като не заспят или ги изкарват в количката (или вкъщи в количката) или в колата. Щерката не, но големият много ми заспиваше в колата, понякога правехме по едно кръгче н аквартала повече да заспи да ни е спокойно после Mr. Green

# 464
Пашик, само от Данет, да.  Peace Със Симона бях ползвала Нан и ми се запече. Минах на аптамил. Ама ако ще го даваш само два дни, няма смисъл да купуваш и сменяш. По-добре хапни ти нещо разхлабващо (круши, тиква....)

Весинка, защо носите лепенка? Ние не сме слагали лепенка. Аз знам, че лепенки се слагат само при положение, че има нужда от прибиране на пъпчето, което не се е прибрало само след като е паднало.  Thinking

Нивеа, кърпички ползвам само като сме на вън или през нощта ако сменям памперса, за да не шетам из къщи и да не будя каката. Иначе и тогава бих измила на чешмата, както правя на всяка смяна на памперса. Памперсите които ползвам са памперс и за малкия и за каката. Също съм доволна и от либеро, но само за зимата, че иначе са много дебели. Докато бяхме в болницата им слагаха Хаджис 2ка и много ми допаднаха, но тук в Търговище не мога да ги намеря.

Мишанка, как без прахосмука?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт