ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Рени, много е готин малкия!  Grinning
Бобче, страхотен аватар!  Hug Трябва и аз да си направя една такава снимка с двете принцески.
Кат, мила, направо е ужасно това. Защо така плаче беборанка?! Дано всичко е наред и скоро се успокоите и двете.
Тини-пини, педиатъра трябва да ти издаде болничен за останалите дни до 135.
В тази връзка, момичета, да питам, след като изтекат тези 135 дни какво се прави?
За памперсите да споделя и аз. Нали казах, че имам един голям пакет Памперс и 1 Пуфис. Ами тия Памперс ми пропускат непрекъснато. Снощи за стотен път.  ooooh! Ужасно е, писна ми да търкам петна от ако по дрехите на беба. Пуфис досега не са ми пропуснали нито веднъж. След като свърша пакетите ще пробвам Либеро и ще се ориентирам - или Либеро или Пуфис, но Памперс - вече никога  Naughty. Също така не харесвам кърпичките на Памперс, защото са много, ама много мокри. Тези на Молфикс много ми харесват. Памперси на Молфикс не мисля да ползвам, щото казвате, че са много дебели.
Димяни, какво става? Какво ще рече тази емотикона -  Crazy, че си луднала ли?  Grinning Ние вече сме в твоя отбор.
bebZz, и моята вече не е така.  Grinning
А тази нощ май никой не е спал, вкл. и ние.
Nivea, всяко дупе е индивидуално. Аз например съм доволна от Судокрем. Много хубаво дупе има Евка откакто мажа с него. На Бюбхен съм почитателка, ама крема против подсичане не й понася.
Vessi-barabesi , Бебче е права, най-вероятно се кефи на циците след като се наяде. Еви суче по 10-тина мин. и е готова.  Hug
Имам и още един въпрос - много ми е зачервено гърлото и ме боли. Какво мога да смуча?

# 466
*Noel*, има едни хомеопатични таблетки - Коризалия. На мен ми помогнаха  Peace  Чувала съм, че препоръчват и Прополки, но тях не съм ги пробвала.

# 467
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Пашик,, - за сополките- поръчах аспиратора от сайта : http://getitbg.com/ с наложен платеж. Оказаха се много точни и си спазиха напълно изпълнението на поръчката. Доставката е до 1 работен ден.Доволна съм.  Peace
Мишанка, как без прахосмука?  Rolling Eyes
И аз това се питах, когато мъжа ми реши да играе нейната роля... hahaha Но пък мнооого добре му се получава Mr. Green Та, се оказа,че може да минем и без много шум... Joy

# 468
Момичета много ви благодаря за съветите Hug Толкова ме успокоявате..Беба днес е малко по-спокойна,дано се успокои още,че да може да поспим тази вечер ooooh! Бебз в колата заспива и тя. И също разнасям от светло на тъмно и така..един път е при тати,после при мама...

# 469
Кат, всичко ще се оправи мила  Hug

Момичета да ви питам, кой номер биберон за шишета Авнет е за новородено ? Единичката ли ? На мойто шише на биберона пише 1, но ми се струва че силно тече от тая дупка бе......  newsm78

# 470
# 471
Кат, всичко ще се оправи мила  Hug

Момичета да ви питам, кой номер биберон за шишета Авнет е за новородено ? Единичката ли ? На мойто шише на биберона пише 1, но ми се струва че силно тече от тая дупка бе......  newsm78

1 e Vessi

# 472
   Приивет момичета!
 При мен лудницата е пълна,дано оцелея сама с трите деца  Crazy!
 Весинка, аз съм взимала лепенки за пъпче от аптеката, но не си спомням марката.Весела ми беше с пъпна херния и я водихме при детски коремен хирург,който ни препоръча първо с лепенки да пробваме.Те са по-големички,та хваща се кожата около пъпчето и се стиска отгоре, след което се залепва лепенката.Така седи около 10 дни,после 2 почивка и наново.Ако е това дано съм го обяснила добре.
  Виждам че при памперс дерматит сменяте памперса,но това няма да излекува гъбичките.На Цвети също се получи,червено дупе даже с кръв на места.Какво ли не мазах от козметиките не става.Добре че си имам фармацефт под ръка,даде ми Имазол Паста,която лекува точно тези гъбички и с няколко мазания се оправи дупето  Peace.Пробвайте,няма да съжалявате вместо да сменяте памперси.Аз съм доволна от Памперс,но вече се замислям за многократните пелени.
  Ние сме все навън,та затова рядко се включвам.Като се развали времето май ще съм по-активна.Ама сега и каката не я водя на градина,че ми е доста далечко.Май ще я отписвам и ще се надявам на чудо в градината до нас  Praynig.
  Лек ден и приятни разходки!

# 473
Здравейте мами аз май хич не намирам време да пиша Sad  Отвреме навреме Ви прочитам но и това откъсачно .
За жълтеницата нали още се борим та pashic поне тукашните доктори , твърдят , че под 150 да не се облъчва. И аз спрях да кърмя цедя и преварявам кърмата. Оставих едно кърмене за да не се отучва Митко, че съвсемси промени захапката и сега е голяма мъка сученето. Утре съм на косултация с доктор гастроентролог ще ти пиша какво е казала. Но потелефона изрично каза да продължа да си го кърмя . Найстина много противоричиви мнения. С облъчването на малчо билиробина пада под сто и после пак се вдига.

За болничните
с последния болничен носите акта на бебетата + декларация обр1  има я на сайта на ной.
След 135 тия ден  декл обр. 2 + акта за раждане.

За попмпичките за прахосмокачка , страхотни са, поне аз с тая с вакума нищо не изваждах с тази за прахосмокачка винаги намирам какво да извадя от нослето Simple Smile)

Пак се разрева  ... та бях до тук с писането Simple Smile  хубав ден . Веси бебшори според мен сега растат и затова имат по интезвно хранене , аз така си се успокоявам ..

# 474
Zarat,днес ми подариха комплект шишета на една нова марка (поне за мен),имат мн хубава визия ,но мн ми хареса биберона,бебка като смуче все едно е на гърдата ,същите извивки и движения прави!
 http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=26962&RefStoryID=26 … amp;ProductID=104
   http://www.mambaby.com/drinking-nipples,26979,RefStoryID__26972.html  
Пробвах веднага и изяде цялото мляко(100мл),а  с авент изяжда до 60-70мл,с физиологичното на Чико -тече като струя направо извън устата й!Дано утре като почнем пак на гърда да суче добре,само това мисля!

Зарат,вашата жълтеница каква е?Вече разбрах,че е два вида-физиологична и кърмаческа!Ти за колко време спря кърменето?Лекарите ли ти казаха да преваряваш кърмата?

Оле,казвай ще ти пратим каквито памперси искаш,на входа ми е склад за памперси и има всички  марки! Peace

# 475
Весинка, защо носите лепенка? Ние не сме слагали лепенка. Аз знам, че лепенки се слагат само при положение, че има нужда от прибиране на пъпчето, което не се е прибрало само след като е паднало.  Thinking

На моето момиче й падна преди 3 дена и стърчи към  1 см над коремчето. От самото начало, докато беше с щипката имах чувството, че  пъпчето беше много високо вързано, а пък искам да си й е прибрано навътре. На вашите дечица, колко време след падането им се прибраха самички пъпчетата?

# 476
Ами пашик незнам, но много  причини може да доведат до покачването, по скоро от директен и индиректен  билиробин се дели на мастноразтворим и водно разстворим . Причините вече може да са много от най-бизобни като запек и недохранване , до такива свързани със заболяване. Една от причините се оказват ензими в кърмата. Затова пробват как ще се повлияе жълтеницата и ако е от кърмата просто му дават два-три дни на организма да се пребори с жълтеницата ако е от това се повлиява , и спада билиробина. След като почнеш да кърмиш наново се покачва , но малко. При преваряване на кърмата се променят именно тези ензими, но все пак е кърма и по - добре ми се струва от АМ. Плюса е , че и не се запича  когато го храня с превърена кърма , а именно за да се чисти индиректния билиробин трябва да ака редовно. ... поне аз това разбрах задега. Два са начините които казаха за преваряване . В първия слагаш вода в  нея шишето и 20 мин вариш, а другия  като заври водата спираш котлона и оставяш кърмата / аз така правя/.   Пускаме му разни иследвания .... никой засега не казва точно от какво го вдига.

# 477
  • Варна
И ние сме най-накрая на линия  bowuu  newsm44
Прибрахме се днес на обяд и вече сме добре!  Praynig Heart Eyes Голямо висене в тая болница му направих, 5 дена гледах хипопотамчето без да мога да го гушна. След тежкото раждане се наложи да е в кувиозче, после и жълтеничка 2 дни, че си взе и дозата солариум, нооооооооооооооо вече сме вкъщи!
Благодаря на всички за милите ви пожелания, да ви се връщат стократно!   newsm51

# 478
 newsm44 Eха добре дошла на мама хипопотама  Hug

# 479
  • София
Хипо, радвам се за вас  Hug нали вече всичко си е наред? Ехеее, преброихме се  Party

Оффф аз съвсем не мога да стигна до темата, а ТАКА МИ ЛИПСВАТЕЕЕЕ !!!

Евка е без режим - демокрация  hahaha Когато иска суче, когато иска спи... Сега спи в количката още от разходката и от 10 мин. нещо си ръмжи, но не се събужда. А аз преливам от кърма и май ще цедя малко, колкото да издържа до сукането.
Тази нощ много плака, често яде и заспахме в 2, та чак до 10  ooooh! Резултат - препълнени цици с болка в лявата.
Дупето - ох, това дупе!!! Все е червено в последните няколко дни и аз ще купувам Судокрем. След малко сме на консултация и ще видим... И гърдичките са подути...

Айдеее, напълни памперса и ревна. Ставам и ще се опитам да кърмя пред лаптопа, че иначе не става.
 Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт