ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 804
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Моята кърма почти спря, вече не кърмя. Сега сме на Нутрилон.

# 541
Ох, малко спокойствие след два дни страхотен рев  ooooh!
Гого спи, ама взе да пръцка, значи след малко ще ревне. Днес тръгнахме да излизаме, че вън спи без проблеми, но на средата на пътя се върнахме, защото взе да пада мъгла. Cry
Не съм, моите лохии също се увеличиха, ама и аз реших, че вече е минало достатъчно време от раждането и мога да си върша всичко сама, даже коремни преси започнах да правя..Почивка значи. ThinkingТъкмо бяха намалели , почти ги нямаше.Хайде, отивам да храня.      Арим,  Hug Hug Hug

# 542
  • В сърцето на моите съкровища...:)
И аз да смогна да се включа....
Моят сладуран спи добре през ноща, спазва си негов график на 3ч. Но сутрин...ставаме с рев и сме зверски гладни...Нямам обяснение, но похапваме по няколко пъти в рамките на 2-3ч.  ooooh! И така до обяд..., тогава пак си влизаме в график  Peace Явно младежа си има свой хранителен режим, то и без това "бара" е 24ч.  hahaha
Не съм , нямаш удържане бре, жена... supermama Почивай повече!  Peace
tsvelichkova, този номер със запасяването и на мен ми го врътнаха... Crossing Arms Родата решили, че трябва памперси да има детето та взели 94 бр. на Памперс 2-ка и онзи ден ми носят още един пакет. А аз на малкия вечер и през ноща му слагам 3-ка, не пропуска, поема добре отработеното количество /което при нас нараства доста/ и не го пристяга.

# 543
Tакаааа, как сте мамита?

Аз едва гледам , дребното като заспа в 22ч, та до 04,30 откара.Ама после взе да го мъ4и стомах4е и само гу6кане и цаца го успокоява.

Joy дай му и биричка де,не го мъчи!Сори ама не се стърпях,много ми стана смешно от тази цаца!
  Мойто голямо момиче има дрислив период и няма спане ви казвам  ooooh!.И мен нещо ме боли яко корема,дано не е вирус.Малката пък вечер много я тормозят коликите,пищи та се къса милото.Дано скоро приключат  Praynig.
  Мирче,не се тормози и обвинявай  Hug!Ако си решила да кърмиш спри водичката и слагай Евето повече на цица да стимулира кърмата.А и дори да храниш с АМ това не те прави по-малко майка от тези дето кърмят.
  Марис,това е езически а не църковен ритуал все пак.Щом си решила в събота си го направи тогава  Peace.Аз имам други съображения,не че съм слушала църквата.А в интерес на истината те вече правят само неделни венчавки май,спряха съботните точно поради причината за която говоря.
  Аз мойто мишле с нищо още не го забавлявам,ама то само спинка,ако гледка е рядко и за малко.Пея,ама реве ли въобще не ме отбелязва.А и кака и достатъчно я мачка,неможем да я опазим.
  Каква мъгла,ние сутринта бяхме навън,сега чакам Весето да се събуди и пак излизаме, че като дойде студа няма да седим по толкова много.

# 544
Здравейте!
Аз приключих с храненето с АМ  два дена.От това смотано адапте започнаха колики ,а иначе нямахме,реве детенце,пръцка с ужасна миризма ,не ака.Днес ака зелена каша с ужасна миризма.Сутринта започнах да я кърмя  и вече веднъж ака по-жълтичко и спи сега спокойно!Дано имам кърма да си яде детенце ,показа си колко  добре му се отразява .

Облаче,защо така?Ти спомена ,че вечер е на АМ ,нали знаеш ,че ако не кърмиш вечер не се стимулира образуването на пролактин и оттам няма мляко!
Арим,най -вече се успокой!Спри всякакви течности ,само кърма предлагай постоянно тя ако иска ще сукне ,ако не не !

Някой беше пуснал линк за традицията  спогачата ,ако не ви затруднява да го пуснете пак!На мен не ми стана ясно кога точно се прави и какво изисква ритуала.Аз тази неделя като Ноел не мога да я правя ,каката  ни е рожденничка и целия ден е разграфен понеже празнуваме на два пъти!На църква съм решила да отида на 40-тия ден .Ноел ,кога се пада вторник или сряда?

За колажа -смених нашата снимка.Днес праавих фотосесия  Heart Eyes
http://oktomvri2010.snimka.bg/children/pashic.544509.21464182

моите лохии спряха,кога ли ще ме изненада цикъл?

# 545
  • София
Arim, и според мен е най-важна да се успокоиш и да не се притесняваш...хубаво е, че сте го установили на време и сега ще се оправят нещата  Peace
Бърди, благодаря за телефона Wink ... ама много е красива малката принцеса на тези снимки... с какво красиво цвете на главата... и аз исках нещо подобно или някаква изчанчена шапка, но за сега ще сме само с обикновена лента...
Maris, ти като една младостка мама в коя църква води бебчето - някоя наблизо или? и записва ли се предварително час? newsm78 ние за сега мислим в църквата в Дървеница да отидем, че е най-близо...
lina borisova, за алкохолите на погачата мисля да взема бейлис и мартини бианко, май други следки не се сещам, всъщност има и сладък ром, но ще си помисля за него, не знам някоя от приятелките да пие ром, но пък пият бейлис с бяло фрапе и мартини с черешки ))))))) за яденето ще си спазя изискването да са само следки неща, но все още не съм измислила какви точно  Thinking
pashic, ето линкче http://www.az-jenata.bg/article/7270/Koga-i-kak-se-pravi-pogacha-za-bebe/

# 546
Здравейте Hug
Не тъкмо се върнахме от консултация. И да се похваля бебка е наддала супер, наваксала си е всичко /нали все пак се роди 2 900/  newsm44 newsm44 и вече е 4150 и 56 см.
Мирче, ти защо реши с Фризо да дохранваш, аз от Миши си спомням ,че много се запичаше от него и беше много нервна като не акаше , а сега бебка е с Аптамил и ака много редовно.Знам че всяко мляко действа индивидуално на всяко детенце, но все пак, ако не ака по цял ден със сигурност и е тежко на бебка и допълнително се изнервя Hug

# 547

Тини и цаца ли му даваш на малкия, малее вие по морето сте опасни  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha и аз като Не съм писах с една ръка и това е резултата  hahaha ама и цаца да му дам и това ще изяде моя лакомник

По въпроса за памперсите и аз съм с един цял неотворен излишен  пакет на Пуфис двойка,а  ние сме  ве4е на тройка и то на Памперс,ама майка ми решила да вземе от тези , 4е да съм ги пробвала.То детето е 5 кила и нещо , ама те нали били до 6 кг,та щели да му станат.Да ама не.Абе луда работа.Тя жената с добри намерения, ама на кво да ги правя тия памперси сега.Така 4е ако ако някоя от варненските мами ги ползва да свирка-

Съни- сега видях 4е и ти си ме избъзикала  Joy Joy ааааа бири4ка му давам и то редовно, даже и 4ервено винце някоя ве4ер  hahaha

# 548
За снимките за колажа:
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/kolaj.548178

Който няма паролка, да си поиска
Simple SmileSimple Smile

Много съжалявам! Нещо не ми се е отчело какво копирам, ама и аз не гледам какво пише, че вече съм не стерео, ми куатро Crazy

Оправено е. Пак се извинявам. И че не се включивам по другите въпроси, но наистина мозъка ми трудно обработва информация, а не мога да спя Tired

# 549
Здравейте мамчета  Simple Smile
Аз започнах също да се притеснявам дали му стига кърмата, защото е доста неспокоен напоследък.

Имам въпрос към КОНСУЛТАНТИТЕ: гърдите са ми меки, бебчето обикновено суче около 15-20 минути, не повече, понякога дори 10 минути. Трябва ли да се изцеждам след това или не е необходимо??? Колко напикани памперси е нормално да има за едно денонощие?

Относно памперсите - ползвах памперс жълтите и после белите, но и от двата вида ми пропускаха. Сега смених с Либеро и да не кажа голяма дума, но пропусна само когато повече от 6 часа не бях сменила памперса. Дупето мажа хубаво след всяка смяна с мустела и с пудра после. Ползвах преди това судокрем.

# 550
Здравейте,
аз много нямам време да пиша, но си ви чета, най-често нощем докато кърмя, че да не ми е скучно.
Арим, пожелавам ти скоро да се нормализират нещата и да си хапва Евка само на мама млекцето. И при нас по едно време имаше подобен проблем и ме караха да цедя и давам от шише, но аз много не се подчиних, а детенцето пак си наддава добре.
Да я теглиш е добра идея, но ако го правиш на всяко хранене ще се психираш излишно, защото те не хапват винаги едно и също количество. Аз тегля уж веднъж дневно също на кухненска везна и не съм много сигурна колко достоверен е резултата, защото бебчето като мърда е много трудно да се претегли, но го правя за мое успокоение. Аз цедя веднъж дневно, но едва ли има особено голяма полза за стимулацията, преди няколко дена можех да изпомпя над 100 мл, а последните два дни едва 70-80, не знам, кърмата ми ли намалява newsm78
От вчера моят Ники пак суче едно нервно, опъва зърното и започва рев, оригването също не винаги помага. Странното е, че нощем в полусънно състояние си суче съвсем спокойно, но пък напоследък доста кратко. Започвам да се притеснявам и аз, че си държя детето гладно. Но пък в крайна сметка, ако е гладен, той ще плаче и ще иска да яде повече, а няма да заспива спокоен си мисля. Много ми е объркано, но се надявам на прегледа в понеделник да се успокоя.
Orchids, аз съм чела, че при хранене с АМ акото мирише доста зле, а при хранене с кърма почти не.
Не съм, почивай повечко.
Като ви чета само за памперсите, и се учудвам, аз използвам още Newborn, имам и 2 и 3, но ми се струва, че му е най по мярка, но днес свърши и ще почвам пак 2. Аз съм се презапасила с няколко големи пакета, дано да успеем да ги използваме.
На мен иначе също ми пропускат, но отстрани, не на гръбчето.

# 551
  • София
Здравейте, ние с Ванката и батко му сме добре, все по-рядко се случва да сме сами. Баткото рядко пускам на ясла да не боледува, но тръгна един кътник и сега той е на АБ, а Ванката ще се опитаме да го опазим.

Мирче не се тормози, важното е Евка да е нахранена и да наддава. Дано да е разлика в кантарите и това да е причина за малкото отчетени грамчета.

marvina в Дървеница в църквата не искат записване, аз с Гого ходих там и само извикаха попа прочете молитвата и си тръгнахме, даже бяхме само двамата с него.

Нашата погача мина в много намален състав само двете баби и една прабаба, аз на масата бях сложила и сладко и солено, така знам от майка че трябва и от двете.

# 552
Привет и от нас!
Ние вече от две нощи заспиваме към 9 и правим пауза докъм 1-1.30,което е страхотно,та мога да си поспивам. dance
За памперсите-вече съм много бясна на Памперс-постоянно пропуска и е опикана или изцапана с ако,изтекло през крачола или излязло през кръста. #Cussing out
Чудя се само с коя марка да опитам. newsm78 Дайте съвет!

# 553
Здравейте мами, ние днес бяхме на контролно теглене. Нали миналата седмица излезе че не е качил и грам, та днес го истеглихме 3600 нашия юнак  Shocked вярно с памерса и боденцето го теглиха ама то и предния път пак с памперс и боди го теглиха. Доки каза че винаги така ги теглят бебчетат. Та се поуспокоих малко, така че Арим, не се тревожи напразно, ще почне да наддава и твойта кукла, само трябва да сме спокойни, и да пием много течности за да има кърма.

Марис, благодаря много  Hug получих си пратката, само да ви питам как ги давате капките Инфакол ???

# 554
За снимките за колажа:
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/kolaj.548178

Който няма паролка, да си поиска
Simple SmileSimple Smile

Много съжалявам! Нещо не ми се е отчело какво копирам, ама и аз не гледам какво пише, че вече съм не стерео, ми куатро Crazy

Оправено е. Пак се извинявам. И че не се включивам по другите въпроси, но наистина мозъка ми трудно обработва информация, а не мога да спя Tired

Може ли на мен паролка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт