На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Alex, tedunmedun, да се оправяте, ей  Naughty
Danly, имате силно стиснати палци всичко да минава бързо и да забравите  Hug
Спири, хи-хи, днес и Криста едва тръцна в гърнето  Joy Започна да се напъва и аз я сложих набързо - първо се стресна и заплака, но после й стана интересно - увековечихме момента с камера и фото  Joy
Славче, ми не знам що не съм платила с ПП  newsm78 Ама като се разговорихме с мъжО, решихме да не ги пускаме  Mr. Green Ей, в петък ме е имало в "онзи" списък и съм можела да ви видя с дудунски, но са ме добавили след като бях проверила  Mr. Green

Аз бих дала замразени зеленчуци Peace
desex, ти ме уби с ваденето на бобчетата  Hug

vivid, Криста вечер пие 180мл - дори 2 часа по-рано да е яла, преди сън си ги изпива. Аз 2-3 пъти "бъркам" да й дам по-малко, з'то си мисля, че няма да ги изпие и тя ми се буди по никое време през нощта. Това мекото козе сирене си е някакво тип Френско и понамирисва  Mr. Green
мимак, има някакво БИО по магаините с марка МЕЕ, но аз на "био" в БГ не вярвам и не купувам  Stop Кози се гледат трудно, а от много мляко става малко сирене, затова съм склонна да вярвам на твоя сигурен източник  Confused
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЕМЕЙСТВОТО И ОТ МЕН   bouquet

# 571
Здравейте от нас отново момичета минавам само за сукунда цащото току що се прибирам бях и напазара отивам да направя пюренца отново  Peace

Минах да ви се похваля, че ще имаме трети зъб при това отдолу до другите два 
Joy

# 572
Честито ви трето зъбче хабиби  да са ви много здрави.Хайде мятайте пържилките. Laughing
Ние след малко ще ходим на гости на нашите-ще малка лудница ,ще са и брат ми със снахата тяхната щерка-  ще се събираме по повод деня на християнското семейство.

Честит празник на християнското семейство  на всички.Много  здраве ,любов и щастливо семейство!

# 573
Здравейте майчета,

Изпробвахме новото шише и Марти успя да изпие 20-тина милилитра водичка Joy
vivid_v, Вили, благодаря Hug Hug Hug

Хабиби, честито трето зъбче!

Ние все още нямаме нито един, само яко точим лиги Joy

Спири, браво за гърнето и аз съм купила, но за сега резултата е нулев

Да ви се оплача, у нас сме в ремонт и е такава какафония, че не е за приказване #Crazy

# 574
Ейй, Ради (Радунка) много се радвам, браво на Марти Hug Heart Eyes

Момичета, ама вие много сериозно сте се заели да ги учите на гърнета, аз изобщо не съм купувала, а и искам първо да започне да седи стабилно Thinking Ще видим, де, може Дядо Коледа да донесе и някое гърне - ей така, да го имаме Laughing

Днес купих зеленчукови пюренца на Плазмон с бобови култури (зелен фасул и грах) и спанак, моркови и т.н., че вече се чудех какво да й дам по-разнообразно на Дарка. А и нови плодове мисля да въвеждам - праскови, кайсии - дано ги хареса Praynig

Лилка, честито трето зъбче  bouquet Ама вие сте много напред с материала Hug

# 575
   Добър вечер и от нас!
   Няколко дни не съм се отчитала и след малко ще ви изчета, че доста съм изтървала. На мен днес ми донесоха тиква и мисля утре да сваря на бебка. Само че отдавна съм се отказала да правя опити да и давам от моите пюрета, защото нещо не и се нравят. Та искам да питам вие как приготвяте тиквата - чиста или с картоф, слагате ли захар или нещо друго???

Честит празника на всички!!!

# 576
Снеж аз правих на Ади тиква.Само сварена без нищо друго.Без захар или картоф и мога да кажа че и хареса  Peace
Спири,купих зеленчуците на Бондюел.Утре ще и направя пюренце от тях  Wink Дано го хареса.
Хабиби,честито трето зъбче на Лю  Hug

# 577
Благодаря ви момичета  Hug

Дано избие бързо  Rolling Eyes ooooh!

Аз тези дни съм се заела в правене на пюрета на малката, днес съм на карфиол и брокол ... незнахе че е така лесно да приготвяш на пара /после във формичките за лед и хоп после в чантичка и пак зареждане/ - направо се родих и всичко става супер бързо, отне ми 20 мин.   Peace и е многооооо вуксно, добре че малката хапва всичко, и купешки и домашни, а и си цока здраво  Mr. Green

# 578
  Хабиби как така ги замразяваш тези пюрета. Аз също опитах да замразя и като реших да ги дам на малката резултата от размразяването беше нещо като дунапрен...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 579
  Хабиби как така ги замразяваш тези пюрета. Аз също опитах да замразя и като реших да ги дам на малката резултата от размразяването беше нещо като дунапрен...  ooooh! ooooh! ooooh!

Снеж, мисля че и другита мами така правят но ето моя начин  Peace

Например БРОКОЛИ - взимам 1 бр. броколи, разделям го на розички и около 1 см от самото стъбълце измивам много добре, слагам го в преставката за готвене на пара /в тенджерка със водичка 1 пръстче/ и когато е готово го пасирам, според зависи от зеленчука /плода/ дали е воднист или не, добавям малко вода от самата тенджерка в която съм го задушавала , после пасирам и насипвам във формички за лед, слагам във фризера и на другия ден ги вадя както вадим лед и ги сипвам в торбичка и хайде пак във фризера докато им дойде реда да ги хапваме  Peace дано съм обяснила без да те объркам, на практика става лесно и бързо ! Лю ги обича много домашните пюренца но хапва и купешки, но пък на мене от купешките ми се  Sick

Оо забравих да ти кажа че 4 замразени кубченца ми се равняват на едно пюре от 125 грама  Peace и така ще си ги деля занапред - примерно 2 кубчета брокол с друго каквото реша

# 580
  • гр. София
Привет на всички!
Честит ден на Християнското семейство!!! Много здраве, разбърателство, благополучие и много любов!
Алексче ,много гадно това с бучката- на мен ми помогнаха зелевите листа, но при теб положението е по- лошо  Sad Дано бързичко се оправиш  Praynig
хабиби, честито ви трето зъбче. Да растът здрави и бели като гъбки! smile3521
Днес Викито беше захранена и с тиква( сварявам я във водичка)- сложих около 2-3 лъжици към картофите- получи се пюре около 150мл и лакомницата малка всичко изплюска.Мислите ли, че и е много??
Elche, честита ви придобивка- много весели игри и забавление ви желая!
Славче, Ани отскоро и аз се пробвам с кравката-уж безплатна книга( но май е изтекла промоцията) , но аз съм си направила де  и сигурно скоро ще си я пусна,та сега само шипинга се плаща май. Ако има някоя далаверка друга- светкайте  smile3508
Болничките да оздравяват  Hug

# 581
И аз като Снеж, нещо не ми харесват разрмразените пюренца  newsm78 За да се пооправи вкуса им, ги топля по- дългичко, но май се отказвам от замразяване. Мисля да ги затварям в бурканчета и в хладилника, тъй като не правя в количества. Радвам се че изкахте мнение за замразените зеленчуци, защото само чаках някой да каже че стават  Peace
Данли, мила, дано скоро сте си вкъщи и сладък Криско да се възстанови бързо, бързо. Знам какво ти е. Силни прегръдки и за двама ви.
Аз да кажа, че има някакъв бум на пневмонии. Днес се наложи да отида до спешното с Крис, защото се е разкашлял и е малко сополив ( а аз след нашето пребиваване за седмица в болницата като беше новороден съм супер паника) и докторката ме предупреди. Уф, ако знаете колко ми е притеснено само до къде ще я докараме с кашлицата  Sad То вярно е от скоро, ама... аз си знам какво ми беше. оказа се че има зачервено гърло, но утре пак ще досаждам, но на педито. Трябваше да му удари ваксина, но няма да стане. Ще я отложа определено.
Алексче, лелееее, съчувствам ти със запушването на каналите. Аз основно заради това се отказах от кърменето. То не беше мастит не беше чудо. Дано по- скоро се отпуши тази история. На мен генеколога ми беше казвал и картоф да налагам, а от приятелка и извара знам, но на мен нищо не ми помагаше. Пробвай и компрес с реванол.
За количеството адапте- Крис пиеше до онзи ден по 210 мл., но сега е на 180 и то с триса зора. Нещо си го мъчи човечето. А вечер като се присети за цокане ще му давам 150, че иначе хвърлям.

# 582
Марая, аз също от скоро гледам в кравичката, книга още не съм правила, но мисля да направя 1-2, иначе пуснах 100 снимки - супер качество дойдоха и едно memo notes листчета такива с Цветето и карти за игра с нейни снимки - страхотни са , може да ги наснимам после и да покажа. Картите за игра са 2.99 долара като постнеш кравичката във ФБ Wink

Облаче , аз напоследък редовно хвърлям мляко - обикновено вечер изяжда по 180, сега и тях не иска ... сутрин ако изяде около 60-90 е добре. Дай ни обаче пюренца да папкаме Wink

ПОНЕДЕЛНИК ЮЖЕН ПАРК (ако е хубаво времето) ИЛИ СИТИ ЦЕНТЪР СОФИЯ (ако е лошо времето) ОКОЛО ОБЯД

# 583
ПРИВЕТ МАЙЧЕТА
ХАЙДЕ И НИЕ ДА ПОЧЕРПИМ...... ВЕЧЕ И НИЕ СМЕ В ГРУПОТО НА ПОРАСНАЛИТЕ И СМЕ НА ШЕСТ МЕСЕЦА!!!!!!!!!!!!http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.moetodete.com/ … =1014&bih=628

[url]]https://https://

# 584
Ооо забравих да кажа ... Днес се запознах с МАЛКАТА КАПЧИЦА (НОРА) - Е страхотна малка бонбонка е  Heart Eyes

ПС: хахаха точно пишех и голямата капчица се разписала Wink

Общи условия

Активация на акаунт