На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!

Честита месечинак на Андиииии Heart Eyes Hug

Месните пюрета за сега са ми купешки.Заешките са много вкуснииии ммм.Едно пюренце го деля на 2-3 само първия път.После давам цяло(то месото е едва 8%).Тези чисти месни пюрета ги бях гледала и са към 3 лв(125гр).Май нямат голяма сметка newsm78 newsm78 newsm78

# 601
Добро утро и от нас Simple Smile

natalinik, да ти е живо и здраво малкото пухче! Много усмивки и хубави моменти!   bouquet

Честито и на другите месечинки:

Белла на мама Winnie,
Искрен на мама galia85

Да са здрави и послушни!

Гледам говорите за кравичката - аз си чакам книжката от там Peace
http://www.artscow.com/share/марти-yskji2bekd83

и едно страхотно портмоне със снимка на Марти! Нямам търпение да дойдат! Платила съм само доставка за тях.

За месото - ще го въведа, живот и здраве, когато станем на седем месеца, за сега сме си на зеленчуково и безмлечна каша. Едва ли ще правя домашно - ще си купувам от тези на Хип. Като гледам колко Е-та има в пилешкото, което купувам за готвене #Crazy

# 602
Добро утро

Честито на месечковците днес да са живи и здрави

Бая бебета са се озъбили тези дни, ние нямаме никакви наченки даже освен тоновете лиги

Кикиники все едно моите болежки описа в поста си(къде му видяха на Габчо главата че е крива божееееее, аз човек с идеална глава не познавам, да и се невиди и на докторката). Не знам и аз откъде ми дойде, в петък като се разделихме със Славчето(има голям кашон за раздаване) и буквално половин час след това ме заболя гърло, в събота нос и вчера Т, и всичко това примесено със зверски главобол и отключен синузит, точа гной като за световно. Мисля да си купя бременнските витамини, 9 месеца болест не ме хвана а ходех и на работа и по градски транспорт, сега за 2 месеца 2 пъти, аз попринцип съм си така ама за късмет бременността я спасих #Cussing out

За месните пюрета, аз още се подмотвам, нали не съм отявлена месарка Joy, обаче с огромен интерес прочетох статията за ДЮК. Аз не знам защо досега все съм си мислела че понеже са такива огромни и жълти нещо не са читави hahaha, но днес ще се поправя. Моя док ми каза да купувам чисто месни пюрета и да ги смесвам със зеленчукови че много било малко съдържанието на месо в готовите смесени

Ами това е от мен засега, днес ще дам всичко от себе си да отида за направление за изследвания и ще пазя дивана че ми писна с тия болести, дано беби се окаже корав и резистентен към моите бацили

# 603
Добре де, Славче, Ники, каква доставка плащате за тези картички, календарчета и т.н. ?

Специално за календарчетата цената беше 2,99 с безплатна доставка. Далавера отвсякъде- за по-малко от 5лв получаваш 54 календарчета.
 Преди месец-два имаше оферта за 0,99 за една книжка 6*6 с безплатна доставка. Просто трябва да се следи и като пуснат някоя евтинийка да се действа Peace Аз още чакам 50 снимки за 0,99, които ги пуснаха преди около месец. Някои неша идват много бързо, други се бавят с месеци. Това им е единствения недостатък...

Деси, оправяй се! Стискам палци Мишо да не прихване!

Отивам да оправям певеца, че скоро песента ще премине в реееев Mr. Green

П>С> Радунка, пропуснах преди малко- книжката е страхотна! Това ще ни остане като спомен,с тая цифрова фотография, дето на хартия почти не вадим...

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:45 от KikiNiki

# 604
Добро утро Hug

vivid_v,хабиби имат трето зъбче, ние все още си нямаме.Нормално е да се обърка човек ,доста сме и на всеки все нещо му се случва. Peace

Embarassed Hug Embarassed

Рори, честито зъбче и на вас  bouquet

Нати, честита половин годинка на сладкия Андрейко  bouquet Да е много здраво и добро момче Hug (леле, тази почерпка ако ми падне... Crazy)

Дудунски, оздравявай бързо Hug Синузит и аз имам хроничен и знам какъв е ужас ooooh!

За месните пюрета - месото в тях наистина е много малко като процент, та затова мисля да не ги разреждам, може би само првия път като дам месо (което ще е след около седмица Wink) Thinking

Ох, аз днес няма да се присъединявам към срещата, че от снощи ме боли зверски корема - май се опитва вече сериозно да ми идва #Cussing out

# 605
добро утро - най сетне тази седмица ще ви пиша по често, май приключих с гостите  Peace

Честита половин годинка на Андрешко Party голям мъж да порасне /Наталия сетих се за акането сега, да споделя Атила вече ака нормално, като каша след повече от 1 месец захранване, досега беше на топчета дано и на малкия стомахчето се регулира скоро  Peace

колко много зъбчета, да излизат без проблем всички зъбчета на дечицата да са им здравички и белички  Hug

Деси- пак ли си болна  Naughty май не се гледаш  Crossing Arms няма да я бъде тази, да си вземеш някакви имуностимулириращи хапчета (може малко кърмичка от някоя мама хихихихихи- шегичка )  Heart Eyes и те  Hug дано скоро се оправиш  Praynig

днес Атила ще яде моркови и червено цвекло- давам му вече по 2-3 пъти на ден храна ,т.е почти винаги когато аз се храня с изключение на вечерята защото за него е вече късно тогава - има ли и друга мама която не е заместила хранене и дава твърдата храна като допълнение, за да обменим опит  newsm78

---аз май съм от бързите Simple Smile въведох глутена без да искам и много хубаво стана-  преди 2-3 дни почнах и 1 вид месо(пуйка) давам по 5-10 лъжички готово пюре(смесен зеленчук и месо) като му прибавям вътре някакви по големи парчета зеленчук(картоф или броколи), че да го приеме иначе не го искаме Simple Smile не знам колко може да се счита за въведено, но сигурно за тези 3 дни съм дала около 80 гр от това пюре(така че си е въведено )

мисля тези дни да му купя елда и да му приготвя с малко зеленчуци да си хапне детето  Peace - кашата от елда ми седи имам 3-4 вида каши отворени, трайността им е 1 м - май ще трябва да ги хвърлим много жалко  Crossing Arms

как ми се идва на срещичка Sad но няма как, дано като се приберем с Атила времето да е хубаво и да успеем да се видим  Hug весело прекарване да се разходите хубавичкко  Party

# 606
добро утро!

Мойто чаве снощи ме съсипа - през два часа се буди с рев, единствено цицата го успокояваше, а, да и малко дъвкане на пръста на мама  Crazy Сега спи като пън, тъкмо звъннах на мъжа ми дали да не му порева аз на главата сега  Crazy Искрено се надявам ако е зъб да се е появил, че ако и довечера е така, ще се гръмна  #2gunfire

Ооох, Нати, какви са тези палачинки бе жена  Blush. Така ми се доядоха в ранно зориииии  Grinning

Ники, за книжката, 6х6 е, ама в инчове  Grinning Демек 15х15 см  Peace А календарчетата ти са страхотни.  Heart Eyes И аз викнах на мойта стена и сега ще творя  Laughing

Честито, месечинковци! Да слушате мама и тате!

# 607
Добрутро и от нас с Бела  Hug

Да споделя за месните пюрета (нали отдавна ги ядем) В началото въведох по 1-2 лъжички от месно зеленчуковите,след това увеличавах дозата и сега вече ядем по цяло бурканче от190гр. на обяд.Имам в пликчета в камерата кубчета заешко и пилешко и от време на време прибавям към зеленчуково.Редувам един ден само зеленчуци,на следващия месно зеленчуково.

Да ви се оплача и да питам.Направих пюре от броколи и до вечерта дупето ни се обрина адски.Изключих всички други храни и остана новото броколи...а иначе е яла от бурканче  newsm78Имате ли наблюдение за такъв "резултат" от броколито.И...някой беше писал за ефикасно мазило,че се видях в чудо.Пъпчиците даже кървят,ужас  Cry Пресни зеленчуци от пазара повече няма да купувам,кой знае с какво ги обработват  #2gunfire

Зъбчето ни мъчи много а,а да избие и все още само белее,голяма мъка.Предполагам,че от това ни е и хремата,а утре сме на хепатитна ваксина.Да я слагам ли или да изчакам,споделете плс  ooooh!

Честито на малък голям Андрейко на Нати!Голям да порасне!

На болните Деси,Ники,оздравявайте,че без нас и малки и големи и още по големи (мъжове) са заникъде  Laughing

Нелка,кО стана с тия Нубита... Hug

Е,това е от нас засега.Усмихнат ден!

# 608
Добро утро
Нати и аз кати кака Лара, да те попитам ти илост нямаш ли  Mr. Green Толкова вкусно ми изглеждат палачинките, че.... Да ти е живо и здраво момчето, да те радва и много , много да те слушка.
Момичета, Крис кашля като дърт пушач. КикиНики, много точно си определила кашлицата на Габче. И ние сме на 100% като вас. Ужас. Дано скоро се оправят момчетата, че... Снощи не съм спала от притеснение и си мисля днес да потърся инхалатор и да му купувам.
Да кажа, че съм силно впечатлена от нещата които правите в "кравичката" То тук ако ги пускате излизат доста скъпо. И аз може да се пробвам.
Ще се включа пак по- късно. Приятна срещичка, майчета   bouquet

# 609
Мами, вие знаете ли че има нов мол Joy щото аз не знаех http://www.galaxytradecenter.com/

Облаче, и аз сериозно се замислям за инхалатор ама за себе си Mr. Green Цунки на Крисче

Вивере, Мишо отказва броколи колкото и пъти да съм се опитала да му дам така че не мога да ти помогна относно реакцията на Бела, за дупето също, тъй като не ми се е подсичал, ама вероятно тия мазила на цинкова основа може и да я оправят

Отивам да забъркам капките с клеева тинктура че ще ми гръмне главата

# 610
имам спешен въпрос:Купих тиквички,сурови или бланширани да ги сложа във фризера?

# 611
Привет момичета и добро утро Wink

Облаче, така и аз се впечатлих от нещата, а после видях и цените - 100 снимки - 8,50 лева  еее извинявай тук ми искат по 30-35ст за снимка - къде ще му изелезе края Wink А пък другите неща са просто невероятни ... Сега и аз правя календарчета за 2011 Wink Да зарадваме бабите, дяядовците

Мили ми момичета , ще има ли днес среща? Ако да КЪДЕ ...?

Спири, аз ги сварих тиквичките и тогава ги слагах във фризера.

# 612
Спири, аз пък всичко сурово слагам (на кубчета) и после варя на пара  Peace

И аз тотално се зарибих с тоя календарчета  Laughing

# 613
  • Русе
Dobro utro! Hug
natalka Crazy MMMM,vkusno! Da ti e givo i zdravo mom4eto! Hug
Ot pazara,tarsq proizvoditeli.Ina4e za Kardam ne smeq da davam nasluka kupeno.
Obla4e,Kikiniki,i Kardam tragna da se razka6lq sled vaksinata,a i batko mu bolen ne znam ot kakvo to4no.Vodih go na doktor,4isti sa mu gardite,vapreki ,4e i az imam slu6alki i gi slu6am i dvamata,no za 100% spokoistvie go vodih.Mnogo mu pomogna Vitamin C ,ampulki.Moge da se dadat do 5 na den. Peace Udarno e i e bezvredno za6toto se izhvarlq ot organizma.Az dadoh pyrviqt den 4,vtoriqt 3,tretiqt 3,posle 2 dnes 6te mu dam pak 2.Interesnoto e ,`e sutrin se poizka6lq i to v legnalo pologenie,moge da e ot slunkite,6toto o6te nqmame zabi i se ligavim qko.No opredeleno be6e zapo4nal da se razbolqva i Vitamin C pomogna. Peace
Mesoto mislq da go vaveda mnogo po natam,moge i sled godinkata da e.Boiko ne e ql meso do 2g. i 10m. Beshe zdravo dete,s perfektni izsledvaniq.Kato pochna gradina proqde. Peace No riba mu vavedoh sled godinkata. Peace
I az pochnah s garneto ,imame 2 popadeniq dosega. Grinning
Momicheta,s po golemi batkovci,kakvo shte im vzimate za koleda?To pri nas na 21 dekemvri e rogdennik posle 25 koleda. Crazy

# 614
Честит рожден месец на Андрейко
 Честито на тези през които е минала феята на зъбките

Ние още се борим със сополоте ooooh!

Облаче, Вили, какво казва педито за тази кашлица?

Общи условия

Активация на акаунт