На половин годинка става вече МАЙското човече! №11

• 23 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
   Честит рожден ден на Радунка. Да си жива и здрава мила, всичко най-хубаво ти желая, много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство!!! Hug Hug Hug

Мирчо много неприятно е това с бебчо. Аз също поради причини известни на всички вяра на лекар вече нямам. За сега съм доволна от нашата педиатърка, но все пак... Надявам се скоро да се оправи детенцето и декември се местете. Дано този път попаднеш на човек...  Praynig
   ЛУКС лоша работа с тези зъби. На мене ми пораснаха и четирите мъдреца и направо не ми се мисли кога ще се вадят. Дано мине безболезнено...  Peace

За водата - аз на Василена и давам изворна DEVIN, само че чиста не пие кой знае колко много, за това и слагам плодов чай на HIPP. Така изпива колко 200мл на ден, а това е много важно за нея, тъй като на малката и откриха разширено легенче на едното бъбрече...   smile3518

А има ли значение дали се дава от чашка или от шише. Ние вода пием от AVENT. Видях, че има едни накрайници, които се слагат на шишенцата и става нещо като чашка. Питам, защото да не свикне детето да пие от шише и така да си откара до 3 години. На една моя приятелка е на толкова и още пие мляко от шише... Shocked Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 10:54 от _Snej_

# 451
Да почерпим, днес Павко става на 6 месеца!

# 452
Почерпка и от мен за моя мъник. Половин година мина като насън, сякаш вчера ми го донесоха в реанимация един такъв хубав и пухкав  Grinning

Честито и на наборчетата!!!

Честит рожден ден и на Радунка! Жива и здрава да си!

Мирянка и Дани, кураж, милички! Дано бързо оздравеят дечицата  Praynig

Чашката на Нуби е вълшебна, нали  Laughing Благодарение на нея и Крис вече пие вода!!

Да ви питам нещо, нали съм патка, чак тази сутрин забелязах, че Аптамила е на свършване и няма да изкараме до храненето в 6, когато таткото и колата се прибират, та ще се наложи да купувам от кварталния магазин. Ама тук в наше село няма Аптамил, май само НАН и Фризо съм мяркала. Та мисълта ми беше и без това щяхме да минаваме на 2-ка, има ли проблем да взема някое от горните две? И кое е по-разхлабващо? Ако откаже да го пие, ще гледам да набутам каша и да спася положението, ама едва ли. Той милия нищо не отказва.....

# 453
КакаЛара аз ти препоръчвам NAN2. Малката е яла и Frisolac1 и NAN1. От фризото не помня да е имала кой знае какви проблеми, но определено и NAN си акаше много по-лесно. Сега вече сме на NAN2 и съм много доволна, а и на малката явно и е вкусно...  Peace

# 454
Радунка, Честит рожден ден! Много щастливи мигове с любимите същества!
Честити половин годинки на Павел, Данислав, Крис и Памела.

Мирчо, пожелавам ви бързо оздравяване, за лекарката и аз нямам думи. Имам чувството че са много тези които го карат през просото... Данли, дано и вие бързо се оправите и скоро да се приберете вкъщи здрави.
Много болни бебенца и мами Sad КикиНики и ти да се оправяш бързо! И според мен няма проблем че Габчо не наддава при положение че си е жизнен и щастлив. Дано и резултатите са ви добри.
Лукс, стискам палци да мине леко и при теб процедурата с ваденето на мъдреците. Много нериятно  Rolling Eyes

Исках още да пиша, но главата ми направо изветря  ooooh!

# 455
Ааа, Вивид, беше ме питала за млякото - аз давам ХИП, то е доста по-гъсто в сравнение с другите АМ и нашичкия пуфти кат парен локомотив вече едвам дърпа през 2-те дупки, като му дам през Нуби шишето от 3-ка и е щастлив и доволен

Joy Направо си го представих как пуфти Мишето Joy

АниК, Кака Лара, дайте някакво линкче към чашката, плс Praynig

Кака Лара, Тедунмедун, честити половин годинки на мъниците Hug

Кака Лара, по-добре дай за едно хранене каша и си вземи пак аптамила, нищо общо няма с нан и фризо Peace

# 456
vivid, нашата е ей такава
 За АМ, ще се пробвам да го залъжа с каша, плод, но ми се иска да имам нещо под ръка, че при нас най-голямата драма е когато манджата се бави  Whistling Пих и лактогонен чай сега (бях забравила каква отврат е), ще гарнирам кашата с кърма, доколкото има  Simple Smile

# 457
Ларче ами нямате ли някое комшииско бебче, чиято майка да ти услужи с няколко лъжички АМ???  newsm78

# 458
   Ние се завърнахме от консултация.Вече е 7400 и 70 см,наддала е 600гр. доволна съм.Слуша я гледа я каза,че проблема е само в носа и гърдите са чисти.Дано да е  прав,аз уж му вярва,но то вече знаеш ли ooooh!Продължаваме с Коларгол и Стеримар.Каза другата седмица ваксината и изследванията.Нощес спа малко по спокойно,само един път нещо се задави и аз в съня си я чувам как се дави и направо ми се подкосиха краката,немога после да се успокоя Rolling Eyes
 Честито на днешните ни месечинкоци!!! да са здравички!!!! Много хубави почерпки Crazy
  Снеж разсмя ме с тия четири опулени човечета за млякото в шише  Mr. Green да си кажа,че моя Явор до преди два месеца си пиеше АМ в шише с биберон всяка вечер(т.е.до 3години и четири месеца),знам и много други такива случаи и не мисля,че е чак такава болка з аумиране аз лично никога не съм го спирала,той сам си го отказа и между другото това му беше най сладкото ядене за деня Laughing
  Лукс кураж Praynig
  Лара и аз съм на мнения д ададеш нещо друго и да си вземеш вашето мляко по късно Peace
    Трети пореден ден тук е почти непрогледна мъгла Crossing Arms

# 459
Снеж, тук в лозята повече старчета и семейства с големи деца се намират  Laughing Всъщност си имахме бебче съседче с един месец по-малко от Крис, но от два месеца заминаха при родителите на майката и не съм ги виждала скоро

А бебетата намират ли разлика между 2-ката и 1-цата на Аптамила (Ани, май ти беше минала на 2-ка  Thinking ). Щото ще е голяма смешка ако остискаме до довечера и напазаруваме 2-ка аптамил пък той не го иска  Laughing

Абе отивам да взема едно НАНче, ако не стигнем до него, аз ще го изям  Blush

Нати, браво на твойта мацка, оздравявайте бързичко!

# 460
Нати на мен ми е странно не за друго, а защото детето си пие от обикновена стъклена чаша всичко - вода, сок, дори газирано. Обаче налее ли му мама млекцето в чаша не го поглежда -  в шише трябва да е. Надявам се не съм те обидила, но ми е малко странно  Rolling Eyes Явно е въпрос на навик у децата  Thinking

# 461
Мацки, какво точно ви пишеше в направленията за кръв и урина, че аз искам малко повече неща да му изследвам на малкия та да знам. Някой беше спменал например,че кръвната група се плаща освен ако няма отделно направление?

От тия нетечащи биберони моя Мишо не може да пие пък Thinking

Кака Лара, по-добре не му сменяй на детето млякто ако си го пие и си ака, аз смених 3 млека заради Аптамила, от него не искаше да ака миличкия, та вземи си някое за всеки случай ама чак радикално да го сменяш недей

Честито на порасналите днес дечица

Ние ще си режем ноктите сега(За втори път тази седмица) Joy

# 462
  О Снеж не си ме обидила в никакъв случай  Hug то няма за какво да се обиждам.Явор също си пие спокойно от чаша,шише и т.н.,но млякото...  Ще потърся сега една снимка да Ви развеселя  Laughing

Тук Явор е на три годишния си рожден ден,а Таня е на 6 дена  Mr. Green

# 463
dudunski, е сега вече ме вкара в голям размисъл  Hug. Нашето акане е цял ритуал, вместо "здрасти,  мило" посрещам мъжа с 'днес Крис акааааа' и това не е от скоро Thinking Да не би пък Аптамила да го спича, мамка му, пък аз да се чудя как да го натъпча с тиква, за да се изака?   Thinking
А, herzog, Краси, много странно, че Джу се спича от тиквата, при нас действа безотказно  Crazy

# 464
  • гр. София
 newsm62 ..**НаТи**.. прекрасна снимка love001

Общи условия

Активация на акаунт