Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 ноем. 2010, 12:47 ч.

Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 500 990
  • 3 764
  •   1
Отговори
# 3 750
  • Мнения: 3 299
Страхотна създърма купувам от месарския магазин на Гурко. Това е най, най, най-чистият месарски магазин в София, в който съм влизала.
A цените как са? Колко е килограм св. врат да речем горе долу?

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 15:29 от Ули

# 3 751
  • Sofia
  • Мнения: 12 856
Колко трайност има такава саздърма?

# 3 752
  • Мнения: 1 284
Хубава саздърма съм купувала от фермерския пазар на Римската стена.
Не се наемам да правя домашна.
Я Кажи цената?
Предполагам въпросът е ироничен.
С времето съм се убедила, че високо качество и ниска цена не вървят ръка за ръка.Smile
И респективно обратното.

# 3 753
  • София
  • Мнения: 3 762
Versace_Dreamer, забранила си получаването на лични съобщения. Моля те пиши ми като имаш информация.
Получих съобщение от теб, но нито мога да му отговоря, нито мога да ти изпратя от опцията  през профила - дава ми, че си забранила личните.

# 3 754
  • Мнения: 1 048
много хубава саздърма купуваме от подуенския пазар, но е домашна /не всеки би рискувал/. цената е от 12 до 18 лв.

# 3 755
  • Мнения: 167
Момичета, откъде мога да купя свестен пчелен прашец? Трябва ми половин- един килограм.
Мога да препоръчам производител, 40 лв е килограма. Кошерите са в Стара планина, някъде около старозагорско, не са боядисани, не хранят пчелите съсс захар или сиропи, не им слагат антибиотици.

# 3 756
  • Мнения: 496
Всяка сряда съм кукнала до Министерството на земеделието.  Пресни яйчица, сирене, мед, прясно мляко/после го подквасвам с Ел би и става като бетон/ Предоволна съм.

# 3 757
  • Мнения: 1 048
идвам да докладвам за месото от бродилово:
бях поръчала телешко за готвене. донесоха ми парче бут /не парчета/, но замразено /или както е казал човека - позамръзнало е/. взех го все пак, днес го сготвих. ами да ви кажа, нищо, ама нищо общо с купешкото месо - като започнем от цвета, та стигнем до вкуса. много, много ни хареса. сложих го в влоукукуъра , но беше късно /към 10 часа/ и си викам - няма да стане за обяд, поне за вечеря, даже отворих, за да добавя някакви неща. В 3 часа беше мозък, топеше се в устата.
бяхме в банкя, там има производители. направо се бяха оляли. да, имаше табели "плодове без химикали", чист кашкавал и т.н., обаче цените бяха мега неадекватни, не знам какво си мислят.

# 3 758
  • София
  • Мнения: 405
За пръв път купих домашно прясно мляко от жена на пазар Слатина. Сварих го и направи дебел каймак, а вкуса му беше страхотен. Цената - като в магазина, в дните с промоция. Идва ми леко далечко този пазар, но пак ще се замъкна и този път ще си купя двойно количество.
А месото от Бродилово къде се купува ?
На пазар Ситняково идва един хладилен камион всеки петък с телешко месо - за готвене, шол, стекове... - но не съм купувала от там. Някой има ли мнение за това месо ?
Някой знае ли на Слатинския пазар има ли такива приходящи частни производители, с какви продукти, в кои дни ... ?

# 3 759
  • Мнения: 1 048
От Бродилово се поръчва от фермата и ти го носят на адрес. Много добро месо, много ми хареса. А това на Ситняково откъде е?

# 3 760
  • Мнения: 132
Момичета,какво сирене взимате за дечицата и откъде?

# 3 761
  • София
  • Мнения: 2 904
Хармоника се изложиха с бозата, единственият вид, който беше останал, от ръж, вече го няма.
Сега е от пшеничено брашно 10% и 5% ръж.
Обаче е много "гладка" и лепкава, фина. Вече не е вкусна с пълнозърнестите си частици.
Почти сигурна съм, че е от бяло, най-много типово брашно!
Ай сиктир,  ще ги ползвам само за закваска!

# 3 762
  • Мнения: 12 676
До колкото знам, в България почти не се отглежда вече ръж.

# 3 763
  • София
  • Мнения: 30
Здравейте,някой да е пазарувал от Баба Венда ? Прилагам линк https://m.facebook.com/sudjuci/

# 3 764
  • Мнения: 25 086
До колкото знам, в България почти не се отглежда вече ръж.

Да не ядем украинска или беларуска?

Общи условия

Активация на акаунт