Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 017
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
И това не е, всичко на всичко имам 2 снимки. Преди малко пак пробвах .... и не става. Този проблем е при мен от около 4-5 дни Confused

Опитай през сайта на играта, оттам като снимаш се генерира автоматично нов албум, не влизат в стария  Peace

# 226
Някой имали проблем със фабриките?От няколко дни не ми изписва когато някой е купувал от моите стоки и съответно не ми вдига нивото на продукта и не получавам пари.Преди малко си обрах всички лехи с дървета и на всички ми даде ново дръвче,но на всеки опита да публикувам ми изписва че е възникнала грешка.Някой знае е ли как мога да го оправя?

# 227
  • София
Някой имали проблем със фабриките?От няколко дни не ми изписва когато някой е купувал от моите стоки и съответно не ми вдига нивото на продукта и не получавам пари......

и при мен е така и ми стана странно,че преди много купуваха,а сега спряха,явно пак нещо се е прецакало,а аз купувам всеки ден,незнам дали отчита

# 228
Някой имали проблем със фабриките?От няколко дни не ми изписва когато някой е купувал от моите стоки и съответно не ми вдига нивото на продукта и не получавам пари......

и при мен е така и ми стана странно,че преди много купуваха,а сега спряха,явно пак нещо се е прецакало,а аз купувам всеки ден,незнам дали отчита

И при мен е така и то от доста отдавна.Купувам купувам и после ми иска рестарт като влеза и нищо не е отчело.Закъсах вече и за гориво.

# 229
само да споделя писна ми от "комшии"които се включват в мисийте ми вече на финалната права ,стават 300квадрата да се оберат примерно.и на всичкото отгоре не засяват и един единствен квадрат от кумова срама поне !уф!Много се ядосах вече на една съседка която за незнам кой път прави това! #2gunfire #Cussing out Praynig
И аз се ядосвам мила,и на мен ми писна.За това ги трия от приятелите.Колко народ замина......... Stop

# 230
  • London
само да споделя писна ми от "комшии"които се включват в мисийте ми вече на финалната права ,стават 300квадрата да се оберат примерно.и на всичкото отгоре не засяват и един единствен квадрат от кумова срама поне !уф!Много се ядосах вече на една съседка която за незнам кой път прави това! #2gunfire #Cussing out Praynig
И аз се ядосвам мила,и на мен ми писна.За това ги трия от приятелите.Колко народ замина......... Stop

Ха ... е да де ама пък аз така си взех табелката за помощ. Wink
Никой не бърка в канчето на другия така, че то това му е идеята на помоща с мисиите.
Мен пък ме ядосваше като се включи някой да сади, хич не го и знам дали ще обере навреме или ще ме остави да се давя. Twisted Evil

# 231
Мен пък ме ядосваше като се включи някой да сади, хич не го и знам дали ще обере навреме или ще ме остави да се давя. Twisted Evil

И аз се ядосвам на това много повече, отколкото ако някой се включи в мисията, колкото да вземе медала..

# 232
запис   bouquet

# 233
И при мен имам съседи, които се вкл. в мисията и са на нула проц. въобще не сеят и квадратче най-нахално. А мн. по-бързо бихме насели ако и те помагат за наградата.
Аз също забелязах, че купуването не се отчита и ми рестартира играта, сега купувам по няколко 3-4 чакам да се отбележи че са купени и после пак-така по не забива.
Преди дни можех да събирам подаръците наведнъж, а сега и това се сбъга - някой да знае нещо?

# 234
Да кажа нещо информативно:
За табелката на Plum Trees- писах на съпорта и те са ми дали нова табела в gift box-а, ама и нея като я слагам във фермата не се вижда...  Confused

# 235
запис

# 236
Коментирахте ли новата Fun House? Гледам, че някои от съседите ми вече пускат искане за материали, аз явно ще почакам..

# 237
Да кажа нещо информативно:
За табелката на Plum Trees- писах на съпорта и те са ми дали нова табела в gift box-а, ама и нея като я слагам във фермата не се вижда...  Confused

Явно има проблем с тая табелка  Rolling Eyes

# 238
Аз също имах проблем с фотоапарата - нямаше ми ги снимките... от самосебеси се оправи след няколко месеца ...
 Confused
По отношение на мисите - аз не виждам проблем, като не пречат нека да се включват  Peace

# 239
А, според мен пречат........щом се е присъединил, ами да удари едно рамо  Crossing Arms......или да драсне един ред.........наскоро бях  в мисия със седем съседа -  провали се, само 2ма  сеем, другите стоят...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт