Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 025
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • London
А, според мен пречат........щом се е присъединил, ами да удари едно рамо  Crossing Arms......или да драсне един ред.........наскоро бях  в мисия със седем съседа -  провали се, само 2ма  сеем, другите стоят...... ooooh!

Да удрят едно рамо , насяват от тези мисии с малкото часове и си бият камшика . ooooh!
И после , а бе що така не каза , че ще зарежеш всичко ... и получавам отговор  ами бях да пия кафе!?!!!
Е колко време е това кафе и минали ти през ум мисълта, че си се включил/а в мисия. Cry

# 241
Е, това също е гадно - спор няма  Peace.

# 242
  • London

Питай как като една истинска дама си изгризах ноктите от бяс.Ако имах поне някой реален познат на този индивид щях да искам да му се обадят да си обере градината тогава тотално бях изперкала!

# 243

Питай как като една истинска дама си изгризах ноктите от бяс.Ако имах поне някой реален познат на този индивид щях да искам да му се обадят да си обере градината тогава тотално бях изперкала!
Всеки си е прав за себе си.Аз например имам още 3 помощни ферми и точно с тези и мойта си засявам всичко и си я обирам за определеното време.За това не искам други,или ако ще се присъединяват поне от хорска срама да сеят там квот се иска. Rolling Eyes

# 244
Аз пък изобщо не участвам в никакви мисии. Отдавна ги спрях. Изпотрябва ли са ми  Grinning

# 245
Когато пусках аз мисии винаги имах много "помагачи". Не ми е пукало особено, не съм и трила съседи заради това.
Сега аз съм (по- точно бях, защото вече си взех медала) от тези нагли паразитни съседи, които се включват в мисии без да сеят и квадратче. Нахалство  Naughty . Даже преди дни една съседка ме изтри, поради тази причина.  Публикува на стената ми "Трият те, нагъл паразит...... (нещо от този род Mr. Green )" Не ми пука, но си мисля, че по- нормално би било на съобщение да ми го беше казала или искаше всички да видят колко съм нахална  Laughing

# 246

Всеки си е прав за себе си.Аз например имам още 3 помощни ферми и точно с тези и мойта си засявам всичко и си я обирам за определеното време.За това не искам други,или ако ще се присъединяват поне от хорска срама да сеят там квот се иска. Rolling Eyes
И на мен това ми дойде наум. На който не му е приятно е по-добре да започне мисия с някоя помощна ферма, защото към мисиите само приятели могат да се включват. И после да присъедини и главната си ферма и така  Peace
И да кажа за хранилката - след 5-6 дни в напразно очакване на животно вътре, взех решение да я изтрия и построя наново  Crossing Arms

# 247
 #Cussing out  60% от подаръците изчезнаха , а и някой от съседите ми ги няма , въпреки че и от двете страни пращахме покани .

# 248
На който не му е приятно е по-добре да започне мисия с някоя помощна ферма......
Някак си, идеята да копам и сея в n-бройки ферми, само заради идеята да взема някакъв виртуален медал,  ми се струва странна  Rolling Eyes...просто аз не държа на тях......виж да остана до 2 през нощта за да не ''издъня'' мисия на съсед, не ми се вижда странно  Joy......

# 249
На който не му е приятно е по-добре да започне мисия с някоя помощна ферма......
Някак си, идеята да копам и сея в n-бройки ферми, само заради идеята да взема някакъв виртуален медал,  ми се струва странна  Rolling Eyes...просто аз не държа на тях......виж да остана до 2 през нощта за да не ''издъня'' мисия на съсед, не ми се вижда странно  Joy......

Имах предвид, че с моята и с фермата на майка ми, както и 1-2 помощни ферми започваме мисия и я завършваме успешно. Всеки избира и преценя как да играе. Не съм наложила на никого мнение и не съм казала да стоиш до 2 през нощта, за да копаеш... ок?  Peace

# 250
В момента в основната си ферма имам 2414 плота. Няма мисия която да ми се опълчи Joy

# 251
В момента в основната си ферма имам 2414 плота. Няма мисия която да ми се опълчи Joy
2414 плота!? Как така? Нямаш ли животни, сгради?  newsm78

# 252
Аз съм с 2000 плота  Twisted Evil  Ама фермата ми е грозновата заради това... над стакнатите ми плотове има бели правоъгълници...  Crazy

# 253
2414 плота!? Как така? Нямаш ли животни, сгради?  newsm78

Имам разбира се. С тях общият брой е 2740. От плотовете 414 са реални, останалите 2000 са суперплотове /4*500/. Ще премахна суперплотовете след като мастерирам оставащите култури /ако не ми заключат фермата отново дотогава Simple Smile /

# 254
да ви се намира някои линк за  unlimited кутии че спешно ми трябват.... мерси предварително  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт