Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 017
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
На който не му е приятно е по-добре да започне мисия с някоя помощна ферма......
Някак си, идеята да копам и сея в n-бройки ферми, само заради идеята да взема някакъв виртуален медал,  ми се струва странна  Rolling Eyes...просто аз не държа на тях......виж да остана до 2 през нощта за да не ''издъня'' мисия на съсед, не ми се вижда странно  Joy......

Имах предвид, че с моята и с фермата на майка ми, както и 1-2 помощни ферми започваме мисия и я завършваме успешно. Всеки избира и преценя как да играе. Не съм наложила на никого мнение и не съм казала да стоиш до 2 през нощта, за да копаеш... ок?  Peace

Именно, ти се подсигуряваш, така правех и аз и така е логично, защото ако мисията не успее, обаче има хора, които не са се отказали ти също не можеш да се откажеш и стоиш и чакаш ... какво ти пречи че някой се е закачил? Аз си ги канех да се закачат и им казвах, да не сеят нищо - просто да си вземат наградата. Затова сега аз се закачам и не сея ... никой не се сърди...

И още нещо - ти си сееш според твоето удобно време, което не е удобно за другите най-вероятно, или пък като видят че всичко е засято просто няма за какво да сеят...

Това все пак е една игра, един помага с едно, друг - с друго  Peace

# 256
  • Bapнa
Май няма вече линкове за мистериозни кутии  newsm78

# 257
  • София
а не мен пък ми трябва линк за ънлимит бушели

# 258
bialk Направо ме разби  Laughing Аз пък все още си играя без такива програми, нямам време да ги тегля, разучавам... Веднъж се опитах и после мн. неща останаха след ънинсталацията... Въобще... сложно ми е  Laughing

Zl-76 И аз това казвам  Hug

# 259
(Извинявам се за двойния пост) От трюфел ми даде 5 000 монети!  Shocked

# 260
Знам че не е по темата за което се извинявам, но може ли някой да ми помогне...как да направя така, че да не могат да ме отбелязват на снимки в фейсбук ....вече 2 часа търся и немога да намеря инфо... Sad 

# 261
Днес обрах над 50 дървета с ратайчето и получих само 3 мистъри. Някой знае ли защо? Да не би, да трябва да се обират ръчно, за да отчита всяко дърво?

# 262
Знам че не е по темата за което се извинявам, но може ли някой да ми помогне...как да направя така, че да не могат да ме отбелязват на снимки в фейсбук ....вече 2 часа търся и немога да намеря инфо... Sad 

http://yurukov.net/blog/2010/01/27/10-zadyljitelni-nastroiki-za- … e-zashti/#tochka3 - Не е точно това, което търсиш, но мисля, че ще ти свърши работа (точка три). Другото, за което се сещам е като отидеш на тагнатата снимка да си махнеш името: Име Фамилия (снимки | премахнете етикетаyes

# 263
Писна ми от тия дръвчета... защо не ги направиха да се поливат с по максимум 5 канчета?

# 264

http://yurukov.net/blog/2010/01/27/10-zadyljitelni-nastroiki-za- … e-zashti/#tochka3 - Не е точно това, което търсиш, но мисля, че ще ти свърши работа (точка три). Другото, за което се сещам е като отидеш на тагнатата снимка да си махнеш името: Име Фамилия (снимки | премахнете етикетаyes

Благодаря ти много, засега отговор не намерих( понеже настройките са променени), но пък писах до автора на статията, дано имам късмет и да ми помогне Wink

# 265
Писна ми от тия дръвчета... защо не ги направиха да се поливат с по максимум 5 канчета?
И на мен така... Имам 24 мистериозни стръкчета и точно 0 лейки  ooooh!

# 266

Благодаря ти много, засега отговор не намерих( понеже настройките са променени), но пък писах до автора на статията, дано имам късмет и да ми помогне Wink

Последно ти предлагам да видиш моите настройки: от настройки -> настройки на сигурността и после ми изглежда така екрана:

# 267
Да, така си го направих и аз, но като влезна през акаунта на мъжа ми , без проблем се отбелязвам на разни снимки...уф пробвах как ли не и не става Sad
Отново ти благодаря много за труда който си си направила Simple Smile

# 268
Настройки-настройки за поверителност-Персонализиране на настройките-Снимки и видео, на които са ме отбелязали- отстрани избираш Персонализиране и избираш "само аз" .Така, дори някой да те отбележи някъде, ще го виждаш само ти.

# 269
И на мен така... Имам 24 мистериозни стръкчета и точно 0 лейки  ooooh!
Назад в темата е написано решението, благодарение на внимателното ми четене си полях 70 дръвчета. Поисках помощ от съседи за лейки, естествено  добре да имаш друга ферма от която да приемеш и на принципа с нелимитираните пускам рефреша на 5 сек. За 15 мин правя 150 лейки

Общи условия

Активация на акаунт