Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 032
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София
някой може ли да ми каже къде отива снимката от фермата?
ами директно на стената

# 211
ами директно на стената

Ми не.И моите отиват "някъде".
Не са на стената. Thinking

# 212
А в снимките ви няма ли ги?

# 213
И при мен е така- снимката я няма никъде...... newsm78

# 214
само да споделя писна ми от "комшии"които се включват в мисийте ми вече на финалната права ,стават 300квадрата да се оберат примерно.и на всичкото отгоре не засяват и един единствен квадрат от кумова срама поне !уф!Много се ядосах вече на една съседка която за незнам кой път прави това! #2gunfire #Cussing out Praynig

# 215
Писна ми, махам си хранилката!!! Превърна се в мавзолей, четвърти ден я гледам пълна - розови балончета на  таратанци! В гифт бокса ми отлежават 89 жълти лопатки, които няма какво да правя.

Иначе съседите ми имат бушели, с това нямам проблем.
И аз бях така 3 дена никакво животно не се хвана и днес я продадох купих си нова напълних я и за няколко часа имаше прасенце вътре
аз я продадох купих си нова,монтирах я и пак ми показа,че е пълна а май не трябва да е така newsm78

# 216
След малко ще ти покаже,че е празна.И на мен ми показваше,че има 20 храни вътре и си помислих ,че пак нищо няма да се хване,но след известно време погледнах и ми даде да я напълня с храна.

# 217
За да взема бушел от някой, задължително ли трябва да ми е съсед или може да ми е само приятел?

# 218
За да взема бушел от някой, задължително ли трябва да ми е съсед или може да ми е само приятел?
може и само приятел да ти е

# 219
След малко ще ти покаже,че е празна.И на мен ми показваше,че има 20 храни вътре и си помислих ,че пак нищо няма да се хване,но след известно време погледнах и ми даде да я напълня с храна.
  bouquet така стана тамън си мислех,че няма да си имам хранилка

# 220
  • Пловдив
ами директно на стената

То си се създава автоматично папка със снимки със заглавие FarmVille Photos. Там автоматично се запаметяват всички снимки, които правите. Самият албум е между албумите ви във фейса.

# 221
може и само приятел да ти е

Мерси   bouquet

# 222
ами директно на стената

То си се създава автоматично папка със снимки със заглавие FarmVille Photos. Там автоматично се запаметяват всички снимки, които правите. Самият албум е между албумите ви във фейса.

Да, така беше но преди, но сега не са там.... няма ги никъде и то не само при мен.....предполагам че е временен бъг.... Thinking

# 223
Ако сте подминали лимита от 200 снимки за албум, нормално да не се показват... Ринеймвате стария албум и новия го кръщавате пак Farmville Photos, ще влизат автоматично там новите снимки  Peace

# 224
И това не е, всичко на всичко имам 2 снимки. Преди малко пак пробвах .... и не става. Този проблем е при мен от около 4-5 дни Confused

Общи условия

Активация на акаунт