Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 009
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Писна ми от тия дръвчета... защо не ги направиха да се поливат с по максимум 5 канчета?
И на мен така... Имам 24 мистериозни стръкчета и точно 0 лейки  ooooh!
Назад в темата е написано решението, благодарение на внимателното ми четене си полях 70 дръвчета. Поисках помощ от съседи за лейки, естествено  добре да имаш друга ферма от която да приемеш и на принципа с нелимитираните пускам рефреша на 5 сек. За 15 мин правя 150 лейки

При мен не действа това с рефреша Close
Ако си продам всичко от кутията, материалите оставаха ли или се губеха? 

# 271
  • София
Писна ми от тия дръвчета... защо не ги направиха да се поливат с по максимум 5 канчета?
И на мен така... Имам 24 мистериозни стръкчета и точно 0 лейки  ooooh!
Назад в темата е написано решението, благодарение на внимателното ми четене си полях 70 дръвчета. Поисках помощ от съседи за лейки, естествено  добре да имаш друга ферма от която да приемеш и на принципа с нелимитираните пускам рефреша на 5 сек. За 15 мин правя 150 лейки

досега не ми се е случвало да не действа,рефрешва се покана за помощ,не подарък или помощ на стената
а някой знае ли още падат ли се супер пилета от златни яйца, и от всички ли се падат или от яйце само от супер пиле
досега не ми се е падало...

# 272
Здравейте,
от два дни при мен не става номера с въртенето на кокошки.На празен кокошарник вкарвам пълна кокошка,но я отчита за празна.Не виждам и много яйца по стената,явно проблема не е само при мен.Идеи?  Simple Smile

# 273
  • София
Здравейте,
от два дни при мен не става номера с въртенето на кокошки.На празен кокошарник вкарвам пълна кокошка,но я отчита за празна.Не виждам и много яйца по стената,явно проблема не е само при мен.Идеи?  Simple Smile

вече неможе,зинга го спряха

# 274
Здравейте,

вече неможе,зинга го спряха
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 275
И на мен така... Имам 24 мистериозни стръкчета и точно 0 лейки  ooooh!
Назад в темата е написано решението, благодарение на внимателното ми четене си полях 70 дръвчета. Поисках помощ от съседи за лейки, естествено  добре да имаш друга ферма от която да приемеш и на принципа с нелимитираните пускам рефреша на 5 сек. За 15 мин правя 150 лейки

досега не ми се е случвало да не действа,рефрешва се покана за помощ,не подарък или помощ на стената
а някой знае ли още падат ли се супер пилета от златни яйца, и от всички ли се падат или от яйце само от супер пиле
досега не ми се е падало...

Като за по-несхващащи можеш ли да поясниш.
Лейка мога да си поискам само на стената,но от там за да изпратиш трябва да натиснеш бутон "Изпрати" или нещо подобно.След което те изпраща във фермата и рефреш не може да стане.
С материалите нямам проблеми,изпращам си покана за помош на фалшивата ферма и след рефреш,си събирам каквото ми е необходимо.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 11:43 от Натикот

# 276
  • София
пак ще го обясня ,дано този път съм по ясна,защото предното ми обяснение не е ясно явно
отивате върху дръвчето и изпращате аск фор уотър на фалшив акаунт,отивата не фалшивия,зареждате поканата и вместо да натиснете йес или ноу,започвате да рефрешвате колкото кани ви трябват  Peace

# 277
Цитат
Назад в темата е написано решението, благодарение на внимателното ми четене си полях 70 дръвчета. Поисках помощ от съседи за лейки, естествено  добре да имаш друга ферма от която да приемеш и на принципа с нелимитираните пускам рефреша на 5 сек. За 15 мин правя 150 лейки
Цитат
Цитат
Като за по-не схващащи можеш ли да поясниш.
Лейка мога да си поискам само на стената,но от там за да изпратиш трябва да натиснеш бутон "Изпрати" или нещо подобно.След което те изпраща във фермата и рефреш не може да стане.
С материалите нямам проблеми,изпращам си покана за помош на фалшивата ферма и след рефреш,си събирам каквото ми е необходимо.
Незнам как по просто да се обясни, това е за направо неграмотни обяснено, кажи коя част от изречението ми не е ясна? Написах го но ще повторя: отваряш дръвче, искаш помощ излиза списък (не се публикува на стената), изпращаш на които искаш добре е да можеш поне в едно от изпратените да влезеш. Цъкаш на приеми и не натискаш повече - горе на лентата има релоадер ако няма автоматичен ще трябва да се цъка на ръка там. Ако и това не разбереш значе не може да се помогне

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 10:23 от Dundy

# 278
Преди време го бях обяснил как става номера, ама ми казаха да си гледам работата. Дано сега имате успех с обясненията. А ето линк за по-бързо достигане до това нещо, без да влизате във фермата http://apps.facebook.com/onthefarm/askmats.php?feature=mysteryse … ngcan&view=fv

# 279
  • Бургас
Благодаря на всички за разяснението Hug

# 280
Преди време го бях обяснил как става номера, ама ми казаха да си гледам работата. Дано сега имате успех с обясненията. А ето линк за по-бързо достигане до това нещо, без да влизате във фермата http://apps.facebook.com/onthefarm/askmats.php?feature=mysteryse … ngcan&view=fv
Това е първата част от поста ми явно втората не се схваща правилно

# 281
Не втората, първата част не е ясна. Много рядко имам съседи, които искат по този начин неща. Всеки си иска както са го правили баба му и дядо му- "аз на теб- ти на мен".

# 282
  • Бургас
Не втората, първата част не е ясна. Много рядко имам съседи, които искат по този начин неща. Всеки си иска както са го правили баба му и дядо му- "аз на теб- ти на мен".
Да, на мен точно първата част не ми беше ясна Peace
А това с релоуда трябва да си на определен браузър ли, за да го имаш? Защото при мен няма такова нещо, а имам доста дръвчета и голямо цъкане ще пада. Laughing

# 283
  • София
всички браузъри имат,а за по-лесно натискай ф5

# 284
  • Бургас
всички браузъри имат,а за по-лесно натискай ф5

Това ми е ясно, но останах с впечатление, че Dundy има предвид опция, при която автоматично ти презарежда на няколко секунди Peace

ПС  Намерих го Peace

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 10:50 от Чериса

Общи условия

Активация на акаунт