Farmville by Kally Mey and Slavaa-36

• 29 016
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
http://www.lazywebtools.co.uk/cycler.html

Ето това рефрешва. Слагаш линка и на колко секунди и даваш Lunch.

# 286
  • Бургас
http://www.lazywebtools.co.uk/cycler.html

Ето това рефрешва. Слагаш линка и на колко секунди и даваш Lunch.

Благодаря, този линк го знаех, но не се получаваше, докато не се усетих, че го отварям с грешния акаунт ooooh!    bouquet Hug

# 287
пак ще го обясня ,дано този път съм по ясна,защото предното ми обяснение не е ясно явно
отивате върху дръвчето и изпращате аск фор уотър на фалшив акаунт,отивата не фалшивия,зареждате поканата и вместо да натиснете йес или ноу,започвате да рефрешвате колкото кани ви трябват  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много благодаря  Hug

# 288
Цитат
Незнам как по просто да се обясни, това е за направо неграмотни обяснено, кажи коя част от изречението ми не е ясна? Написах го но ще повторя: отваряш дръвче, искаш помощ излиза списък (не се публикува на стената), изпращаш на които искаш добре е да можеш поне в едно от изпратените да влезеш. Цъкаш на приеми и не натискаш повече - горе на лентата има релоадер ако няма автоматичен ще трябва да се цъка на ръка там. Ако и това не разбереш значе не може да се помогне

Гледай сега.
Първо,никой не те кара насила да помагаш,или го правиш или не.
Не се дръж с мен като с малоумник,защото не съм такава.Не знаех,че от самото дръвче може да се поискат лейки.Разбрах го от ясното обяснение на Petta,за което и благодаря  bouquet
Знам как се рефрешва.
Благодаря и на теб за закъснялото ти и грубо обяснение.

# 289
знаете ли защо не мога да взимам готовите дървета от стената? преди 4 дни можеше,а сега не? newsm78 newsm78 ако ги взимам с линк става а от стената не?

# 290
Не зная дали тук е най - подходящото място, в което да задам въпроса си, но предполагам, че някои от вас могат да ми помогнат.
Писна ми, когато вляза в абв пощата си да намирам над 100 нови писма от ФБ  #Cussing out Кажете ми как да спра този спам. Преди всички ги триех наведнъж, но често се случва из тях да изтривам и важни писма.

# 291
  • София
за дърветата и аз не успявам ,но мисля че причината е ,че някой е по-бърз от мен  Peace

а за писмата от фармвил,влизаш в играта през сайта и има опция сетингс,там отбелязваш за кое да получаваш писма и за кое не  Peace

# 292
а за писмата от фармвил,влизаш в играта през сайта и има опция сетингс,там отбелязваш за кое да получаваш писма и за кое не  Peace
Благодаря!

# 293
за дърветата и аз не успявам ,но мисля че причината е ,че някой е по-бърз от мен  Peace

хващтам ги на 4 сек.и пак ми дава,че вече са взети е нищо де просто се чудех дали само при мен е така  дано е някакъв бъг и да го оправят ма все си мисля,че не е бъг,а бот Joy

# 294
  • София
Аз и на втората секунда най-често не успявам да взема, обаче все пак от време на време имам късмет. И бот да е, колкото и да е дразнещ, все по някое време ще спре да взима дръвчета, едва ли има неограничено място на фермата, така че и ние ще намажем нещичко, макар и по-късно.

# 295
Аз и на втората секунда най-често не успявам да взема, обаче все пак от време на време имам късмет. И бот да е, колкото и да е дразнещ, все по някое време ще спре да взима дръвчета, едва ли има неограничено място на фермата, така че и ние ще намажем нещичко, макар и по-късно.
аз току що намазах за първи път от 4 дни  Joy

# 296
пак ще го обясня ,дано този път съм по ясна,защото предното ми обяснение не е ясно явно
отивате върху дръвчето и изпращате аск фор уотър на фалшив акаунт,отивата не фалшивия,зареждате поканата и вместо да натиснете йес или ноу,започвате да рефрешвате колкото кани ви трябват  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много благодаря  Hug

Благодаря  Hug

# 297
Аз мисля ,че дръвчетата могат да се вземат само от един човек.Ето аз например не ги публикувам на стената,копирам линка.След това си го вземам в една от фермите ми,ама в другата вече няма дръвче,така че може и да не е ""бот""

# 298
  • София
Не зная дали тук е най - подходящото място, в което да задам въпроса си, но предполагам, че някои от вас могат да ми помогнат.
Писна ми, когато вляза в абв пощата си да намирам над 100 нови писма от ФБ  #Cussing out Кажете ми как да спра този спам. Преди всички ги триех наведнъж, но често се случва из тях да изтривам и важни писма.

Това и мен живо ме интересува ...

# 299
Не е много по темата, ама ... Мога ли да направя така, че само група приятели да виждат постовете от FarmVille? Имам други, които не играят и не искам да ги и виждат.

Общи условия

Активация на акаунт