Просто искам да използвам лейките, понеже не ми дава да приемам подаръци, щото са над 200.
Така вие сте на печалба с две дървета от съответния вид, без да си хабите лейките за едното, а аз ще си оправя кутията за подаръци.
Просто искам да използвам лейките, понеже не ми дава да приемам подаръци, щото са над 200.
Така вие сте на печалба с две дървета от съответния вид, без да си хабите лейките за едното, а аз ще си оправя кутията за подаръци. 
!
Имам още 190 лейки.
Онзи ден забравих, че съм оставила линка да се рефрешва, и се сетих след 15 минути, та имах към 400. Повечето ги използвах, ама сега нито мога да си приема подаръците, нито да взема от стената повечето неща, дава ми семенца да взимам (слава Богу), тухли, пирони, дъски, мисля че мога да осиновявам животни, но не ми дава да взимам нещата за тази маса за Деня на благодарността.
Значи линка трябва да е действащ и да е от изгубено животно или родено теленце така ли?
Значи линка трябва да е действащ и да е от изгубено животно или родено теленце така ли?
Препоръчани теми