ЯНУАРЧЕТА 2010 - тема 13

• 27 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Татоки, няма страшно и това ще мине. hugМисли от хубавата страна, нали сте живи и здрави.Аз като ми се случи нещо и така си мисля.Въпреки че си представям колко ви е тежко.А и вашите не ви помагат с тези коментари.
Рабитче  Peace
Сиер, не те знам във фейса  Thinking
За мъжете и ние сме така.То мъжът ми и няма и време  прибира се към 8,8.30 и само в неделя почива, а и се случва и тогава да го търсят.Но здраве да е.Лека на всички  Heart EyesДнес бяхме на док.Малката е добре, само оводняване иска.Аз минавам на АБ, малкият е добре засега  Praynig

# 106
Татоки  Hug Всичко ще се оправи, кураж! По-добре разправии с адвокати, а не с лекари. Стискай зъби и си повтаряй Имаме покрив над главата си, сити сме, здрави сме. Това не е малко, да не чуе дявола. Стискам палци час по- скоро да се наредят нещата! Praynig

# 107
Татоки, съчувствам ти! Имаш нашата подкрепа! Hug

Буриту......Аз съм убедена,че ако вържим с верига мъжете си в къщи с децата, те ще намерят начин как да скъсат веригата и да избягат......

Заспивам....... Hug

# 108
Tatoki - бъди сигурна, че нещата ще се подредят! Hug

Буриту......Аз съм убедена,че ако вържим с верига мъжете си в къщи с децата, те ще намерят начин как да скъсат веригата и да избягат......

Joy Хахахаха - как ме развесели Мамо Це hahaha  И мъжът ми от време на време пуска по някой лаф от тоя сорт, сърдя се, цупя се, ама нали се обичаме, та си прощаваме бързо Simple Smile

Лека на всички Hug

# 109
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug Heart Eyes

Татоки, влизам ти в положението, но както е казала никикол: и това ще мине! Горе главата и не позволявай на роднините да ти се налагат. Аз ако трябва да избирам, бих останала сама с бебето. Не съм живяла с родителите ми от 14 г. и не мисля, че бих издържала... ooooh!

Мамо Це, ама ти верно ли стоя да правиш торта до 4.00???  Shocked Аз 2 вечери четох до 2 и на сутринта се чувствах като с махмурлук...беше ужасно! Не знам как си издържала днес... Hug 
Веригата не само ще бъде скъсана, а направо прегризанаMr. Green  Мъж ми ми помага, след като си дойде от работа му връчвам Фил и аз правя другите неща, но някак не си го представям да са 1 седмица само двамата, че и домакинската работа да е свършена....сигурно би се обадил на маминка.... Twisted Evil

Грганче, ЧРД!!! Пожелавам ти много щастие и любов, късмет и здраве!  Hug

http://www.massainfo.com/wp-content/uploads/2010/05/fiori.jpg пускам го като линк, защото картинката е много голяма, но пък много красива.

Аз пък нямам никой като приятел във Фейсбук... Sad Можете да ме потърсите щях да си напиша имената, но излизат прекалено много Михаели...така не знам дали ще стане...http://www.facebook.com/profile.php?id=827986389

Зайче, аз не можах да гласувам...

Зоуи, и аз те разбирам, аз имам още 12-14 кг и съвсем се офлянквам...срамота! Осрави друго, но и шалто нямам и като стане студено ще си стоя вкъщи...няма да дам 150 лв за "дебело" палто...

Сиер, при мен на моменти е бавно и отваря страниците наполовина...

Хайде стига толкова за днес...лека!  newsm46

# 110
Добро утро! Дребчо още спи та използвам момента да се разпиша. Пипнала ме е една упорита кашлица и като се закашлям няма спиране. Та избягах в другата стая, поне те с мъжо да поспят.
Редче писах ти във фейса. За да гласуваш за Рабитчето първо трябва да влезнеш в страницата на Чиполино да дадеш харесва ми и после на снимката на Зарко ще се появи опция- харесва ми. Аз открих топлата вода. Mr. Green
Мамо Цоци ти си човека-чудо. Торти посред нощ! Аз денем не правя, че нямам време, а съм с две деца, а ти... И все се каня да пробвам някоя от тортената библиотека, ама да видим.
В последно време нищо не мога да правя. Тони ако я сложа в столчето за хранене почва да се изправя и да се обръща и очите ми все са в нея. А и не може да се занимава сама  повече от 3 минути.  В кухнятя не я пускам на пода, че нали имаме куче и колкото и да се чисти все има косми. Като реша да готвя я връчвам на баба й да я занимава. ooooh! Вчера използвах намалението, че баща й я изведе, та пуснах прахосмукачка. Ако останем един ден сами, ще умра от глад и къщата ще се срути. Mr. Green
Моя мъж много го разглезихме откак дойде да живеем заедно. И готвеше и чистеше като бяхме на квартира. Сега готви ама от време на време, а за чистене дума да не става. ooooh! И той като мъжа на Бурито разпарвя че искал да си почива като си дойде, но ако е събота и неделя го пращам с каката навън. Тя иска на площадката да играе с другите деца, а Тони не може да спи от шума и ходим по отделно. Тати с Мина на площадката, ние с Тони обикаляме.  Тези дни сутрин преди да тръгне на работа го карам да извежда Тони, че аз да свърша нещо из къщи. Да е благодарен, че е само това. Laughing
Хайде хубав ден, момичета!

# 111

Аз пък нямам никой като приятел във Фейсбук... Sad Можете да ме потърсите щях да си напиша имената, но излизат прекалено много Михаели...така не знам дали ще стане...http://www.facebook.com/profile.php?id=827986389

Стана! Пратих ти покана!

Да ви се оплача от най-новия вирус...  Tired Валентин е с ужасно повръщане, снощи сме обикаляли по доктори, понеже късния следобед си халоса и главата и като почна да повръща в 23.30 не бях сигурна дали няма нещо общо с удара по главата, но няма. Преглежда го детски хирург и неврохирург и категорично не е свързано с удрянето на главата, а и днес има и температура. Сега, ако и бебо лепне тая гадост, направо ще лудна вече.  Cry

# 112
Аз пак от ежедневности изпуснах да поздравя Илиндичка и Герганчето.... Embarassed

Да сте живи и здрави момичета, вие и семействата ви, да сте много обичани и обгрижвани, та и вие много любов да раздавате!!!  bouquet

Аз също ти пратих покана, но и аз освен с Росето, не съм от "приятелите" Sad....

little rabit и Татоки Hug Както и всички болнички дечица и мами бързичко да оздравяват Hug

По въпроса с поддържането, точно днес мисля да се боядисвам, че както каза Ани, поради някои причини е неизбежно..... Wink Ама диетата нещо взе да ме мъчи....

Май все пак зимата започва ....... Mr. Green

# 113
  • Ловеч
Здравейте, аз мноооого отдавна не съм писала тук и надали някой ме помни, но мисля, вече да съм по-редовна.

Все още ни има на 1вата страничка.

На кратко около нас - Не я кърмя вече, на кухня е, но сега сме я спряли заради зъбките.
Тежи близо 8.700 и 78 см. ( караме го на манекенски размери, но с таткото сме високи и няма как да е )
Далия има 6 зъбчета и още 2, които още не са избили, но си личат.
Научили сме се да пляскаме с ръчички, да показваме колко ще пораснем, да познава - пате, зайче, мече, коте, куче ( има гумени такива играчки и ги разпознава ) , играе на музика, казва мама, тат,  бебе, баба... сега се учим да показваме, че скоро ще станем на 1 годинка и да духаме свещички. Друго не се сещам сега.
Последната седмица отказва да яде и сега пием Дектокид и от 2 дена се храни по-добре.

Четох назад страниците и да се запиша по някой теми -

За отслабването - свалила съм си кг , но искам да сваля още няколко до годинката.
За мъжете - нашият татко е до 16:30 и после си е с нас, събота и неделя почива и прекарваме доста време заедно.

За сега това е.

Отивам да си изпия кафето и да си изправя косата, а, ако се задържи слънцето ще излезем и на вън.

Хубав и усмихнат ден.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 09:56 от Ив*

# 114
Редче, вече и теб имам  PeaceЛета, не те знам, нещо като име? PartyРабитче нашата кака от онзи ден е така, но днес сме вече по-добре(след 2 дена на диета).Ренкси и теб не те знам. Naughty

# 115
Стасина, честито, лека бременност ти пожелавам   bouquet
Ири, чудесна новина за момченцето, щастливи са според мен родителите, които си имат и момче и момиче  Hug
Честито на проходилите малчовци   bouquet
Мамо Це, благодаря за линка към тортата на Хедра  Hug А, и сега се сещам, че беше питала кой се е оциклил след раждането, ами аз още си нямам цикъл...
Редче, що не го пускаш детето да си се мърля на воля в парка, бре? Камен се зарива ежедневно целия с есенни листа Simple Smile
За поддържането - аз и без това никога не съм се гримирала, така че ми е лесно, все пак съм програмист, ако се кипря на работа ей толкова учудено ще ме гледат  Shocked
За килограмите - бях 65-66 някъде като забременях, сега съм около 63-64  Mr. Green Ям си колкото и каквото ми душа иска, явно с кърменето свалям...
Относно трудните периоди на детето - на мен в началото ми беше най-трудно - бях в такъв шок, че не знаех на кой свят се намирам и залепена по цял ден с някакво същество, което нищо, ама нищо не прави, освен да яде и да реве - колкото и бели да прави сега и занапред, определено ги предпочитам, защото мога да общувам с него  Peace
Буриту, същите караници и ние имаме с таткото, даже стигнахме дотам да му обяснявам как точно се изчислява майчинството на база работни дни в месеца, за да му докажа, че никой не ми плаща да гледам дете събота и неделя  Joy
Татитче, и Камен е такъв - ходи след мен като сянка, само че с проходилката, при което редовно ми размазва краката с нея  Confused
Куин, как си успяла така безпроблемно да отбиеш не знам - Камен колкото повече расте, толкова повече иска да суче, при това е залепен за мен и си иска сам и страшно се нервира, ако не го накърмя и реве като заклан, не знам как ще го отбивам това дете просто  Rolling Eyes На всичкото отгоре от не знам колко време е в зъбна криза, беше и болен и съвсем се пристрасти към това сучене, да не говорим, че спи при нас вече и се буди нощем по няколко пъти, а аз просто нямам сили да се опитвам да го приспивам с нещо друго и си го кърмя, отчайващо е положението  Confused Не знам и как ще го възпитам този юнак - аз хич не съм силен характер, на всичкото отгоре той не е от тези пакостливи деца, които навсякъде щъкат и пипат всичко и те принуждават да им обясняваш и забраняваш - той като докопа нещо непозволено, аз съм толкова доволна от него (защото точно такива неща си представям да прави едно дете), че на ума не ми идва да му се скарам... Ох, оплаках ви се как не става майка от мен, добре че ще го пускам рано на ясла...
Иначе да ви се похваля, че миналия уикенд бяхме за 2 дена в Троянския Балкан и Камен много добре си изкара - плува в басейна и то не беше смях, не беше плискане, сам си потапя главата във водата, абе абсолютно рибенце, напълни ми душата просто. Иначе аз се изнервих, защото в "семейния спа хотел" вечерта в ресторанта се оказа, че има някакъв селски DJ и дънеше чалга докато хората се хранят  #2gunfire (ей това само в БГ съм го виждала - силна музика в ресторант, абе има си места за танцуване да му се не види - ако искам силна музика, ще отида на дискотека), стаята ни разбира се точно над ресторанта, изпокарах се с целия персонал, но ефект нулев, гледаха ме като провинили се ученици и една дума не ми казаха даже  Shocked Май ще трябва да се емигрира, не мога просто да оцелея сред тази чалга простотия  #Cussing out
А, сетих се да ви питам нещо - я всеки да разкаже на какво си играе с детето си, че аз вече нямам никакви идеи, научила съм го да ми подава топка и се забавляваме малко така, ама нещо образователните игри не ни вървят хич - явно е малък още - не се интригува много от книжки, нито пък аз да му чета, разни рингове само ги разхвърля наоколо, не иска да се научи да ги нанизва, кубчета.. строя му кула, той я събаря, но явно и това не го забавлява... Мнооого обича да му пея песнички и гледаме на компютъра разни клипчета на детски песнички, ама все едно и също вече доста време и не знам какво друго да му предложа, а идват и студени дни...давайте идеи  Hug
Татоки,  Hug Мисли си, че и това ще мине  Hug

# 116
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроо!

Има слънцеееее  newsm44, дори и да е хладничко, пак ще можем да излезнем. Нали не вали....

Ив, привет отново - да се поправиш, ей!  Mr. Green

Уф, Рабитче, много кофти съвпадение  Tired. Дано минава бързо този вирус. Какво ви подкараха, бе......  Hug

Моят мъж ще го похваля...... Той чисти предимно, готви по-често от мен  Blush и гледа Марина три вечери в седмицата - вторник и четвъртък, когато съм на танци и сряда, когато се виждам с любимите ми приятелки. Е, малко са му странни методите (да оставим детето да си мрънка), ама ..... нали поема ангажимента....... Сега раззбирате, защо съм "кифла"  Mr. Green hahaha
Аз обожавам да готвя, ама завъртени неща, нови рецепти, глезотии....... Преди имахме гости почти всеки ден и аз винаги приготвях тежки трапези. Сега не каним гости често (че мястото ни е ограничено) и да каним, нямам време да се вихря толкова.... Обичам да чистя и подреждам, ама трудно почвам. Като почна обаче, изривам всичко и сега съм малко затруднена... ама големите чистки са мой ангажимент, а мъжо мие чинии и пуска прахосмукачка основно....

Да ви кажа........ имам чувството, че Марина кара някакъв много ранен пубертет...... Леле как се инати, тръшка се и ако и вземеш нещо, което иска - бие шамари..... Това пък къде го научи  newsm78. А ако не и обърнеш внимание, след минута и минава и забравя, че например не е искала да яде..........  ooooh! Thinking

И все пак и мен най-трудно ми беше в началото. Не знаех какво да правя изобщо. Плашех се дори сякаш от детето. Сега я познавам и разбирам, знам от какво се нуждае и съм уверена. Другото ще мине  Mr. Green

И Марина се рови навсякъде, когато сме навън. Играе в пясъчника и събира клечки и листа от земята. Една от нас....... ние май съвсем един подход ще извадим с тебе  Crazy В тази връзка, вчера си купих пакет латексови ръкавици и отидох въоражена в градинката. Започнах да събирам всички фасове, мокри салфетки, чашки от кафе и бурканчета от пюре...... Като ме видяха другите хора в градинката и те се включиха и направихме почистване на градинката. Поне основния боклук да се махне. И като си помисля, че тези неща са нахвърляни от други майки, чийто деца също играят там.......  ooooh!

Татоки, много ти се е насъбрало, мила! Дано мине скоро, ти да се адаптираш и да се решат проблемите.....  Hug Hug Hug

За игрите....... И ние се занимаваме с горе долу същите неща....... Слушаме песнички на компютъра, ринговете и при нас се разхвърлят, но не проявява интерес да ги слага после. Марина обожава книжки и много се забавлява ако и показваш животни и казваш как правят. Имаме една голяма кошница, в която стоят част от играчките, уж да ги позабрави, но тя всеки ден сяда до нея и вади всички играчки. "Подрежда" дисковете, списанията, ароматните свещи и по-безопасните бижута на мама........ Играем на криеница около масата (мама се крие и се показва от различни места) и на огледалото (Марина се крие и се показва и се хили на бебето).... Доста си играе с Уолкъра на Дисни. Има отвор в който се пускат топчета и като уцелиш издава разни звуци, светкат лампи и т.н. Много обича да подрежда дрехите в шкафовете...... И май това е.....

# 117
И ние играем на същите игри.Обича като и пея детски песнички да ме гледа в устата.Обича да танцуваме сутрин-пускам пеуснички на компютъра вземам я и танцуваме двете,понякога и пея-и така заспива(сутрин).Разглежда книжки.Най-обича да си извади всички играчки и да ги разхвърля, а сега да се изправя по мебелите и да рови-особено да дърпа кабелите(на 1-н усилвател).Опитва се в кухнята да отвъря шкафове,за да рови.С топката освен да я подава я и ритаме като съм я хванала за двете ръце(ама бързо умалявам).Днес мисля до поизлезем навън,че напече.Намалила е храненето като количество ама и ние сме от активно сучещите.Даже вчера усетих,че кърмата ми се е увеличила усещам леко напрежение вечер.А като и видя блажената физиономия като суче как да я отлепя Grinning А обича и да ме милва и да ми оправя косата Laughing
 Татит твоят мъж много много ти помага.И моят помага ама май се държи като мъжете на  на другите момичета.Отивам да се оправям докато спи,че после като стане да хапне,да я облека и хайде навън.

# 118
Татоки успокой се миличка и това ще отмине, все си мисля, че след такава лошотия следват десетки безумно весели събития   bouquet

И аз съм в една дупка, мани, мани няма излизане, предната нощ не спах от ревящо дете със запушен нос, тая нощ не спах от зъбобол  smile3511

Леле как се инати, тръшка се и ако и вземеш нещо, което иска - бие шамари..... Това пък къде го научи  newsm78. А ако не и обърнеш внимание, след минута и минава и забравя, че например не е искала да яде..........  ooooh! Thinking
И Дияна бие шамари  ooooh!

edna ot nas ние сме същите с игрите, само една топка си хвърляме  Rolling Eyes Нищо не й е интересно  Tired

Аз като най труден период определям хремавите й периоди, иначе когато е здрава си ми беше супер, пък в началото съвсем, една лекичка, яде си кърма, само спи  Mr. Green А сега - откъсна ми ръцете, не мога да се изпишкам някой дни с часове, има претенций какво ще яде, не спира да се катери по мен, да дърпа кабели, пердета  #Crazy

# 119
  • София
Привет Simple Smile  nuts

Да се отчета след днешната консултация - Вече сме 8,680 кг. и 76 см  Shocked (+460 гр. и 3 см). Биха ни и втория Синфлорикс... и така... тормоз с ваксина чак на 13 м. Кати се съсипа от рев милата... Още като влезем в кабинета и започва да крещи ама толкова силно...  ooooh! Веднага познава къде сме... и нищо не я успокоява докато не излеем... Има ли други такива бебета ?

Една от нас кажи къде се случи това с хотела, че нали съм от този край и ми е интересно  newsm78

И на Кати почти нищо вече не и е интересно. Постоянно иска да я водя за ръчичка да ходи, или най-новото с което се забавлява повече време е да бута проходилката. Използва я за уокър Simple Smile Много е смешна, защото като искам да я хвана да я прикрепям просто за да не падне и тя ми маха ръката и казва "неее"  hahaha Иначе обича много да разглежда книжки и си ги разлиства сама и си чете нещо Simple Smile Обича и да танцува Simple Smile Обича да "подрежда" много дрехите, може цял час с това да се занимава Simple Smile Смее се с глас и се кефи много като я гоня с проходилката - поне апартамента е широк и позвоялва да обикаля на воля Simple Smile Добре, че долу съседа е глух, че иначе щеше да ме убие с това гонене по цял ден  Crazy Ааа ей сега пък се кефи като пуска и спира телевизора Simple Smile (даже аз изобщо не ги бях забелязала тези копчета отстрани)

С кърменето.... не знам... и ние сме много пристрастени... леле  какво ще я правя  ooooh! Рови ми из деколтето, вдига дрехите и търси ли търси... докато не и дам да суче е просто.... рев, ама рев  Whistling

За поддържането - ами преди повечко се поддържах... сега слагам една спирала като излизам и един молив и хайде, а да и косата изправям понякога, скоро кичури направих и едва ме хванаха - заради кърмата  Crossing Arms Също така много, ама много качих кг  Sick станах пак толкова колкото и като забременях  #Crazy

Татоки - горе главата мила... всичко ще мине... Аз ако бях също щях да остана с детенце, защото хич не мога да търпя такива коментари от близките...

Ето моя фейсбук - http://www.facebook.com/profile.php?id=1662265437

И ако ви се занимава - по едно гласче за мойто гардже  http://www.facebook.com/profile.php?id=1662265437#!/photo.php?fb … 9.109980022354942

Щях още да пиша ама бягам, че току що Кати събори покривката със все обяда на нея  ooooh! (за кой ли път вече)

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 19:09 от Barbie^girl

Общи условия

Активация на акаунт