Далия много обича да играе с едни кестени ( дядо й ги събра ) та въпросните кестени 30-40бр. + една купича = цял ден игра.
Пръска ги из цялата къща, събира ги, слага ги в купичката, вади ги и така може да играе с часове.
Има и един огромен балон и го разнася навсякъде, а, като е в паяка си изпъва ръката напред с балона и тича колкото може.
Много обича да я гоня с паяка и тя да обикаля масата в трапезарията.
Играе си и с играчките си, а, като е в кошарата си ги изхвърля всичките през решетките, които не могат да минат се изправя и ги хвърля отгоре.
Друго любимо занимание й е да взима всичко от шкафа в коридора и да го разнася из къщи.
Обича да светка лампите ( тези, които стига ) , да разнася празни найлонови чантички, да ми рови из кухненските шкафове и да вади всичко и нааааааааай-много обича да ми рови в саксийте, като багер е........
Барби, и Далия реве, като идем в кабинета, пищи и чак се захласва и така докато не излезем, а преди нямахме такива проблеми.
Синфлориксите не са ли 3? На нас до колкото си спомням ни биха 3. Всеки път и 2-те крачета ( бяхме закъсняли с Пентаксимите заради една хрема )
Ив, това е идея и аз трябва да купя кестени.Че и ние искаме все да ходим и съм се видяла в чудо какво да му дам, та да седне малко да си поиграе.
Ако има и един интервал в адреса, той се прекъсва и не може да се кликне върху него, т.е. не е линк!
Просто не съм доуточнила
И ако се бият след 1 год. - само една ваксина
Ама къде толкова акъл да се сетя за урл- то 
Скоро май ще правим Прощъпулник
Вече 2-3 седмици ходя и нещо ми писна. Днес цял ден на работа се чудех как да си огранизирам нещата да не ходя следващите няколко дни.
Направо е непоправим. Как отучихте бебетата си от това? И всички ли го правят?
Дани играе сам.
Дори понякога го затварям сам в стаята му - така играе най-добре. Ако е отворена вратата тръгва по коридора да яде обувки или колелата на количката. Обезопасено е. Най-много да рови в кофата с памперси, но я празня или качвам на високо. А ако съм при него не играе така добре. Не го нося на ръце, само за да го погуша. И май не му прави впечатление, че го отбивам. Напоследък е луд по прахосмукачката - пищи от кеф и това е единственото нещо, на което го прави.
Та я пускаме по 2-3 пъти на ден из всички стаи. Ходи при нея и бръмчи. 

,но наистина го мисля.Ето,аз също бях много зле емоционално,но пък напоследък ми се случиха доста приятни неща,пожелавам ти го от все сърце,така ще стане,ще видиш.
, та си обогатих списъка с приятели
Започна да се изправя за мебелите, започна да пада правилно, а не да се хвърля като тапа и да си удря главата постоянно
Та аз като цяло съм "за" физиологичните, нормалните неща, тези който естествено си се случват когато им дойде времето